Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım enerjimBugün bir çok ilkler yaşanıyor takımımız da :)))) Tebrik ederim canım seni
Herşeyin bir ilki var işteTeşekkür ederim canım, bu başarım sayenizde ve bir ilk![]()
41 kere maşallah arkadaşım![]()
Estağfurullah canım ben esas senin sayende kendi rekorumu kırdımSen olmasan yapamazdim balım
Sen hep destek tam destek![]()
Nasılsın canım?Sadece spor bildirimleri beğendim gözümden kaçan olduysa benimkini beğenmedin diyebilirsiniz![]()
Tabiki senin için ❤ Sen şimdi geldin dimi takımaTamam kuzum ama benim içinse zahmet etme ❤![]()
İyi olmaya çalışıyorum çok da yokum zaten sen nasılsınNasılsın canım?
Sudem ve Songül rekor kırdı bugün![]()
Biraz daha gelmeye başladın çok iyi olduİyi olmaya çalışıyorum çok da yokum zaten sen nasılsın
Hem de Ne rekor bu hafta adımda dereceyi hiç düşünmüyorum bile spor puanlarıda uçtu iyi bi kapışma olacak bu hafta![]()
40 bin canım40 bin mi 4 bin mi yanlış görüyosun de
Sen yarin bildirim yapcak misin canim? Yaparsaniz beni de etiketleyin kalabalikta kacirirsam bu beni üzer@Elif Eylul
Teşekkür ederim canım sınırlarımı zorluyorum şimdilikAyakta alkışlıyorum herkesi sollamışsın gönlümün şampiyonu![]()
Ah çok fazlaBiraz daha gelmeye başladın çok iyi oldufazla özletme kendini
çok mu yoğun çalışıyorsun
Papatyam yine efsanesinSelamlar
Bugünkü menüm
Sabah aç karnına 3 bardak su 1 i limonlu, 1 kuru kayısı, 1 Ceviz
Kahvaltı saat 11:00
1 yumurtalı omlet, 2 yemek kaşığı lor peyniri, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 3 yeşil zeytin, 1 salatalık, 1 domates, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim greyfurt
2 şekersiz çay
1 kupa yeşilçay
Saat 12 : 00 1 şekersiz Türk kahvesi, 2 ceviz
Saat 14 : 00
1 maydonoz suyu, 3 çiğ badem
Saat 15 : 00 şekersiz Türk kahvesi, 1 kuru kayısı
Akşam saat 18 : 00
Yarım kase mercimek çorbası, 1 dilim tam buğday ekmeği, yeşil salata
Saat 19 : 00 2 şekersiz çay
Saat 20 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 22 : 00 yeşilçay
Gün içinde 3.5 litre su içildi
Zipzip-
Egzersiz
10 dk bölgesel _ 60 puan
20.257 adım _ 600 puan
Toplam : 660 puan
N Nidsalii
İnşallahhh cnmPapatyam yine efsanesin
Yeni yıla fazlalıkları atmis olarak yüklerinden kurtulmus mezun iyet kepini atmış papatya ile gireceksin![]()
Geçmiş olsun canim neler yapıyorsunuzOglumda da var canim
Ama atipik otizm de epey yol katediliyor inşallah
Bugün konuşunca düşündüm de Songül emir 1 yaşlarındayken öyle çok agliyordu ki bazı zamanlar dağları taşları inletiyor du hastaneye gitmek zorunda kalıyorduk.lavman filan yapılıyordu belki çocuğumun birşeye alerjisi vardı .anlayamadılar anlayamadık.mantikli geliyor bu seçenek cokCanım ben diyete inanıyorum. Bir ara TLC de besin hastanesi tarzında bir program vardı,orda bazı epilepsi, otizm olanlara diyetler uygulayıp iyi sonuçlar alıyorlardı. Bir de sizden çok farklı ama lorenzonun yağı diye bir film izlemiştim, gerçek bir hikaye, beslenmeyle ilgili bilgiler vardı. Tabi konduktan sonra arastirmanda fayda var gibi.