• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

15 tatilde kv gitmeye niyetimiz var miniğimin kontrolū var gitmiskende kaliriz ben orda evdeki gibi olamiyorum almayayim razïyïm o derece...

Acaba izin kullanma hakkim olur mu birkac haftalik takimi etkilemek istemiyorum Zipzip- Zipzip-
Olur canim ne zaman gideceksen izne ayiririz
2021 ye yeni girdik listede 8 haftasi dolan herkesin 2 izin hakki var

1 Ocak Cuma

Kahvaltı 11.30
1 dilim yumuratlı ekmek
Bikaç çatal patates kızartması
5 zeytin
1 kk süzme peynir
2 çatal helva

Akşam 16.00
5-6 yk peynirli erişte
1 d kek
7-8 mezgit

21.00 (spor sonrası)
1 d elma
Yarım bardak süt

1 saat tempolu yürüyüş
Hep karbon oldu kızlar farkındayım :olamaz:
1çatala kaç patates sığyo madam ilk once onu konuşalım :KK70::KK70:balığı fazla yiyebilirdin salatayla, zaten erken yemissin sorun yok bence hafta sonu normaldir canim:KK53:

Son düzenleme:
Yediğin baklavalar gün gelir böyle tirmalar mi acaba :olamaz:
Evine gectiginde düzene koyarsın hiç endişelenme kuzum. :KK15:
Yalnız ben de senden farklı değilim.
😂😂😂 baklava yemedim amma off neler yedim neler...
Kv de döktürüyor yahu..
Asiye de yemiyor ki diyor engellemesem mantı açacak o derece yani... ona az yiyorum gibi geliyor ama kendisi benden daha az yiyor 😉😉

15 tatilde kv gitmeye niyetimiz var miniğimin kontrolū var gitmiskende kaliriz ben orda evdeki gibi olamiyorum almayayim razïyïm o derece...

Acaba izin kullanma hakkim olur mu birkac haftalik takimi etkilemek istemiyorum Zipzip- Zipzip-
Şu an beni yazmışsın 😂😂😂

1çatala kaç patate sığyo madam ilk once onu konuşalım :KK70::KK70:balığı fazla yiyebilirdin salatayla, zaten erken yemissin sorun yok bence hafta sonu normaldir canim:KK53:
Kaç tane patates sığdırmak istersen sığar yani :KK53:
Aslında acıkmamıştım ya görümcem kaynanası falan geldi de bende onlara eşlik ettim işte.

Kaç tane patates sığdırmak istersen sığar yani :KK53:
Aslında acıkmamıştım ya görümcem kaynanası falan geldi de bende onlara eşlik ettim işte.
Ahhhh bu görümceler kaynanalar diyet dışı şeyler yapmaya mahkum bırakıyorlar sizi bak benim kaynanam yok rahatim :KK70: :KK70: :KK70:

Back
X