- 8 Eylül 2016
- 103.530
- 438.751
- 898
- 36
Kac tane atlayalim canim cektileslie boosted bittihaydi bakalim müsait olan varsa totoşu kaldirsin hayali ip atlayalim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac tane atlayalim canim cektileslie boosted bittihaydi bakalim müsait olan varsa totoşu kaldirsin hayali ip atlayalim
![]()
200 oldu benim hayddiii dewammmmmmmmmmKac tane atlayalim canim cekti![]()
Annem yanimda uzaklasayim da atlicam hemen200 oldu benim hayddiii dewammmmmmmmmm![]()
deee haydiiiAnnem yanimda uzaklasayim da atlicam hemen![]()
Dur ben başlayacağım lesileye ne çabukleslie boosted bittihaydi bakalim müsait olan varsa totoşu kaldirsin hayali ip atlayalim
![]()
Du Bende atlıyayim 400 yapamam ben heraldedeee haydiii
400 oldumm. nabız 110 yaglar erimeye basladı dewaaaaaammmm![]()
başla başlaaaa ısın hemenn geeeellDur ben başlayacağım lesileye ne çabuk![]()
yaparsın gülüm yaparsın canım kaldır totoşu ac hareketli muzik ziplaaaaDu Bende atlıyayim 400 yapamam ben heralde![]()
Hahhahha tamam kiz başlıyorum du yorulunca yazarımyaparsın gülüm yaparsın canım kaldır totoşu ac hareketli muzik ziplaaaa![]()
Canım senin kilonda dikkatli yapmak lazim zorlama ipsiz atlama icinDu Bende atlıyayim 400 yapamam ben heralde![]()
bende oyle yapiyomHahhahha tamam kiz başlıyorum du yorulunca yazarım![]()
Kaptanım 2.3 metrelik bi kablo vardı evde onla atladımCanım senin kilonda dikkatli yapmak lazim zorlama ipsiz atlama icin
100 tane yaptım yoruldum vallabende oyle yapiyom![]()
HaY maşallah600 oldumm dewaaaammmmyok muu geleennn baskaaa haydii
![]()
Tamam canim ip atlamak dizlere cok yuk bindiriyor o yuzden dikkat etmek lazimKaptanım 2.3 metrelik bi kablo vardı evde onla atladım
100 tane yaptım yoruldum valla
1000 oldu kaptanımmm100 tane yaptim ama paslanmisim yaa uzun zamandir denememistim
100 tane yaptim ama paslanmisim yaa uzun zamandir denememistim