kızlar ben bir program yaptım ekle çıkar yapın sizde. Herkese uygunsa katılmak isteyenlerle 4 ocakta başlayalım...
Bu pis konuya bulaştım ama pişman değilim

4 Ocak : Akşamdan 1 incir, 1 çay kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı keten tohumu 1 sb.suya konulur sabah aç karnına bu karışım içilir.
5 Ocak : Akşamdan ev yapımı yoğurdun suyu içine 1 tatlı kaşığı chia tohumu, 1 çay kaşığı zeytinyağ karıştırılıp sabah aç karnına içilecek.
6 Ocak : Sabah aç karnına 2 kayısı kaynamış kaynar suya atılır soğuyunca üzerine 1 çay kaşığı zeytinyağ karıştırılıp içilir.
7 Ocak : Sabah aç karnına 1 kırmızı pancar ve 1 sb. su robot, meyve suyu sıkacağı vs.de bızztt yapılıp içilir. (Makinesi olmayanlar 1 kırmızı pancar ile 2 sb. suyu akşamdan kaynatıp sabah suyunu içer kendisinide ister öyle ister çatalla ezip yer)
Alternatif : kırmızı pancar yerine tatlı bal kabağıda olabilir 1 parça.
Ayrıca akşamdan 1 tatlı kaşiği keten tohumu ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağ 1 sb. suya konur. sabah pancar ya da bal kabağı suyuyla birlikte içilir. (Yarına hazırlık şoklaması bu

)
** Bu akşam yemekle birlikte 1 sb. kefir içilir. (Yarın tartı günü malum)
** İsteyenler bugün 1 avuç kabak çekirdeği tüketebilir akşam 19:00 dan önce.
8 Ocak : Akşamdan 1 avuç çekirdekli siyah kuru erik 2 sb su ile iyice kaynatılıp sabah çok erken saatte (gerekirse saat kurun iftar gibi) suyu içilir kendisi yenir. evde olanlar 11 gibi tartılsın bekleme yapsın hareket etsin bugün büyük gün heyyoo cumaaa
9 Ocak : Sabahtan 1 İncir, 1 kuru kayısı, 2 kuru erik hepsi bıçakla minicik doğranır. 1,5 sb. suda haşlanır. Soğuyunca Üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ve 1 çay kaşığı chia tohumu eklenerek bu karışımın yarısı bugün içilir.
10 Ocak : Dünki karışımın diğer yarısı bugün sabah aç karnına içilir.
** Bu akşam yemekle birlikte 1 sb. kefir içilir. (Yarın tartı günü malum)
- Proteinler öğlen yemeğinde yenir akşama sebze yenirse harika olur.
- Meyveler (Özellikle kivi ve yeşil elma ) sabah kahvaltıda tüketilirse tadından yenmez.
- Kuruyemiş yiyenler çiğ yemeli.
- 1 lokma dahi şeker ya da beyaz un ağıza değmeyecek.
- 1 hafta boyunca her akşam menüde salata olacak.
ekran alıntısı yapmak isteyenler için salatayı ekleyerek tekrar gönderiyorum k. bakmayın
Elhan
abla
birbeste
nin mesajlarindan yazi halinde buldum