• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Spor olsunda adim olup olmamasi önemli degil canim 🥰

Tamam canim cuma gunu liste de degistircez nikini

Adimlarin goruntusu var mi canim

Aaa kimleri görüyorum Hosgeldin canim 🥰🥰🥰
Nasilsin bakalım spora basladigina gore takima gelme vaktinde gelmis sanki ne diyorsun 🤭🤭

Uyumadim abla da gelemedim kediyle ilgilendik gelemedim

Gel hadi takima elhan ablayida ikna ettim menu ve tarti paylasacak
Spor yarismasida yapiyoruz leslie yapmissin o kadar puanlariz 🤭🤭

Hosgeldin canim ilk sayfadaki formu doldurabilir misin

Gunaydin canım eksin cokk guzel tebrik ederim 🥰🥰

Günaydın canim 🥰

Günaydın canım ❤

Gunaydin canim ❤

Günaydın canim ❤

300 gram eksi guzel

Gunaydin canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canim ❤

Ne kadar artisin acaba cumaya kadar toparlarsin canim
Menu ve sporuna dikkat et

🤩🤩🤩

Son mesajlarından konuya ulasabilirsin neresi olduğunu söylemem uygun olmaz

Gunaydin canim ❤

Gunaydin canım ❤

Artin cok değil cumaya cozersin canim

Gunaydin canim ❤

Hedefini kucuk belirlesen belki daha kolay ulaşırsın

Tamam canim 🥰

Baslangicin hayirli olsun ablacim❤
Teşekkür ederim canım 🥰

Ayy kızlar rezil oldum daha yeni ya
Eshota bindim hastaneye gitmek icin kent kartı cikartcagima kimliği çıkartmışım ekrana gösteriyorum islem başarısız diyo hala farkında degilim adam diyo hanfendi elinizdekine bakarmısınız sanki kaynar sular döküldü uzerime bir sürü insan arkamda bide havalı havalı ilk ben girdim :olamaz::olamaz:
bu morel bozukluğumda hiç gülecegim yoktu. Allah seni güldürsün emi :D
çok tatlısın ya.

Açııııııııımmmmmmmmm :mad::mad::mad::mad:
Ben bazen uygunsuz saatte acıktığında çocuklarıma su için diyorum bolca

Bazen mesela tatlı istediklerinde gece yarısı filan tarçınlı süt için diyorum

Mesela bos durmayın harekt edin hayali iple ziplayin diyorum

Gecen gün beni tiiye alıp gülüşüyo ikiside anne biz bu kadar mı fakiriz tatli yerine tarcinli süt, yemek yerine su içiyoz, ip yerine hayali ip niye bunları söylüon die benle dalga geçiyolar adam oldularda :KK48: :KK48: :KK48:

Nerden geliyo o ses :KK48: yok yaa eski kaynanalar gibi olamayiz biz hele ben hayatta olamam valla basarım bağrıma kim ne derse desin :KK48: fazla anaç yapım :işsiz: aha buda kendi anaçlığımdan bıktım duruşu :işsiz: :KK48:
bencede kız anası olmak daha zor. Benim işim hepten zor 19 yasimdada oğlum var iki taraflı kaynana olacam allah nasip ederse şimdi ben birinde naz yapacam digerinde ısrarlı mı olacam :KK48:
Menopoza yeni giren hatunlar hani böyle alttan bir sıcaklık geliyor diyor ya aynı öyle kuzum... :21: :21: :21:
Benim hayatım gırgır şamata hiç öyle şekle şükle giremem.Hele tanıdığım bildiğim insanlarsa iyice saçmalarim. :olamaz:
O anaçlik bende de çok var bestecim. Bazen kendimden çok rahatsız olurum . İki taraflı kayınvalide rolü de zor iş...:işsiz:

Diyetisyen randevum vardı onu bekliyorum 10 dan beri megersem öğleden sonraymış tamamen unutmuşum 🙄🙄
Kız aşık bugün ne bu şaşkınlık :KK70: :KK70: :KK70:
Açım diyom öldüm diyom🙄🙄🙄
Kahvaltını yap canım. Diyetisyende tok olman çok önemli değil. Kilo analizi yapıyor ya yağ kas vs oranındaki değişimler önemli zaten. Yemek yemen onları etkilemez :KK39:

geçen yılın hedefi : aöf bitirmek sadece. :işsiz:o oldu şükür.
25-30 kilo vermek de yazdim gerçekleşmedi.
ben kilo vermeyle ilgli çok sıkıldım
morelim çok bozuldu.
Neden tatlım ? Bu ruh halinden hemen kurtulmaya çalış. Başka şeyler düşün. Çık hava al. Sevdiklerini ara. Bana güçlü bir rakip lazim. Nasılsa yeneceğim ama böyle tadı çıkmaz ki. ,🤗🤪

Back
X