- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Çok haklısın canım.Bağ dedin de.. benim bir gün otobüste yürürken dizimdeki iç çapraz bağlar koptu:)) Şu an o dizimde bağım yok, ideal kiloma inince ameliyat olmak istiyorum.T timesinfinity gerçekten bütün yazdıklarına noktasına virgülüne kadar katiliyorum kilo vermenin yüzde yukseltmenin rehavetine kapılıp gaza gelerek bundan 5 sene sonrasını riske attıklarının farkında değiller spor hocamız hep derdiki tempolu uzun kilometre yürüyüş dahi yapacaksanız önce ayak eklemlerinizi esnetin zira şimdi fark etmesenizde ordaki lifler ve bağlar aşınma yapar ki buda ileri dönemde bağ kopması lif yırtılmasına kadar gidebilir herkesin vücut kitle endeksi oranında spor yapması lazım ve her spordan önce vücudu esnetmek spor bitisindede yine gerilen kas dokularini ve bağlarını yumuşatmak için yavaş tempolu esneme yapmak gerekli ve mutlaka her spordan sonra protein almak şart eğer spor sonrası protein alınmazsa direk kas kaybı oluşur biran da kilo vermek güzel ama vücudun dengesini bozmamak gerek umarım soylediklerini dikkate alırlar canım
Benim de hiç sorunum ya da problemim yoktu dizimde hissetiğim .normal bir insandım yani ama 40 üstü beden kitle endeksine sahip bir insandım
Bedenimiz makine değil ki makine bile yeri geliyor bozuluyor. Kemiklerin üstünde fazlaca onlarca kilo verken ona ekstra yük bindirmek ne kadar sağlıklı tartışılır. Her kiloda her spor yapılmaz.Senin yaptığın sporla benim yaptığım spor bir olamaz.Zayıflamak hepimiz istiyoruz ama sağlıklı olmak için,sağlığımızı kaybetmek pahasına değil.
Son düzenleme: