• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin canım eksin cok guzel tebrik ederim 🤩🤩
Teşekkür ederim canım kaptanım. Ama ben çok memnun olmadım. Sağlık olsun. Yola devam, hep sizinle ❤️ Yalnız asla yapamam. İyi ki buradayım , iyi ki, hep iyi ki . ❤️

Ben hiç bir zaman çıkıp açık havada yürüyüş yapmamıştım düzenli olarak. Şimdi alışkanlık oldu, yarım saatte olsa, soğukta olsa çıkıp yürüyorum. Etrafımdaki herkes de şaşkın. Ben de şaşkın, o halde daha da şaşırtmaya devam 😉

Ben hic bilmedigim bi sayfada motive olup kilo vermek istedim kurallari tam ogrenememis olabilirim cunku surekli buraya giremiyorum ve unutmusum tarih yazmayi. Motive olacagim yerde motivasyonum dustu. Bu sekilde kirici yazmaniz hos olmadi. Ben herkese iyi dileklerde bulundum
Kotu birsey mi yazdim.haftaya tarihli bildirim yaparsiniz dedim kural geregi
Siz ayrilayim dediniz

Ben hic bilmedigim bi sayfada motive olup kilo vermek istedim kurallari tam ogrenememis olabilirim cunku surekli buraya giremiyorum ve unutmusum tarih yazmayi. Motive olacagim yerde motivasyonum dustu. Bu sekilde kirici yazmaniz hos olmadi. Ben herkese iyi dileklerde bulundum
kaptan birşey dememişti kurallar gereği haftaya alabilirim listeye demiş bu şekilde motivasyonun düşüp en küçük şeyde ben gidiyorum diyorsan bence gitmen en iyisi 🤯

Kızlar günaydınlar.
Siteye ilk çatşamba günü 105.5 kg ile başlamıştım. Bu gün 104.4 kg.
Fark 1.1 kg.
IMG_20201225_103800.webp

Teşekkür ederim canım kaptanım. Ama ben çok memnun olmadım. Sağlık olsun. Yola devam, hep sizinle ❤️ Yalnız asla yapamam. İyi ki buradayım , iyi ki hep iyi ki . ❤️

Ben ki hiç bir zaman çıkıp açık havada yürüyüş yapmadım . Şimdi alışkanlık oldu, yarım saatte olsa, soğukta olsa çıkıp yürüyorum. Etrafımdaki herkes de şaşkın. Ben de şaşkın, o halde daha da şaşırtmaya devam 😉
Bence 700 gram az degil canim ayrica sen elinden geleni yap vücut şaşıracaktir
Acik havada yuruyus cok etkili keske bende surekli yuruyus yapabilsem 🥰

Hmm peki o zaman. Ben herkese kolayliklar diliyorum insallah herkes istedigi hedefe ulasir. Bende sayenizde 1 kilo vermis oldum ama bundan sonra burda devam etmiycem
Önemli olan kilo vermen değilmi cnm, yarış yapıyoruz ama yarış platformu değil burası neticede, listeye girmek motivasyonu artırıyor, neticede sağlıklı bir şekilde kilo vermiş olman önemli, haftaya girersin listeye nasılsa ne önemi var ki🤔
malesef kurallar var kaptandan o nedenle uymak durumunda,
Tabii ki senin kararın, Hakkında hayırlısı olsun 🙋‍♀️

Kotu birsey mi yazdim.haftaya tarihli bildirim yaparsiniz dedim kural geregi
Siz ayrilayim dediniz
Kotu bsy yazmadiniz. Tarih icin 1 hfta daha uzamasi. Motive olmak icin burdayiz ama bu beni kotu etkiledi. Tabi buranin kurali bu o yuzden size bsy demiyorum. Tesekkurler hersey icin😍

Kotu bsy yazmadiniz. Tarih icin 1 hfta daha uzamasi. Motive olmak icin burdayiz ama bu beni kotu etkiledi. Tabi buranin kurali bu o yuzden size bsy demiyorum. Tesekkurler hersey icin😍
Hayir kural oyle canim bende ilk 2 hafta girmedim 3.. Hafta girdim listeye

Kural bu dun ozellikle herkesi etiketledim unutmayin diye
Motive olan her turlu olur
Listede olmak birsey degistirmiyor
Menu ve spor paylasimi aynen devam ediyor

Free listede olup kilo verende cok fazla uyemiz var

kaptan birşey dememişti kurallar gereği haftaya alabilirim listeye demiş bu şekilde motivasyonun düşüp en küçük şeyde ben gidiyorum diyorsan bence gitmen en iyisi 🤯
Neyse size diyecek soz yok 😖

Siz Zeynolin44 Zeynolin44 in kardeşi değil misiniz?
Kuralları ondan da mı öğrenmediniz?
Bu şekilde davranmanız hiç hoş olmadı

Siz Zeynolin44 Zeynolin44 in kardeşi değil misiniz?
Kuralları ondan da mı öğrenmediniz?
Bu şekilde davranmanız hiç hoş olmadı
Siz anlamiyor musunuz. Ben buraya surekli giremiyorum. Ve insanlik hali tarihi yazmayi unutmusum neyi uzatiyorsunuz

Günaydın canlar 💐

25 Aralık Kilo Bildirimi
18 Aralık 81.900
25 Aralık 81.200

Fark : -700 gram
Yüzdeliği : 0,854 gram ❤️ Zipzip- Zipzip- Kaptanım
Eki Görüntüle 2747422
( Hayatımda dikkat etmediğim kadar dikkat ediyor, hayatımda yapmadığım kadar spor yapıyorum. Ama bu kadar oluyor demek ki 😔 ama hangimiz daha inatçı çıkacak, bunu ilerleyen günlerde göreceğiz. 🤨)
Tebrikler 🙋‍♀️
3 gündür uğraşiyorum babaannesine de anlattim onlarda uğraşti.
dün çok zorladim baya. ağladi sizladi bi sürü şey
geriye dönecek diye korktum bende inat ettim babasi da sonunda başardik.
umarim alışır.
bugün anneannesinde.
Sakin ol bence, benimde yeğenim var benzer sorunlar yaşadı, geç başladı wc ye, ufak tefek ödüllerle ikna etmeye çalıştı çok şükür başardı, inşallah alışır yakında seninki de🤲
Kızlar günaydınlar.
Siteye ilk çatşamba günü 105.5 kg ile başlamıştım. Bu gün 104.4 kg.
Fark 1.1 kg.
Eki Görüntüle 2747427
👏Tebrikler

Günaydın 💕
Çok mutluyum 💕
4 gün spor 1gun diyet ve kilom sabit 🧿🧿🧿
Gecen cuma 67.8
Dün ödemli halim 69.2
Bugün 67.8
Fark sıfır 🧿🧿🧿

Artı dan çok korktum demekki ölçülü yiyorum 💕💕
Birde bir gün fazla diyet yapsam belki eksi bile görürdüm 😁😁