• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim hosgeldin kac kilo oldun🤭ahh bi ara seninle kizimin pantalonlarina bile giriyorum diye muhabbet ediyoduk niye böyle oldu😐 ama yine olur hatta kalici olur inaniyorum sen yaparsin🤩

Ben de onu dicektim biraz daha evrene mesaj gondersek eski grup toplancak resmen :KK70: inaniyorum olacak hepsi geri gelecek🧘🏼‍♀️
Bir şeyi 40 kere dersen olurmuş 😍

Hatırlarsan o zamanda 40 kere bu hafta birinci olacaz yazıp duruyorduk 😂
3 hafta mı ne üst üste 1. olmuştuk, diğer zamanlarda da 2.lik 3.lük yine bizdeydi.

Zipzip- Zipzip- im canım bizi zaman makinesine bindir, herkes ileri, biz geri gidelim 😂

Canim hosgeldin kac kilo oldun🤭ahh bi ara seninle kizimin pantalonlarina bile giriyorum diye muhabbet ediyoduk niye böyle oldu😐 ama yine olur hatta kalici olur inaniyorum sen yaparsin🤩

Ben de onu dicektim biraz daha evrene mesaj gondersek eski grup toplancak resmen :KK70: inaniyorum olacak hepsi geri gelecek🧘🏼‍♀️
Ayyyyy evet kızzzz nasıl da unutmamışsınnnn

Dün tartıldım 75 olmuşum😥😥😥

Pazartesi diyetisyen tartısıyla net yazarım😥😥😥

haftada 5.6 demi evet de bana :KK48:
işte güzel ilerlemenin sebebi bu bence....
kızlar yaa Zipzip- Zipzip- @Felicio canım özellikler sizlerden bunu takım adına herkesten hepimizden bir şey rica edebilir miyim...
günlük mesela
bağırsak beslenmesi...
bağısak menüsü...
bağısak detoksu
ne derseniz deyin adına..
hatta 4 ocakta bunuda ayrı başlayalım oda olur (çünkü kampa katılan var katılmayan var)
bağırsak için günlük bişiler yapalım grupça.
bağırsak kampıda güzel isim hee:)
ne diyonuz canlar o yüzdende gitmiyo kilolar bence
siz daha bilgilisiniz bende biliklerimi paylaşırım elbette
Günde o abla 🤭🤭🤭🤭
Tebrik ederim canım o nasıl eksi öyle diğer grupların ağzı açık kalacak 🧿🧿🧿
Teşekkür ederim canımmm🤩🤩valla benimki açık kaldi onların kide açık kalsin☺️☺️☺️☺️

Bir şeyi 40 kere dersen olurmuş 😍

Hatırlarsan o zamanda 40 kere bu hafta birinci olacaz yazıp duruyorduk 😂
3 hafta mı ne üst üste 1. olmuştuk, diğer zamanlarda da 2.lik 3.lük yine bizdeydi.

Zipzip- Zipzip- im canım bizi zaman makinesine bindir, herkes ileri, biz geri gidelim 😂
Evet enerji böyle bisey işte yükseltmek lazim motive etmek olmak lazim☺️
Bu aralar secret a taktim kafayi da:D (bahsettigim enerji sen degilsin maddeleri itekleyen fizikteki enerji:D :D)
Ayyyyy evet kızzzz nasıl da unutmamışsınnnn

Dün tartıldım 75 olmuşum😥😥😥

Pazartesi diyetisyen tartısıyla net yazarım😥😥😥
Aslinda cok unutkanimdir kizinin pantalonlarina girmen hafizamda nasil derin bi iz biraktiysa. Cok imrenmistim🤩
Olsun bu sefer kalici olcak inşallah ❤

haftada 5.6 demi evet de bana :KK48:
işte güzel ilerlemenin sebebi bu bence....
kızlar yaa Zipzip- Zipzip- @Felicio canım özellikler sizlerden bunu takım adına herkesten hepimizden bir şey rica edebilir miyim...
günlük mesela
bağırsak beslenmesi...
bağısak menüsü...
bağısak detoksu
ne derseniz deyin adına..
hatta 4 ocakta bunuda ayrı başlayalım oda olur (çünkü kampa katılan var katılmayan var)
bağırsak için günlük bişiler yapalım grupça.
bağırsak kampıda güzel isim hee:)
ne diyonuz canlar o yüzdende gitmiyo kilolar bence
siz daha bilgilisiniz bende biliklerimi paylaşırım elbette
Kesinlikle böyle bir kamp yapmak lazım :KK70:
Wc konusu bende de sıkıntı. Ama şuan yaptığım detoksla hergün çıkıyorum. Demek ki ben proteini çok tüketiyormuşum sebzeyi salatayı arttırınca o da düzene girecek gibi. Wc var ama eksi yok o nasıl olacak :olamaz: dün 100 gr eksiyi beğenmedim bugün o da yok:işsiz:

Evet enerji böyle bisey işte yükseltmek lazim motive etmek olmak lazim☺️
Bu aralar secret a taktim kafayi da:KK70: (bahsettigim enerji sen degilsin maddeleri itekleyen fizikteki enerji:KK70: :KK70:)

Aslinda cok unutkanimdir kizinin pantalonlarina girmen hafizamda nasil derin bi iz biraktiysa. Cok imrenmistim🤩
Olsun bu sefer kalici olcak inşallah ❤
Niye kutuplaştırıyorsun minnoşum , yok o enerji yok, yok bu enerji benim itekleyici gücüm yok mu :KK11:

Hadi bakalım şimdi de benim enerji düştü, göster şu secret mı ne idüyse onun maharetini, ittiriversin gari benim gibi fiziksel bir kütleyi :D

Eki Görüntüle 2750845
Cuma 75.7
Bugun 75.2
-500
Kahvaltı yapacağız o yüzden erken tartildım
👏👏👏
🙋‍♀️
Günaydın kızlar. ♥️
Geçen cuma 86,7 kg.
Güncel 86.00 kg. 31/12/2020
Fark: -700 Gr.
Yüzde: 0,81
👏👏👏
Yarın tartilcaktım vazgeçtim
Geçen hafta 101.700
Bu hafta 98.400
Giden 3.300 gr
Yüzde 3,24
👏👏👏🧿
Geçen cuma = 68.9
Bugün = 66.2
Fark = 2,7 kg
Yüzde= 3,918
Zipzip- Zipzip- Kaptanim gözüm @Tesnim1989 yerinde demiştim 🤩🥰
👏👏👏🧿

Niye kutuplaştırıyorsun minnoşum , yok o enerji yok, yok bu enerji benim itekleyici gücüm yok mu :KK11:

Hadi bakalım şimdi de benim enerji düştü, göster şu secret mı ne idüyse onun maharetini, ittiriversin gari benim gibi fiziksel bir kütleyi :KK70:
Allah seni napmasin:D
Senin de itekleyici gücün var tabiki adin ustunde enercisin:KK8:

30 Aralık çarşamba menusu
Kahvaltı saat9. 30
Öğlen 13.30
Bır kase yoğurda üç yemek kaşığı yulaf ve çörek otu atıp yedim
Ara 16.00
Türk kahvesi
Akşam 18.30
1 kase tarhana corbası
Salata
7 lahana dolması