• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Screenshot_20201227-231357.webp

Zipzip- Zipzip-

İyi olmaya çalışıyorum çok da yokum zaten sen nasılsın😻
Hem de Ne rekor bu hafta adımda dereceyi hiç düşünmüyorum bile spor puanlarıda uçtu iyi bi kapışma olacak bu hafta😂
Biraz daha gelmeye başladın çok iyi oldu 👍 fazla özletme kendini 🌸 çok mu yoğun çalışıyorsun

Selamlar🙋‍♀️
Bugünkü menüm
Sabah aç karnına 3 bardak su 1 i limonlu, 1 kuru kayısı, 1 Ceviz
Kahvaltı saat 11:00
1 yumurtalı omlet, 2 yemek kaşığı lor peyniri, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 3 yeşil zeytin, 1 salatalık, 1 domates, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim greyfurt
2 şekersiz çay
1 kupa yeşilçay
Saat 12 : 00 1 şekersiz Türk kahvesi, 2 ceviz
Saat 14 : 00
1 maydonoz suyu, 3 çiğ badem
Saat 15 : 00 şekersiz Türk kahvesi, 1 kuru kayısı
Akşam saat 18 : 00
Yarım kase mercimek çorbası, 1 dilim tam buğday ekmeği, yeşil salata
Saat 19 : 00 2 şekersiz çay
Saat 20 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 22 : 00 yeşilçay
Gün içinde 3.5 litre su içildi
Zipzip- Zipzip-

Egzersiz
10 dk bölgesel _ 60 puan
20.257 adım _ 600 puan
Toplam : 660 puan
N Nidsalii
Papatyam yine efsanesin🧿
Yeni yıla fazlalıkları atmis olarak yüklerinden kurtulmus mezun iyet kepini atmış papatya ile gireceksin💕💕💕💕

Canım ben diyete inanıyorum. Bir ara TLC de besin hastanesi tarzında bir program vardı,orda bazı epilepsi, otizm olanlara diyetler uygulayıp iyi sonuçlar alıyorlardı. Bir de sizden çok farklı ama lorenzonun yağı diye bir film izlemiştim, gerçek bir hikaye, beslenmeyle ilgili bilgiler vardı. Tabi konduktan sonra arastirmanda fayda var gibi.
Bugün konuşunca düşündüm de Songül emir 1 yaşlarındayken öyle çok agliyordu ki bazı zamanlar dağları taşları inletiyor du hastaneye gitmek zorunda kalıyorduk.lavman filan yapılıyordu belki çocuğumun birşeye alerjisi vardı .anlayamadılar anlayamadık.mantikli geliyor bu seçenek cok

Back
X