- 29 Kasım 2020
- 3.405
- 15.652
- 158
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki cok yemekten değilde düzensiz yemek Akşama.kadar ac dururdum aksam bir yemeye baslardim yatana kadar birde hayatımda hiç spor diye birsey yoktu yuruyusum markete gitmekten ibarettiAhanda aynı ben
8 senedir 67 görmedim
67 den altını gördüysem de tartım olamadığı için ne zaman gördüm bilmiyorum
Çünkü doğumdan sonra ya kadar hiç diyet yapmadım hayatımdaama hep çok pis yerdim çok yer çok yer çok yerdim
![]()
Kaptan yumusak yüzlu diye bisey demiyo aslinda icinde ne firtinalar kopuyo siz yiyosunuz diyeYemicem bi daha söz![]()
Söyle 2 parmak genişliğinde ama benim parmaklar küçükParmaginla göster öyleyse minnacik nasil oluyo![]()
2parmak genisligindemi hemen kellen gidicekSöyle 2 parmak genişliğinde ama benim parmaklar küçük![]()
Yemicem bi daha valla sözKaptan yumusak yüzlu diye bisey demiyo aslinda icinde ne firtinalar kopuyo siz yiyosunuz diye![]()
Evet evde inşaat çok zor ama sonra temiz temiz çok guzel oluyor bakmaya doyamıyorsun genelde erkekleri ikna etmek zordur banyoyu yaptırmam 4 senemi aldı bizimki eve hiç bakmaz ama arabasini bir gör öyle yiyecek felan yiyemezsin arabadaEşime kalsa mutfağı yıktırıp yenilicek ama benim ödüm kopuyo fayansıydı dolabıydı derken su tesisatı yenilenmeli yıkılırsa yookkk yok asla o enkazla uğraşamam
Dolaplarım sağlam bi boyattım mı miss
2senelik düşüncem böyle sonrasını bilmiyorum ikna olmama bakar
Söz yaniYemicem bi daha valla söz![]()
Yazık ama kelleme2parmak genisligindemi hemen kellen gidicek![]()
![]()
![]()
Ayni benim kp arabada su bile icemiyoz korkusundanEvet evde inşaat çok zor ama sonra temiz temiz çok guzel oluyor bakmaya doyamıyorsun genelde erkekleri ikna etmek zordur banyoyu yaptırmam 4 senemi aldı bizimki eve hiç bakmaz ama arabasini bir gör öyle yiyecek felan yiyemezsin arabada![]()
Söz söz büssürü söz kocaman söz![]()
![]()
Oo süpermişBunları yapiyorum canım ben plank serisi bolgeselin dışında günlük squatta yapiyorum telefonum egzersiz programi doldu![]()
Benim hayatım yemekten ibaret bugün bitmeden yarın ne yesem diye düşünürumBenim ki cok yemekten değilde düzensiz yemek Akşama.kadar ac dururdum aksam bir yemeye baslardim yatana kadar birde hayatımda hiç spor diye birsey yoktu yuruyusum markete gitmekten ibaretti
Ah kellem güzel kellem oda olmasa naparım sözüm sözdür kellem le uğraşmayı bırak
Ah kellem güzel kellem oda olmasa naparım sözüm sözdür kellem le uğraşmayı bırak![]()
![]()
Benimkinin evide arabası da önemlidirEvet evde inşaat çok zor ama sonra temiz temiz çok guzel oluyor bakmaya doyamıyorsun genelde erkekleri ikna etmek zordur banyoyu yaptırmam 4 senemi aldı bizimki eve hiç bakmaz ama arabasini bir gör öyle yiyecek felan yiyemezsin arabada![]()
Aman Allahim kimmis o kelleni alicak kişiKızlar kaçamak yapmayın sakın kelleniz gider benden demesi ben zar zor kurtardım![]()
![]()
Gerçekten birbirimize çok benziyoruzOo süpermiş
Bende bir basen bir yoga programı var ama basen programı na baya ara vermiştim dün başladım tekrar .
Seninkinden de mi indirsem ne
Benim hayatım yemekten ibaret bugün bitmeden yarın ne yesem diye düşünürum
Bende geç kalkardim hep öğlen fırından iki poğaça okula sonra akşam gel yemek TV karşısında tatlı vs.
Sonra tatlı konusunda kendimi fazla geliştirince her akşam düzenli oldu .
Çaya şeker atmayı 8-10 yıl önce filan biraktim ama bu sefer çayın yanında tatlı yemeye başladım.
Eskiden çaya şeker atıp yanına tuzlu yerken tamamen tatlıya döndü
Yemek de hayatta erinmem![]()
Valla kuzum ben 20 gündür yapiyorum hem karın hem kalçam bayaga toparlandı ki bende basenli ve kalçası yaygın bir vücut tipine sahibim denemeni oneririmOo süpermiş
Bende bir basen bir yoga programı var ama basen programı na baya ara vermiştim dün başladım tekrar .
Seninkinden de mi indirsem ne
Benim hayatım yemekten ibaret bugün bitmeden yarın ne yesem diye düşünürum
Bende geç kalkardim hep öğlen fırından iki poğaça okula ra akşam gel yemek TV karşısında tatlı vs.
Sonra tatlı konusunda kendimi fazla geliştirince her akşam düzenli oldu .
Çaya şeker atmayı 8-10 yıl önce filan biraktim ama bu sefer çayın yanında tatlı yemeye başladım.
Eskiden çaya şeker atıp yanına tuzlu yerken tamamen tatlıya döndü
Yemek de hayatta erinmem![]()