• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah 8
Kür:)
Saat 9.00
3 tane yulafli pankek + 1 haşlanmış yumurta+ 1 dilim çörek otlu beyaz peynir+ 6 7 siyah zeytin + 1 kase yesillik

Saat 14.30
1 kepçe salcali şehriye çorbası + 6 yk yumurtalı pırasa kavurması + 3 yk zencefil zerdeçal ve pul biberli yoğurt
Saat 16.00
Şekersiz dibek kahve
Saat 18.00
3 tane sigara böreği ( 186 kalori ) + yanında bol yeşillik + 3 yk karnıbahar kısırı + bardak ayran
Saat 20.00
1 dilim yulafli muzlu yaş pasta yiyecegim ( 70 kalori kendisi )
3.5 lt su + 2 yeşilçay + 1 bardak hibuskus + 1 sade soda
Yulaflı muzlu yaş pasta tarifini verirsen o üç tane sigara böreğini görmezden gelebilirim. :confused:
Menün , suyun harika. Besleyici ve dengeli... :KK74: :nazar:

Bugünkü menüm
Sabah 08.00 limonlu su 1 bardak şekersiz türk kahvesi

Kahvaltı :işsiz:

Öğlen :işsiz:

13.25 1 küçük kutu ayran :63::63:

14.50 1 bardak yeşil çay 2 ceviz 2 kayısı

Akşam 18.20 2 kase mercimek çorbası 1 dilim çavdar ekmeği bol salata yagsiz tuzsuz

21.00 1 bardak cay bi avuç leblebi yerim
Su 1.buçuk litre uyuyana kadar 3 yaparım
Bugün açız evlatlarım. :işsiz::işsiz::işsiz:
Tevfik Fikret' in Balıkçılar şiiri geldi aklıma
:KK14:
Canım aksiliklerden yiyemedin biliyorum. Olsun yediğimiz günlere say artık. :KK48:
Mercimek çorbasinin yanına bir parça peynir de koysaydin olurdu. Leblebi kurtarır seni inşallah. Bugün erken uyu da açlık hissetme bari. Yüzün yarın iyi gülecek yalnız. :KK76:

@Zeynolin44 sabah aç bendede + oluyor gün içi özellikle akşam yemek yemeden önce tartılınca farkediyor uyurken ödem yapmamız da enteresan dimi neden acaba Zipzip- Zipzip-
Bende bile 500 -1000 gram fark ediyor
Eki Görüntüle 2753870
Beni de övün kızlar🤔Geçen övmüştünüz ama olsun yine gaza ihtiyacım var 🤣🤣 Spor yapmam lazım ama çok halsizim🙈
Yaa fark bu sekilde daha net belli oluyor ya
Bacagin biri yok olmus resmen
Tebrik ediyorum canım durmak yok devam edecegiz 🥰🥰🥰
Ellerine sağlık canım ben şimdi papatyamı nasıl geciyim onu atlayip selensuya mı geçiyim :KK48::KK48::KK48: gel sen bana söyle surprizi kulagima söyle dimem kimselere :KK48::KK48:
Ben bile bilmiyorum suprizi :-)
O değil de menü mü yazayım ben
Sabah: çeyrek bazlama tost 3 zeytin
A.Ö: neskafe 2in1, 3 badem 1 ceviz
Öğlen: Türk kahve 5 badem 2 ceviz
Akşam: 2 kepçe tavuklu şehriye çorba, 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık mantar sote, 1 dilim ekmek
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim da karbon acisindan biraz fazla olmus

Benden söylemesi Zipzip- Zipzip- daha iyibiliyo bende şahit oldugum icin
BEnde yeni ogrendim :-)
Riske girme🙈
Bide dedim diye. Ben banlanırmışım😆
Aman rirske girmeyin:))
Bugünkü menüm
Sabah 08.00 limonlu su 1 bardak şekersiz türk kahvesi

Kahvaltı :işsiz:

Öğlen :işsiz:

13.25 1 küçük kutu ayran :63::63:

14.50 1 bardak yeşil çay 2 ceviz 2 kayısı

Akşam 18.20 2 kase mercimek çorbası 1 dilim çavdar ekmeği bol salata yagsiz tuzsuz

21.00 1 bardak cay bi avuç leblebi yerim
Su 1.buçuk litre uyuyana kadar 3 yaparım
Afiyet olsun canim 😘
Sabah 8
Saat 9.00
3 tane yulafli pankek + 1 haşlanmış yumurta+ 1 dilim çörek otlu beyaz peynir+ 6 7 siyah zeytin + 1 kase yesillik

Saat 14.30
1 kepçe salcali şehriye çorbası + 6 yk yumurtalı pırasa kavurması + 3 yk zencefil zerdeçal ve pul biberli yoğurt
Saat 16.00
Şekersiz dibek kahve
Saat 18.00
3 tane sigara böreği ( 186 kalori ) + yanında bol yeşillik + 3 yk karnıbahar kısırı + bardak ayran
Saat 20.00
Afiyet olsun canim 😘

