- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın canım benim allah razı olsun bizler ÇOK İSTERSEK yaparız evelallahbirbeste Canım tebrik ederim küçük yaşta anne olmana rağmen hayallerinden vazgeçmemişsin azmine hayran kaldım
BDV de okuyorum ne yapıp bilemedigi insanlar var ama okudukça güçleniyor çoğu aklı başına geliyor.Ne mutlu sana dediğin gibi yakalamışsın canım allah yolunu açık etsin.
Teşekkür ederim canım çok sağol o güçten cok daha fazlası var içimizde hepimiz güçlüyüz engelleri bile aşıyoruz çok istedikmi bitti o iş :)
Allah razı olsun güzel sözlerin için canım yollar engebeler bitmiyor yaşadığımız sürece.. al bak bura bile aşılacak bir engel ama bizz başaracağız insallah
100 gr. Arti degilki canim canını sıkıyım deme. Benim artım daha fazlasi idi bu sabah. Cumaya allah kerim hep ileri bakacaz![]()
Kolay gelsin kaptanımBugun temizlik yapacağız kizlar annemle aksama dogru gelirim![]()
Canım pazartesi tartılarda foto zorunlu değilDaha Yeni yazabileceğimSabah tartıldım ama çekemedim çocuk uyuyordu ışığı açamadım odada pek karanlıktı
61.4 geldim. İyi yine farkı kapatmış sayılırım
bundan sonrası daha hızlı gider inşallah
Dünkü menüm:
12: fırında köfte-5 patates-3 peynir zeytin 2 kaşık Menemen
15: yarım muz yarım mandalina
17: bir dilim kadayıf tatlısı
19: bir kase yayla çorbası
2 litre su
yazarken hep sudem balım yazacağım garantiye alayım ben yinedeAman Allah'ım, Leyla'ya mesaj yazmış, bırak balım demeyi canım bile dememiş
Araya fitne fücur sokayım![]()
Bir şekilde nakite çevirmek için hepsi satacak yoksa kimse giyilmiş giysi kullanmak istemez ki bencehaftasonu kayınvalidemgil misafir agirladim.
sonrasi yatak odasindaki gardrobu çöktük eşimle 1 e kadar.
onu bekar görümceme verdim.
yenisi gelecek.
badana işlerimiz var. dolap azalttım bir kaçi gitti.
bide eşyalarimi da azalttim.
çoğu kızımın kıyafetleriydi kardeşi olur diye sakliyordum
ama ben düşünemiyorum hepsini versem ruhum rahatlıycak:)
kendiminki de 60 kiloya düşünce bol gelen kıyafetlere bay bay diyecegim. kaldiracagim bi daha kilo almak istemiyorum o kiloma düştükten sonra.
bunu kafama koydum hepsini bi hayır kuruma bagişlayabilsem daha iyi olacak. giyim kumbarasina atiyorum ama o kumbaradan pazara sattıklari gördüm.
Geçmiş olsun canımBu sabah tartıda 67.8 gördüm, cuma günü 66.9du. uyanır uyanmaz tartıldım. dün gece içtiğim bir ilaç çok fena mide ağrısı yaptı, bol şekerli kaynar Su içtim yatmadan ve sabaha karşı 5-6 civarı yine içtim. Midem hala düzelmedi. Şimdi pazara gidiyorum dönüşte tekrar tartilacagim. İnşallah ödem falandır çünkü haftasonu kaçamak yapmadım.
Çok değilmiş artın Cuma’ya fazlasıyla verirsin canımGünaydın,
Ben +200 deyim malesef
Sudem balım Bende +200 geldimGünaydın kızlar
Tartımin pili yok ama artı olduğum kesin
@sonngulen canım detoks gibi yediysen artı olman normal sen bozma diyetini regl e bir hafta filan varsa ödem başlamış olabilir.
