• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen öyle valla teşekkür ederim canim😘

Hep böyle olumlu yorumlar vardi canım ondan sipariş verdim bende havuzda ne işimiz var hem bizim 😅

Günaydın canım kolay gelsin 🤗
Ahhh ahhh korona olmasaydı haftada 4 gün havuzda oluyordum ben. Geçen sene tüm yaz öyle geçmişti, vücudum çok güzel olmuştu,bu yaz kısmet olmadı.

Bu sefer sırt sırta vericez💕
Bu arada Denp Denp e yakalanmamam gerek 🤩
Sakın asla yakalanmak yok😅
Daha dün gelmiş çömez 😅
Denp Denp In hedefi buyuk sizi direk gecip tesnime ulasacak :-)
Rüyasında görür o🤪
Az önce gördüm canım, Denp Denp bizi geçmeyi rüyasında görse de inanmasın bence 😂😂
Bence de biz dört kişiyiz sen ben madamhd madamhd ve @Tesnim1989 💕💕
Hayırlı sabahlar kızlar
sudem34 sudem34
Zipzip- Zipzip-
@Felicio
❤❤❤❤❤
Hayırlısı olsun bakalım kizlar
Günaydın 💕
😱😱😱 Denp Denp mi :KK17::KK17::KK17: ımmm şeyyy geçerim tabi geçerim ya 🙄
Geçersin 💕💕
hadiii yaaaa çok ilginccc wallla devmeden bu işler biraz zor ugrastirir😂 7 saatte ne yaptın kizzzzz🤣

tembellige bak 4 gün spor 😬🙃. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

bir hemşo daha mi geldi kızzzzz😍

yaaaaaa işte kaptaaaaaannnn yaaaaa en başta yaaaaaa👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🎊🎊🎊🎊🎊💕💕🎊👏❣️💕🎊👏🎊🤩❣️🙃🎊🤩👏❣️🎊🎊🎊
89 çeşit yemek denedim 2 ayda 😂😂
Haftanın çoğunu spor yapınca 4 gün kesmedi 🤣
Güncele geldim sonun şimdi bende bi don sallayım :halay::halay::halay::halay:
Salla salla😂😂Denp i geç bende sallycam🤣🤣
Tekrardan günaydın kızlar🥰

Bugün kendi doktoruma gittim. Tekrardan kan aldı,vitamin mineral değerlerime bakacak.Tiroid ilacımın da dozajını düşürdü.2 ay snra tekrar kan vereceğim. Bi süre kilo verme, bedenin duruma adapte olsun dedi.Ben de şaşırdım tabi,napim her şeyi bırakayım mı dedim🤔 Yağ hücresi hafızası die bişi var,bırakırsan hemen kilo alırsın geri dedi.Sağlıklı beslen ama ayda 1-2 kiloyu geçme.85-90 arası ol bi süre dedi.

Öyle yani,kaptanıma yazdım ama sizle de paylaşmak istedim. Bi süre free listede olacağım ama buralardayım.İnşallah yavaş yavaş da olsa ben de hedefime sizinle beraber ulaşırım🙏🥰🙆‍♀️
Gözün aydın 🤗
40 kilo verdin hem sarkma da olmaz vücudun yeni kiloya da alisir sporunu yap diyetini yap koruma gibi düşün 💕

Modemin değişmesi gerekiyor o zaman canim

Liste her kilo veremeyende etkileniyor bu bir gercek ama neden devam etmek istemiyorsun onu anlamadim modem olmasada kilona dikkat edebilirsin ki

Günaydın canım ❤
Diyette problem yok kaptanim gauet güzel gidiyor
eger etkiliyorsam dedim
Tüm sitede suan problem var ttnet olan herkes ulasamiyor
Burasi kentsel dönüşümde suan insaat,yol calismalari vs
O sebeple sanırım

Yok canm evlilikten degil de kpssye hazirlandim sürekli pasif masa basinda oturdum hareketsizlik yakti beni.
Dondurma hala yiyorum ama eskisi kadar değil bikkinlik geliyo artik arada bi :KK70:

Tebrik ederim lütfen sessiz olabilir miyiz sudemcim bu konuyu sonra konuşuruz :KK4:Ben yenildigimi kimseye caktirmadan konudan sıyrılmıstım ne güzel :KK55:
İyi puan aldım de bari kuzucum değdi mi aldığın kilolara :)))

Gözün aydın 🤗
40 kilo verdin hem sarkma da olmaz vücudun yeni kiloya da alisir sporunu yap diyetini yap koruma gibi düşün 💕
Sağol canım🥰🥰 Doktor da aynı şeyi söyledi. Hem bedenin ilaca uyum sağlaması açısından hem de dediğin gibi sarkma olmaması açısından derine de biraz zaman tanı,verdiğin kiloya adapte olsun dedi.Artık biraz korucaz,biraz vericez yapıcaz bişiler kısmetse 🙈😊

Dünkü menüm
Kahvalti(11:30)
4 kasik kavanoz menemen ve 2 yumurta ile menemen
2 dilim tb ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 kaşık tahin
2 fincan çay

19.00
1 fincan türk kahvesi

Aksam(20:00)
Firin hamsi
1 dilim tb ekmek
Salata

23.00
1 fincan şekersiz türk kahvesi(1ck hindistan cevizi yağı)

3litreye yakın su Zipzip- Zipzip-

Kendime güveniyorum da sana daha çok güveniyorum :-)

Hee gördüm kıskandım da ondan salladım bende :KK70: dur bide sütyen çıkarayım:KK31::KK8:
❤❤❤❤🥰🥰🥰
Bu sefer sırt sırta vericez💕

Sakın asla yakalanmak yok😅
Daha dün gelmiş çömez 😅

Rüyasında görür o🤪

Bence de biz dört kişiyiz sen ben madamhd madamhd ve @Tesnim1989 💕💕

Günaydın 💕

Geçersin 💕💕

89 çeşit yemek denedim 2 ayda 😂😂
Haftanın çoğunu spor yapınca 4 gün kesmedi 🤣

Salla salla😂😂Denp i geç bende sallycam🤣🤣

Gözün aydın 🤗
Dünki çömezi nie bu kadar ciddiye aldın ki 🤣🤣🤣 utanmasa tüm grubu toplicak🤣🤣🤣🤣😂😂😂

Dünkü menüm
Kahvalti(11:30)
4 kasik kavanoz menemen ve 2 yumurta ile menemen
2 dilim tb ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 kaşık tahin
2 fincan çay

19.00
1 fincan türk kahvesi

Aksam(20:00)
Firin hamsi
1 dilim tb ekmek
Salata

23.00
1 fincan şekersiz türk kahvesi(1ck hindistan cevizi yağı)

3litreye yakın su Zipzip- Zipzip-
Guzel menu canim afiyet olsun 🥰🥰

Atanmama yetmiyo canim ama olsun üzgünüm ama pisman değilim:KK70:
Aa çok ayıp çok, kaptanım rencide olmasın pişman olmamandan :D

Hayırlısı olsun bakalım kuzum. Bir de yemeden çalışmayı denersin belki bu sefer tutabilir, değişik şeyler denemek lazım :))

Back
X