• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen yıl bu saatlerde, yine yeni yildan yana güzel dileklerimiz hayallerimiz vardi başımıza nelerin geleceğini bilmeden. Bu yeni yılda korktuklarımızdan ve musibetlerden emin etsin bizi rabbim. Hayırlı huzurlu sağlıklı başarılı ve imanli bir yıl dilerim herkese :KK36:
Amin canım kötü bir yıldı 2020 😟😟😟

Geçen yıl bu saatlerde, yine yeni yildan yana güzel dileklerimiz hayallerimiz vardi başımıza nelerin geleceğini bilmeden. Bu yeni yılda korktuklarımızdan ve musibetlerden emin etsin bizi rabbim. Hayırlı huzurlu sağlıklı başarılı ve imanli bir yıl dilerim herkese :KK36:
Amin canım. Hepimize inşallah. ♥️♥️♥️

Sağolasın, varolasın balım 😙
Oldu valla, ayarı kaçtı bir kere 😂

Has olduğun sürece bana özgürce şaka yapabilirsin, hakettiğimde kızabilirsin, eleştirebilirsin hepsine varım, hiç bozulmam ❤
Sende bana yapabilirsin canımm her türlü şakayı açığım 😅😅
Bozulmam asla reelde de çok şakacı yım tanıyan bilir hatta amca kızları bile yılbaşına benimle girmek istedi düşün 😅
😘😘😘😘😘

Bak hele baaakkk
Seni hain rakip
Beni kendine gizli gizli rakip bellemis :KK70:
Gizli gizli bide :KK53: :KK53:

Cirkinlesmiyorum canım güzelleşiyorum hatta 😅😅
Börek demek kalori demek
Kalori demek yag demek yağ demek
Kilo almak demek😅😅😅
Şakasına dedim canım öyle 😘😘😘
Heee sanki hiç mi hata yapmıcaz 😒 o kadar emin konuşuyorsun 🧐 ufacık kaçamak yap görürsün sennn 😀😀 şaka şaka. 🙃

Tüm kalbimle amin diyorum güzel dileklerine❤️❤️

Back
X