101e gelmiş pil canım tartı için olandan yakında varsa bi bakpil işini hemen halletmen gerek
satıyor giysi kumbarasindan alıp.:)yazarken hep sudem balım yazacağım garantiye alayım ben yinede
Bir şekilde nakite çevirmek için hepsi satacak yoksa kimse giyilmiş giysi kullanmak istemez ki bence
Geçmiş olsun canımşimdi nasıl miden?
Çok değilmiş artın Cuma’ya fazlasıyla verirsin canım
Sudem balım Bende +200 geldimaz daha dikkat edeyim
pil işini hemen halletmen gerek ❤
![]()
Canım 72 direnç kilosu kesin senin bir altına düşsen gerisi çok kolay gelecekSelam kızlar gelemedim bugün hareketli bir gündü. Sabah tartıldım 72.8 çıktı cumaya göre +200 halbuki cuma kaçamağı bile yapmamıştım![]()
Benim direnç kilom kaç sence canım yada neye göre anlıyorsunuz bunuCanım 72 direnç kilosu kesin senin bir altına düşsen gerisi çok kolay gelecek![]()
Canım herşeyi yapıp gram gram verdiğinde veya hemen vücudun kiloyu doğru beslendiğin hareket ettiğin halde geri alıyorsa zorlanıyorsan direnç kilondasın demektirBenim direnç kilom kaç sence canım yada neye göre anlıyorsunuz bunu
Ya ben haziranda 70.9 la izne ayrıldım. O zaman 70ın altına düşememiştim. Aslında direnç kilom 70 diye biliyorum şimdi niye böyle oldu anlamıyorum ki.Canım 72 direnç kilosu kesin senin bir altına düşsen gerisi çok kolay gelecek![]()
Spora alismisken bırakma perşembe dinlen yada kas ağrın çok olursa 3 günde bir mola ver.Maalesef var canım, haşimato hipotiroidi rahatsızlığım var. ASLInda bu duruma bende şaşkınım, bu kadar dikkat edip verememem. Her yıl okul açıldığında kendimce dikkat ederim ve hemen 79, 78 lere düşerdim. Şuan 80 ler yapıştı kaldı gibi. Sebebini kendimce bulmaya çalışıyorum. Boş gebelik sebebiyle bütün kan sayımlarım yapıldı. Tiroit ilacımı düzenli kullanıyorum. Demir haplarına devam. Tek şüphem uzun zamandır spor yapmadığım için birden spora yüklenince bu şekilde olabilir mi acaba diye düşünüyorum. Çünkü sıklaştığımın farkındayım.![]()
Aynen canım arada dinlendirEvet perşembe hiç bişii yapmam artık haftada bir dinleneyim doğru diyorsun. Ben hiç ara vermiyorum
Olsun geç olsun güç olmasın beklerimah ah bi gelebilsem
Ya ben haziranda 70.9 la izne ayrıldım. O zaman 70ın altına düşememiştim. Aslında direnç kilom 70 diye biliyorum şimdi niye böyle oldu anlamıyorum ki.
Sağol canım pil alındı bugün öğlenden sonra.101e gelmiş pil canım tartı için olandan yakında varsa bi baksudem34 Galiba senin pil yok
Aaa anladım cnm tesekur ederimCanım herşeyi yapıp gram gram verdiğinde veya hemen vücudun kiloyu doğru beslendiğin hareket ettiğin halde geri alıyorsa zorlanıyorsan direnç kilondasın demektir
Evet balım de sen hep balımyazarken hep sudem balım yazacağım garantiye alayım ben yinede
Bir şekilde nakite çevirmek için hepsi satacak yoksa kimse giyilmiş giysi kullanmak istemez ki bence
Geçmiş olsun canımşimdi nasıl miden?
Çok değilmiş artın Cuma’ya fazlasıyla verirsin canım
Sudem balım Bende +200 geldimaz daha dikkat edeyim
pil işini hemen halletmen gerek ❤
![]()