• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eline sağlık Leylacim ❤❤
Teşekkür ederim kaptanım❤️
Ellerine sağlık canım ❤❤❤❤❤
sağ ol canım sen hep dikkat ediyorsun bende grup adına sana teşekkür ederim 💕

Ellerine sağlık canım Felicio Felicio m elimden gelenin de fazlasını yapacağıma söz veriyorum. :KK200:
Eminim canım ❤️❤️❤️ İyi ki varsın ❤️
Annem geldide çok bakamadim gecmise biara gelicem 🤭
Hoşgelmiş annen canım selamlar 🌸🌸🌸

slm kizlar.ben geldim.misafirlerim gittiler.
bende bugün itibariyle rejimime devam edicem.
gecmisi ve etiketleri okudum.sonuna kadar haklısıniz.bende inş kacamaklara son vericem.sürec uzuyor emekler çöp oluyor.
asil listede değilim ama yine de boşladıkça kendime zarar veriyorum.
bu arada bu hafta büyük ihtimal arti cikarim.reglime 1 2 gün var.neyse saglik olsun.burda olmak güzel😍😍😍

gecmisi ve etiketleri okudum.sonuna kadar haklısıniz.bende inş kacamaklara son vericem.sürec uzuyor emekler çöp oluyor.
bu arada bu hafta büyük ihtimal arti cikarim.reglime 1 2 gün var.neyse saglik olsun.burda olmak güzel😍😍😍
Canım hoşgeldin 💕 çok iyi kilo vereceğine eminim 💕 çoğu arkadaşımız dikkat ediyor dikkat etmeyen de önce kendine aslında haksızlık yapmış oluyor 💕 Düşüncenden ve Desteğinden dolayı teşekkür ederim ❤️❤️❤️

Hosgeldin canim yeniden 🥰🥰
Günaydın kaptanım Üsküdar da öğle oldu 😂😂😂
Yaa aslinda 7 de bir uyandim takima baktim sonra geri uyudum :-)

Oğlu babasına çekmemiş 😉 Canım eskiden de tembel değilmişsindir de bir miskinlik varmıştır üzerinde o gitmiştir. 🥰

Mücadeleci bütün canlar övülmeyi hakediyor. Et tabiki ❤️

günaydın ❤️

Günaydın 👏🏻❤️ Maşallah

Günaydın ❤️

Günaydın can kaptanım ❤️

Günaydın ❤️
Evet öğretmenim şimdi çok çalışkanim 💕💕
gonderdigim videoyu ac hocam altındaki yirumlardan bahsediyorum 😅

😂😂😂😂😂😂sabah sabah iyi güldüm 😂😂demii şimdi dolu dolu 20 kilo verdim demek var yani 😂 sen bu azimle verirsin allahin izniyle 💕

tesekkur ederimmm 💕daim olsun insa

oleeeyyy harikaaa 👏👏👏👏👏
He ya 15 arada kalıyor biraz 🤣🤣
Ama 20 de korunmaz yani 🤪🤪
Zira 15 i korumak için kırk takla atıyorum 😁😁
Kızlar daha yeni dahiliye ye randevu aldim diyetisyen için eşim kızıp duruyordu kac gündür surekli kendi başına yapiyosun bisey olucak sana diye diyip duruyodu ici rahat etsin dedim kan almadan hiçte hoşlanmam korkarım 🙈 pazartesi görünürüm herhalde
İyi düşünmüşsün.
Merak ettiğin her şeyi sor.
Ne kadar spor yapman gerekir neler e izin var?
Canim bu koruma döneminde yiyecekleine ne düzeyde dikkat ediyorsun. Sporu duzenli yaoinca aşırı bir dikkat istiyormu yine korumak icin vücut

Hoşgeldiniz hayırlı olsun.

26 kg.mı :KK9: yine göreceksin insallah. Millet baharda kg. Derdine düşerken çoğumuz coktaaannnn zayiflamiz bazilarimizinda az kalmış olacak allahın izniyle :21:

Diyetisyende bilmediğimiz pek bir sey eklemiyor hatta aslinda bizim yediklerimize göre daha fazlasini veriyor. Ama ne olursa olsun icin rahat olarak vermek en guzeli canım. Ozellikle yolu uzun olan arkadaşların zaman zaman test yaptırmaları sart. Yolu kisa olanlarada lazim ama daha azida yetiyo. Bir iki haftaya bende istiyorum. Ozelliklesu orucunun fayda zararini görmek için
Canım ben bir hafta 70 bin adım bir hafta 42 bin adımla sonraki iki hafta sadece perşembe detoksu ile geçen hafta 8 gün sağlam diyet ile korudum.

Yani öyle herşeyi yersen yine cumadan önce diyet gerekiyor.Spor bırakırsan kilo alınıyor.

Bir ömür boyu sürecek bir süreç her kilo için 1 ay koruma yaparsan vücut o kiloya alışıyor ve yıllarca korumak kolay oluyor.

