- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
İnşallah canim Insallah düşünsene buluşmuşuz yiyoz iciyoz zayif zayifta dolasiyoz ortaliklarda hemde maskesiz cok mu büyük hayal yaaDünürüm inan unutmuşum Bursa' da yaşadığınıhem şaşırdım hem de çok mutlu oldum. Aynı cografyadayiz ne güzel. Zaman içinde birbirimizi iyice tanırız Bursalılar bir minik görüşme yaparız.
pandemi izin verirse...
Antep olayı süper olur ya....unutulmaz anıların olacak oraya gidersen hele bir de damak tadına hitap ettiyse ooo bayilacaksin. Bir iki isim veririm sana her anlamda memnun ayrılacağın...oraya gitmeden kafadan bir iki kilo fazladan vermelisin ki rahat rahat korkmadan her şeyden yemelisin...Antep deyince yemek geliyor direkt insanın aklına napim![]()
Biz ailece herseyu severiz inan hitap edeceektir antep menüleri :)))
Aynen canim sen isimleri verirsin insallah. Bizde daha dün kızımla onu konustuk zayıflayıp gidelim diye :)))
Kızcağız bir söylemiş hemen yarın bildirim istemişsin varya kimse kacmiyo sendenGel gel rakip lazim bana
Yarin bildirim yap ekleyim canim![]()
Harika fikir kaptanımmmmmmm gerçi aksam menusunden önce yazsan iyiydiYarin ne ödülü yapacağıma karar verdim kizlar
Siralamada bir uste cikana istedigi kolyeyi hazırlayacağım
Eki Görüntüle 2756274
Eki Görüntüle 2756275
@selensu82
@PAPATYAM
birbeste
@sleepy angel
@Elhan
@Tesnim1989
@sena zeynep
@Denp 66.2
@madamhd
E Elif_Eylul
Zeynolin44
@I-cell_84
Organick__
@Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
Tutku44
@Kahvesel
@Migi_magid11
Cordelia
Hepfitim
D Dileksnr
@gulenyuzumsunsen
@timesinfinity
Cok şükür canim gözün aydın20 dakika önce cıktı canımşükür normal hepsi ❤
O yumurtalar ne kadar minikti bide boyut vermiş yaaaPerşembe menüm
08.00 Bir Nescafe
10.00 Limonlu zencefilli çay ikisi de taze
11.30 İki haş yumurta( yumurtalar minikti), maydanoz, iki çeri , az peynir , çay , beş badem
13.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Hibuskus çayı
16.00 Zencefilli çay
16.30 Bir tabak mercimek çorbası
18.00 Bitki çayı, bir tutam beyaz leblebi
İki litre su
2547 adım...
Zipzip- N Nidsalii
İnşallah canim inşallah daha sürecin hızlanır takima girersen ..Ben de heyecanlıyım. Takıma girmek istiyorum.![]()
çırılçıplak tartil valla
12 ye kadar die biliom ama bilemedim canim aksam 7 ye kadar bekletenlerde olmustu bi haftaSaat sınırı varmıydı ben yarın evdeyim hazır hemen tartılmayacapım vakit geçince öde m iniyor sabah benim![]()