Bugun dünden kalma tokluk yaşadım kızlarr

Sabah yok
Öğlen yok

16:00
1 kase Et haslama çorbası (dunnden kalanı çorbaya çevirdim)
1 tane çiğ köfte lavaşı arasına bolca pazı sarması koydum adet saymadım.
Ayran

Ara kuruyemiş nescafe
Yoğurt limon soda zencefil kürü

Bu hafta başlamayı düşündüğüm Detoksa ben hedefime ulastiktan sonra baslamaya karar verdim. Düzenimi bozmadan yine su orucum ile hedefe yürüyeceğim inşalalh.

Sabah 8
Saat 9.00

Saat 14.30
Saat 16.00
Şekersiz dibek kahve
Saat 18.00
Saat 20.00
Afiyet olsun canım
Bugün açız evlatlarım. :işsiz::işsiz::işsiz:
Tevfik Fikret' in Balıkçılar şiiri geldi aklıma
:KK14:
Canım aksiliklerden yiyemedin biliyorum. Olsun yediğimiz günlere say artık. :KK48:
Mercimek çorbasinin yanına bir parça peynir de koysaydin olurdu. Leblebi kurtarır seni inşallah. Bugün erken uyu da açlık hissetme bari. Yüzün yarın iyi gülecek yalnız. :KK76:
Peynir hiç düşünmedim bugun makarna yaptım makarnayi yasakladi diyetiysen o yuzden yemedim olmadı cok acıkırsam ceviz yerim 2.3 tane
Hepimizin yüzü hep gülsün abla
Öyle yapayım diyorum erken uyuyayım bugün
Kocaman öpüyorum seni😘

Sabah yok
Öğlen yok

Ayran

Ara kuruyemiş nescafe

Bu hafta başlamayı düşündüğüm Detoksa ben hedefime ulastiktan sonra baslamaya karar verdim. Düzenimi bozmadan yine su orucum ile hedefe yürüyeceğim inşalalh.
Afiyet olsun canım ❤️
Yediklerini toplasan 1000 kaloriyi geçmez. Ben de vücudumu dinlerim bazen. Acikmadan zorla yemeyi sevmiyorum.
Su ne kadar içmiştin o da 2 lt üzerindeyse süper...

O değil de menü mü yazayım ben
Sabah: çeyrek bazlama tost 3 zeytin
A.Ö: neskafe 2in1, 3 badem 1 ceviz
Öğlen: Türk kahve 5 badem 2 ceviz
Akşam: 2 kepçe tavuklu şehriye çorba, 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık mantar sote, 1 dilim ekmek
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım

Sabah yok
Öğlen yok

Ayran

Ara kuruyemiş nescafe

Afiyet olsun ablacım🥰

Zipzip- Zipzip- 56.2

@selensu82 57.3

PAPATYAM PAPATYAM 60.4

birbeste birbeste 61.0

@sleepy angel 63.1

Elhan Elhan 64.6

@Tesnim1989 65.1

M MissHayaLet 65.3

Denp Denp 66.2

@madamhd 71.6

E Elif_Eylul 72.8

@Zeynolin44 75.2

@I-cell_84 75.7

@Organick__ 75.95

@Kmsl Hnd 76.2

@birazhuzurdu2008 78.0

Tutku44 Tutku44 79.8

@Kahvesel 83.8

AseliccA AseliccA 85.1

@Cordeliaa 86.0

@Yenidenyapabilirim 89.7

D Dileksnr 98.4

Cuma bildirimlerine gore siralama yaptim kizlar
Herkes bir ustundeki ve altindakinin rakibi
Cuma yeniden hazırlayacağım siralamada yer atlayana suprizim var 🥳🥳🥳

Bugunden itibaren menü ve spor takibi yapiyoruz
sporlar icin mutlaka @Nidsalii yi etiketleyin
tamamdir kaptanimmm 💚🌟✨

Sabah 11, yarım simit 6 zeytin domates 2 küçük dilim kaşar peynir 1dilim beyaz peynir 2 bardak çay.

Ara 1 Türk kahvesi 3 yemek kaşığı tahin.

Öglen 15:00, bir tabak yoğurtlu brokoli havuç.

Ara az şekerli bir bardak vişne kompostosu.

Akşam 18,30:1 dilim ekmek 2 kepçe mercimek çorbası, fırında 3 köfte bir kepçe patates, bir tabak yeşil salata bir bardak ayran. İleriki saat belki süt içebilirim 1 bardak Su 3 litre olur.

Sabah 11, yarım simit 6 zeytin domates 2 küçük dilim kaşar peynir 1dilim beyaz peynir 2 bardak çay.