Benim daha 13 ay var .
bizim diyetsiyene gittiğimde kızmaz da uygulamadığıma kızardi.
şöle bi durum var. onun yaninda az yiyorum :KK70:
kızıyor bu seferde. kendisi de zayifladi baya
2 ayda 103 ten 88 e düştü :) ve benim kiloma yaklaştı. ben hala ayniyim :işsiz:
Ha ha benim koca da 7 aydır diyetteyim 6 -7 kilo verdi

Yaris istiyorsaniz yapariz yine takim ici mi yoksa 4.takimla mi yaris yapalim 🤗

Bende sonuca sasirdim acikcasi canim yuzdelerimiz hep guzel geliyordu
Ama dedigin gibi toparlayacagiz💪

Hosgeldin canim formu buradan paylaşıyoruz

Tamam diger yarislarda ben dahil olmayacagim :-)

Günaydın canim ❤

Gunaydin canim ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canim ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canim ❤

👏👏👏

Allah kabul etsin canim 😊

Ne guzel olmus canim kan degerlerine baktirirsin ddiyetisyenle ilerlemek senin icin daha iyi olacak 🥰🥰

Bu firsati kacirma esinde destekmis 🥰🥰
Aynen artık senle yarış yok🤪🤪
8 aylık kuzum bayaga aktif emiyor 🤣🤣🤭 ama birşey diyeyim mı düzenli beslenmeye başladıktan sonra inanılmaz güzel sütüm arttı eskiden sadece emerdi simdi emdikten sonra fazlasini sağıyorum keşke daha önce başlasaymışım ya
Ayy maşallah çok sevindim.
Dereotu da kefir de süt yapar bol su içmek .
4 kuzum var canım en büyüğü 9 yaşında ikizler 5.5 kronolojik daha küçükler preterm oldukları için son numarada 8 aylık 30 a gircem bakalim 😍
Ne güzel beraber büyümüşsun çocuklarla 💕💕
Rabbim sana bağışlasın 🥰🥰
Ben 25 deyim 3 tane yapmışım he bide 4.cüyü de düşünüyorum 🤭
Hatice seninkiler ilk ikisi ikiz mı?
İkiside bir e gidiyordu sanki.
3 oğlan.
Sen kaçta evlendin?

Hatice seninkiler ilk ikisi ikiz mı?
İkiside bir e gidiyordu sanki.
3 oğlan.
Sen kaçta evlendin?
Yok canım benim büyüğü 8 yaşına gircek ocakta
1.sınıfa gidiyo
Ortancı 4 buçuk yaşında
En küçüğü 25 aylık
17 yaşımda evlendim
Kaçarak evlendim bide
Ah ah Eskiler geldi birden aklıma

6. takımın Asil Üyeleri ve Free üyeleri

Son listelere göre bazı arkadaşlarımızın grubun başarı yüzdesinin altında olduğunu görüyorum 🥺🥺🥺 Özellikle asil listedeki arkadaşlarım 🤯
Öncelikle hedefimizi ve platformun amacını tekrar sizlere hatırlatmak isterim 😔
Hedefimiz hızlı ve sağlıklı kilo vermek ! Grup olarak listelerde 1. olmak 🏆🏆🏆
Son dönemde bolca kaçamak yapılıyor, bu kaçamaklar bizi asıl hedefimizden alıkoyduğu için sadece haftada 1 kere çok az miktarda olmak Cuma olmak kaydıyla yiyebilirsiniz. Onun dışında kaçamaklar yasaktır ne sağlıklı beslenmeye nede kilo vermeye katkısı yoktur ve bazı yaptırımları vardır
.

- Yaptığı kaçamaklarla grubun yüzdesini düşüren arkadaşlar 2. Uyarının sonunda asil listeden çıkarılır.

- Asil listeden çıkarılan üyeler 3 ay boyunca free listeye alınmaz.

- Menüleri bildirmek zorunludur, menülere yorum yapmak zorunludur, menüsü düzgün olmayan arkadaşlar eleştirileri olgunlukla karşılamak zorunda ve dikkate alarak düzeltmek durumundadır.

- Burada birbirimize destek olmak için varız zorlandığınız konularda uzman grup üyesi arkadaşlarımız her zaman destek verecektir fakat bu destekleri alabilmek için bahaneleri bir tarafa bırakmanız gerekir .

- Arada bir az eksi gelmeniz veya artı gelmeniz durumu söz konusu olabilir bu durum olağandır fakat kaçamak yapıp artı gelen gramla kilo veren arkadaş grubu düşünmüyor umursamıyor demektir. Çok emek veren arkadaşlarımıza haksızlık olmasın diye böyle bir durum olduğunda gruptan tamamen uzaklaştırılacaktır.

Son olarak

Bahanelere değil, sonuçlara odaklanalım ❤️❤️❤️Grubumuzu layık olduğu🥇yere omuz omuza taşıyalım 🧿🧿🧿

Asil Liste
@PAPATYAM @asysss @Tesnim1989 @missadangel @madamhd @Yenidenyapabilirim @sleepy angel @Kirmizi pabuc @timesinfinity D Dileksnr @icell_84 @Zeynolin44 @incibilal @asliogretmen @birbeste @Denp
Free Liste
@selensu82 @Kahvesel E Elif_Eylul sudem34 sudem34 Felicio Felicio @Nidsalii @sonngulen @Migi_magid11 @birazhuzurdu2008 S Sevincoz @aslihancngz @Cordeliaa @Ysf42 Zipzip- Zipzip-
Balım emeğine sağlık 🥰
Free de olmanın hakkını vermek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım 🥰
Hedefim kilomu koruyabilmek 🥰

Back
X