• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Diyetisyeni bırakma canım özellikle Moral bozukluğu vs olunca, diyetisyene gideceğim diye dikkat ediyoruz. Mutlaka git.
Ne biliyim ya verdiği listeyi yapmiyorum 😏 olmadı sadece kontrole gideyim kan di yağ oranıydı falan

Tekrardan günaydın kızlar🥰

Bugün kendi doktoruma gittim. Tekrardan kan aldı,vitamin mineral değerlerime bakacak.Tiroid ilacımın da dozajını düşürdü.2 ay snra tekrar kan vereceğim. Bi süre kilo verme, bedenin duruma adapte olsun dedi.Ben de şaşırdım tabi,napim her şeyi bırakayım mı dedim🤔 Yağ hücresi hafızası die bişi var,bırakırsan hemen kilo alırsın geri dedi.Sağlıklı beslen ama ayda 1-2 kiloyu geçme.85-90 arası ol bi süre dedi.

Öyle yani,kaptanıma yazdım ama sizle de paylaşmak istedim. Bi süre free listede olacağım ama buralardayım.İnşallah yavaş yavaş da olsa ben de hedefime sizinle beraber ulaşırım🙏🥰🙆‍♀️
Geçmiş olsun canım 💕 sağlığın çok önemli free liste iyidir birlikte takılırız 💕
Ay benim pazartesi randevum var diyetisyenle😏😏😏 hiç gidesimde yok zaten verdiği listeyi de uygulamiyorum🤣🤣
Aaa olur mu öyle şey canım uygulamaya çalışsan bir sürü rakibin var küme düşme sonra 😂

Sağol canım🥰🥰 Doktor da aynı şeyi söyledi. Hem bedenin ilaca uyum sağlaması açısından hem de dediğin gibi sarkma olmaması açısından derine de biraz zaman tanı,verdiğin kiloya adapte olsun dedi.Artık biraz korucaz,biraz vericez yapıcaz bişiler kısmetse 🙈😊
Korumaya bana arkadaş çıktın 💕
Kolay gelsin. Afiyet olsun. Helva falan da ye. Balık öldüğünü nasıl anlayacak, ona da yazık.🤗🤗🤗😀😀😀
Güzel espri🥰 çok tatlısın 💕
Güzel espri ama anlamak için 2 kere okumak zorında kalmak zoruma gitmedi değil 🤔🤣🤣🤣
Ha ha bende missadangel missadangel balık yedikten sonra hep helva yiyo ya ilişki kurmaya çalıştım 😂😂 hani balık ayran olmaz muhabbeti filan 😅😅aceba bilmediğim birşey mı diye sonra düştü jeton 🤣🤣
❤❤❤❤🥰🥰🥰

Dünki çömezi nie bu kadar ciddiye aldın ki 🤣🤣🤣 utanmasa tüm grubu toplicak🤣🤣🤣🤣😂😂😂
Gözünü korkutmak amac😂😂
Haticecim sen bu hafta bol bol ye kuzum.
Ben de seni ilk haftadan geçeyim.
2-3 hafta sonra zaten geçeceğim de.
Keyfini çıkar bu bir kaç haftanın canım.
Taktik yanlış hocam 🤣limon 🍋 yağ yaktırır 😂😂
Gideyimde biraz metobalizmami çalistirayim 🤣🤣 nede olsa ben bir çömezim sudem34 sudem34
😜🤪😝😋😋😋
Bende Leslie yapmaya gidiyorum 🤪🤪 bir uğrayim dedim 😁 madamhd madamhd @Tesnim1989 hadin kızlar sonngulen sonngulen

Bu çömez çok konuşuyor 🤣🤣🤣
Geçmiş olsun canım 💕 sağlığın çok önemli free liste iyidir birlikte takılırız 💕

Aaa olur mu öyle şey canım uygulamaya çalışsan bir sürü rakibin var küme düşme sonra 😂
Hangi ata oynuyon gülüm 🌹 balım 🍯
🤣🤣

Back
X