• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah gönlünce olur herşey canım
Özel ders falan versen şu dönemde çok ihtiyaç duyuluyo sınava girecek çocukların aileleri arıyolar belki çok bi geliri olmaz ama senin için değişiklik olur
Hatta 1.sınıf ben bile istedim bi ara da kimse istemedi 1.sınıf
burasi özel ders icin kısıtlı bi yer.koy gibi düsün.kasaba.
ablamlar seneye okul acilinca gelecek.yani sinav bittikten sonra.aslinda bu sene bosum.evde oturuyorum.sinava da 9 ay var.
düsünceleri geri plana atarsam güzel olacak.keske esimin okuluna atanabilsem hayirlisiyla.
konulari sadece gece calismayla yetistirebilir miyim bilmiyorum.gün icinde çalismamin imkani yok.cocugum asiri ilgi isteyen bi tip.paçaya yapisan cinsten.bana cok düskün.istiyorki hep onunla oyniyim.oturim yaninda.yemek yapmiyim.yaninda olim.
esimde senin calismana imkan yok diyor bu sebepten.
Sen ders çalış mümkün olduğunca tabi ablanın çocuğuna da bakacaksan daha zor olacak senin için. Ama ablam bana güvendi buraya geldi diye sen hayalinden vazgeçme sakın. Onun çocuğuna bakmak senin geleceğini kurtarmayacak. Ben de memurum 10 yılın dolmasına 3 ayım kaldı. İnan annem kafama vura vura ders çalıştırdı bana. Şimdi halime bin şükür diyorum iyi ki çalışmışım çok şükür de kazanmak nasip oldu. Geçen sene ücretsiz izindeydim 1 sene. Çalışmayı o kadar özledim ki özgürlüğüme kavuşmuş gibi hissettim.
@birbeste ydi sanırım evlenip çocuk yapıp sonra okudu memur oldu anlatmıştı burda.
msj üste kaydi canim.kusuruma bakma.
 
Canım öncelikle yaşadığın tüm aksilikler ve hastalıklar için çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.

Cevap vermeye en sondan başlayacağım, asla vazgeçmemelisin. Geleceğin ne getireceğini asla bilemeyiz, her zaman seçeneklerin olsun. Sen yine gir sınavına, elinden geleni yap. Puanını aldıktan sonra o zamanki şartlara göre yine oturur eşinle karar verirsiniz. Ama ortada henüz net bir şey yokken doğuya mı gideceğim, buraya atabilir miyim sorularını çıkar at kafandan. Kimseye ikinci çocuk için akıl verecek değilim ama kendi adıma ben senin durumunda olsam ikinci çocuğu çok istiyor olsam bile ertelerdim, önceliği sınava verirdim. Atanırsam o zaman yapardım, atanmazsam yine o zaman yapardım. Ev iş ve cocuk kolay değil ama yapılmayacak bir şey de değil. Maaşın olduğunda yardımcı falan da ayarlayıp üstesinden gelirsin.

Gelelim yaşadığın olumsuzluklara, sadece sen yaşamıyorsun bunu. Birçoğumuz çok zor yollardan geçtik. Liseye başladığımdan beri hep engellerle karşılaştım ama bugün akademisyenlik yapıyorum. Okurken bunun hayalini bile kurmamıştım oysa ki, karşılaştığım engeller yolumu buraya çıkardı. Yani demem o ki bazen planlamadığımız şeyler bizim planlarımızdan daha iyi olabiliyor ve bizi daha mutlu ediyor. Dersen ki sen nelerle karşılaştın, istersen anlatırım.
Her kelimesine katiliyorum. Esin cocugun degil en önce kendin gelmelisin önce kendi ayaklarinin üzerinde durmalisin.
Ben diyorum nelerle karşılaştın bana anlat merak ettim :D
 
Back
X