• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Spor olsunda adim olup olmamasi önemli degil canim 🥰

Tamam canim cuma gunu liste de degistircez nikini

Adimlarin goruntusu var mi canim

Aaa kimleri görüyorum Hosgeldin canim 🥰🥰🥰
Nasilsin bakalım spora basladigina gore takima gelme vaktinde gelmis sanki ne diyorsun 🤭🤭

Uyumadim abla da gelemedim kediyle ilgilendik gelemedim

Gel hadi takima elhan ablayida ikna ettim menu ve tarti paylasacak
Spor yarismasida yapiyoruz leslie yapmissin o kadar puanlariz 🤭🤭

Hosgeldin canim ilk sayfadaki formu doldurabilir misin

Gunaydin canım eksin cokk guzel tebrik ederim 🥰🥰

Günaydın canim 🥰

Günaydın canım ❤

Gunaydin canim ❤

Günaydın canim ❤

300 gram eksi guzel

Gunaydin canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canim ❤

Ne kadar artisin acaba cumaya kadar toparlarsin canim
Menu ve sporuna dikkat et

🤩🤩🤩

Son mesajlarından konuya ulasabilirsin neresi olduğunu söylemem uygun olmaz

Gunaydin canim ❤

Gunaydin canım ❤

Artin cok değil cumaya cozersin canim

Gunaydin canim ❤

Hedefini kucuk belirlesen belki daha kolay ulaşırsın

Tamam canim 🥰

Baslangicin hayirli olsun ablacim❤
Bu muhteşem mesajı nasıl kaçırmışım :olamaz: İyi ki ikna etmişsin kuzum. Kendime geldim inan ki...:KK74:
Yalnız yağa değil de dilime vurdu bu motivasyon...biri beni sustursun :oops:deli gibi konuşasım var. Hafta içi derslerden fırsat bulamam diye sanırım. Bir de üyelerimiz çok tatlı maşallah. :super::super:
Ağzımızın tadı bozulmasın. :KK68:
Canım kaptanim. :KK60:
Hedef 1000 gr ...:KK59:

Canlarım sabah tartı artı beldi 76,2 🙄 cuma ya 75,7 yfim +0,5 inşallah eksiye geçerim ya🙏🏻 Zipzip- Zipzip-
Cok arti degilsin ama dikkat et bu hafta menulerine canim bu 75 rakamindan kurtul artik :))

Bu muhteşem mesajı nasıl kaçırmışım :olamaz: İyi ki ikna etmişsin kuzum. Kendime geldim inan ki...:KK74:
Yalnız yağa değil de dilime vurdu bu motivasyon...biri beni sustursun :oops:deli gibi konuşasım var. Hafta içi derslerden fırsat bulamam diye sanırım. Bir de üyelerimiz çok tatlı maşallah. :super::super:
Ağzımızın tadı bozulmasın. :KK68:
Canım kaptanim. :KK60:
Hedef 1000 gr ...:KK59:
Motivasyon oldukca yağlar da gider ablacim hep mutlu olalim 🥰🥰🥰

Ay misafirlerim gelmeden karnımı doyurdum🤣🤣 yoksa anneannem ağzıma tikar durur ye kuzum ye de sut olsun diye😂😂
T timesinfinity kuzum tahlillerim çıkmış diyetisyenim aradı bu kadar kısa sürede bu kadar çok kilo vermene rağmen gayet güzel degerlerin dedi d vitaminine 2 günde 1 devam edelim dedi normal sınırda olmasına rağmen eksilmemesi için bu şekilde ilerleyelim dedi :) ben biliyordum birşey cikmayacagini cunki spordan sonra protein ve kas kaybetmemek için 30 dk sonrası beslenme yapiyorum :)

-2.200 ile selam olsun fistiklar🥰🥰🥰
Bomba gibi geliyoruz vallahi 🤣🤣🤣
Bu arada resmi kırptım cook seksi ayaklarım görünmesin şevkiniz falan kırılır mazallah🤣🤣🤣🤣
Kıskançlıktan bayılabilirim şu an tebrik ederim canım harikasın ben de bir kilo versem cumaya ne güzel olur ya 🙄

Ay misafirlerim gelmeden karnımı doyurdum🤣🤣 yoksa anneannem ağzıma tikar durur ye kuzum ye de sut olsun diye😂😂
T timesinfinity kuzum tahlillerim çıkmış diyetisyenim aradı bu kadar kısa sürede bu kadar çok kilo vermene rağmen gayet güzel degerlerin dedi d vitaminine 2 günde 1 devam edelim dedi normal sınırda olmasına rağmen eksilmemesi için bu şekilde ilerleyelim dedi :) ben biliyordum birşey cikmayacagini cunki spordan sonra protein ve kas kaybetmemek için 30 dk sonrası beslenme yapiyorum :)
Denp bu kadar az kiloyla nasıl 2 kilo verdin ya bak gerçekten maşallah nazar değmesin gözüm yok 😜senin menüleri kopyalayacağım ben valla 😀

Gözün aydın kuzum. Rabbim sağlıkla devam etmeni nasip etsin. :nazar:
Bu beslenmeyle kaliteli bir sütün de oluyordur. :super:

Back
X