Ara 1 Türk kahvesi 3 yemek kaşığı tahin.

Öglen 15:00, bir tabak yoğurtlu brokoli havuç.

Ara az şekerli bir bardak vişne kompostosu.

Akşam 18,30:1 dilim ekmek 2 kepçe mercimek çorbası, fırında 3 köfte bir kepçe patates, bir tabak yeşil salata bir bardak ayran. İleriki saat belki süt içebilirim 1 bardak Su 3 litre olur.
Acaba kahveyle tahini nasil birlestirdin🤷‍♀️

Bende bile 500 -1000 gram fark ediyor

Yaa fark bu sekilde daha net belli oluyor ya
Bacagin biri yok olmus resmen
Tebrik ediyorum canım durmak yok devam edecegiz 🥰🥰🥰

Ben bile bilmiyorum suprizi :-)

Afiyet olsun canim da karbon acisindan biraz fazla olmus

BEnde yeni ogrendim :-)

Aman rirske girmeyin:))

Afiyet olsun canim 😘

Afiyet olsun canim 😘
İnşallahhh canım benimmm🥰🥰😘
Maşallah süpersin👍🧿🧿🧿🧿asıl azmin zaferi burdaymış kaçtan kaça inmiş halin bu
130-90 🙈🥰

En güzel övgülerr sana gelsinnnnn kadın istedi ve oldu diyorummmmm hedefine kavuşunca çekineceğin fotonu burada oturup bekliyorum becerikli hatunnnnn :işsiz::KK9::KK9::KK9:

İnanmıyoruuuuuum övmek mi.... asrın before - afteri olmuşsun ne diyorsun :skandal:
Wuhuuuuu
aşk ile bir daha
Wuhuuuuu
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Çooook teşekkür ederim canlarrrr 🥰🥰 Psikolojik herhalde hala çok şişmanmışım gibi gelio normalde ama eski halimi görünce yok yaaa diilim oluom🤪

Artkk takımca hepinize bel bağladımm.Beni bırakmayın, ben de diyeti bırakmayım da şu işi sonlandırayım artık🙏🙏🙏🙏

Sabah yok
Öğlen yok

Ayran

Ara kuruyemiş nescafe

Pardon kızlardünkü yaptığım diyet toplardanda yemistim unutmusum yazmayı
Afiyet olsun canım ❤️
Yediklerini toplasan 1000 kaloriyi geçmez. Ben de vücudumu dinlerim bazen. Acikmadan zorla yemeyi sevmiyorum.
Su ne kadar içmiştin o da 2 lt üzerindeyse süper...
Yatana kadar 2 lt yi geçecek dünürüm :super:
iki gündür karın agrisı oluyo cok sukur bugun daha iyiyim anlayamadim dun migde bulantisida vardi nane limonla idare ettim
Canim çok geçmiş olsun regl misin. Üşüttün belkide dikkat et kendine bitkisele dayan allah şifa versin

Elhan Elhan
Tarif bu kuzum ben yarim çay bardigindan az un koydum

Eklentiler

• Screenshot_20210104-143919_Chrome.webp
    Screenshot_20210104-143919_Chrome.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 33
Elhan Elhan anca demin sipariş verebildim ajandayı 😂 kredi kartı limiti yetmiyormuş. Sağda solda param var ama yatırana kadar. Eksiye girdim maaş kartımdan🌝😒 öyle huylarım da pek yoktur ama... tartım da geldi yuppi yani mutfak tartısı Zipzip- Zipzip- artık gram gram inşallah hesap😁 yattım kaldım. Yemek yapmaya başlamalıyım. Eşim dalga geçecek hatta kızacak diye tırsıyorum tartıya. Yani pek akıllı işi diil yaa. Saklamaya çalışayım biraz.
Mutfak tartısı bende de var kilolarım doğru söyler mi 😅😅

Çooook teşekkür ederim canlarrrr 🥰🥰 Psikolojik herhalde hala çok şişmanmışım gibi gelio normalde ama eski halimi görünce yok yaaa diilim oluom🤪

Artkk takımca hepinize bel bağladımm.Beni bırakmayın, ben de diyeti bırakmayım da şu işi sonlandırayım artık🙏🙏🙏🙏
Canim senin tebriklere ne ihtiyacın var ki odana filan 40 kg.verdim yaz bu sana yeter 40 nedir yaa masallah sana masallah diyorum
Çok şişmanmışsın gibine gelsin hep yoksa diyeti yarida kesersin banada oyle geliyo valla . Benim arkadaş varda kendisi 48 kg. Vallahi yanlarım var zayif degilim derdi kiz meger haklıymış zayifladikca görüyomuş jnsan :))))))
Birbirimizi bırakmayalım benim ellerim ellerimi tutan tüm grup arkadaşlarımın ellerinde iyiki varsınız beraber yapacağız inşallah

Back
X