• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım sağolasın dün oğlum kapıda düşmüş çatlaktan süphelendım bugün doktora götürdüm de ıncınmıs eli 4 mınıbus 2 tramvay kullandım canımız çıktı yollarda. Hala kendıme gelemedim. Bayağı bı hamlamışım. Valla o esnada sımıtcı buldum artık midem ağzıma gelmişti arabalar tutuyo benı. Bırde yanlış tramvaya binmişim Allahım bugün felaketti ama çok şükür eli iyi. Hala başım ağrıyor. Kahve içicem bırazdan
Geçmiş olsun canım

Menüm

11.00
1portakal

19.00
1pqrça haşlanmış tavuk göğüs
1çorba kasesi patlıcan yemeği
2kaşık sarımsaklı köz kapya biber
2kaşık acı biber tarator

Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım. Biraz kaçırdığından dikkatli besleneceğini okumuştum dün.Ondan mı tek öğün yaptın.Yalnız aç karnına meyve yemek şekerini oynatır.Sabah yulaf+süt+portakal vs yapsan daha iyi olabilirmiş die düşündüm.

Afiyet olsun canım. Biraz kaçırdığından dikkatli besleneceğini okumuştum dün.Ondan mı tek öğün yaptın.Yalnız aç karnına meyve yemek şekerini oynatır.Sabah yulaf+süt+portakal vs yapsan daha iyi olabilirmiş die düşündüm.
Sağol canım
Yarın da öyle yaparım iyi olur

Aklıma gelmişken içeyim bugün yarın inşallah eksi geliriz bende spora devam yazacağım 😘

Eklentiler

• B6F77AD7-B2CD-451D-B998-40DC11D55A2B.webp
    B6F77AD7-B2CD-451D-B998-40DC11D55A2B.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 26
Sabah, bir haslanmıs yumurta 5 zeytin 2 kaşık tahin 2 dilim ekmek bir dilim peynir 1 bardak çay.

Öğlen bir tabak yoğurtlu ıspanak bir bardak vişne kompostosu.

Ara öğün, bir sütlü nescafe 2 hurma 2 ceviz

Akşam, bir kase çorba 4 kaşık bulgur 5 kaşık kavurma bir tabak salata.
Su 3,5 litre.

Canım sağolasın dün oğlum kapıda düşmüş çatlaktan süphelendım bugün doktora götürdüm de ıncınmıs eli 4 mınıbus 2 tramvay kullandım canımız çıktı yollarda. Hala kendıme gelemedim. Bayağı bı hamlamışım. Valla o esnada sımıtcı buldum artık midem ağzıma gelmişti arabalar tutuyo benı. Bırde yanlış tramvaya binmişim Allahım bugün felaketti ama çok şükür eli iyi. Hala başım ağrıyor. Kahve içicem bırazdan
Geçmiş olsun canım😍😍

Sabah, bir haslanmıs yumurta 5 zeytin 2 kaşık tahin 2 dilim ekmek bir dilim peynir 1 bardak çay.

Öğlen bir tabak yoğurtlu ıspanak bir bardak vişne kompostosu.

Ara öğün, bir sütlü nescafe 2 hurma 2 ceviz

Akşam, bir kase çorba 4 kaşık bulgur 5 kaşık kavurma bir tabak salata.
Su 3,5 litre.
Güzel menü canım, afiyet olsun

6 ocak
09.30
1 yumurta
3 ceviz
Peynir
Yeşil zeytin
14.20
1 tabak kıymalı karnabahar
1 kase yoğurt
16.20
2 kuru kayısı
18.30
2 kaşık bulgur pilavı
1 adet köfte
Su 3 lt
Spor 25 dk pilates 150
4768 adım 158p
200 iç bacak 28 toplam 336p
Zipzip- Zipzip- N Nidsalii
Öğle karnabahar kıymalıymış,sanırım ondan akşam köfteyi tek yedin ama yine de en azından 2 tane yiyebilirmişsin gibime geldi.Afiyet olsun canım.

Back
X