• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dünürüm inan unutmuşum Bursa' da yaşadığını :confused: hem şaşırdım hem de çok mutlu oldum. Aynı cografyadayiz ne güzel. Zaman içinde birbirimizi iyice tanırız Bursalılar bir minik görüşme yaparız. :KK76::KK76::KK76:pandemi izin verirse...
Antep olayı süper olur ya....unutulmaz anıların olacak oraya gidersen hele bir de damak tadına hitap ettiyse ooo bayilacaksin. Bir iki isim veririm sana her anlamda memnun ayrılacağın...oraya gitmeden kafadan bir iki kilo fazladan vermelisin ki rahat rahat korkmadan her şeyden yemelisin...Antep deyince yemek geliyor direkt insanın aklına napim :halay::halay:
İnşallah canim Insallah düşünsene buluşmuşuz yiyoz iciyoz zayif zayifta dolasiyoz ortaliklarda hemde maskesiz cok mu büyük hayal yaa :(((
Biz ailece herseyu severiz inan hitap edeceektir antep menüleri :)))
Aynen canim sen isimleri verirsin insallah. Bizde daha dün kızımla onu konustuk zayıflayıp gidelim diye :)))

Gel gel rakip lazim bana :-)
Yarin bildirim yap ekleyim canim 🥰🥰
Kızcağız bir söylemiş hemen yarın bildirim istemişsin varya kimse kacmiyo senden :KK70:
Harika fikir kaptanımmmmmmm gerçi aksam menusunden önce yazsan iyiydi:KK70:
20 dakika önce cıktı canım 😊 şükür normal hepsi ❤
Cok şükür canim gözün aydın
Perşembe menüm
08.00 Bir Nescafe
10.00 Limonlu zencefilli çay ikisi de taze
11.30 İki haş yumurta( yumurtalar minikti), maydanoz, iki çeri , az peynir , çay , beş badem
13.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Hibuskus çayı
16.00 Zencefilli çay
16.30 Bir tabak mercimek çorbası
18.00 Bitki çayı, bir tutam beyaz leblebi
İki litre su
2547 adım...
Zipzip- Zipzip- N Nidsalii
O yumurtalar ne kadar minikti bide boyut vermiş yaaa :KK70::KK200:
Zip' in birini bana birini birbeste birbeste dünürüme verebilirsin kaptanim :KK19:
:KK200: imoji olduğuna bakma bu gerçekten benim kalbim :KK200:
Ben de heyecanlıyım. Takıma girmek istiyorum. 🥳🥳🥳
İnşallah canim inşallah daha sürecin hızlanır takima girersen ..
çırılçıplak tartil valla :KK70:
Saat sınırı varmıydı ben yarın evdeyim hazır hemen tartılmayacapım vakit geçince öde m iniyor sabah benim 🙈
12 ye kadar die biliom ama bilemedim canim aksam 7 ye kadar bekletenlerde olmustu bi hafta

👩‍🍳 carsamba menusu🍴

➡️9.30 1 has yumurta 1 dlim cavdar ekmek 4 zeytin 3 peynir 4 ceri domates
➡️11.30 1 mandalin
➡️15.00 fırında makarna 2 dilim kare 11 kase yogurt

➡️19.00 sutlu turk kahvesi 3 dlm bitter cikolata 3 badem

💧su 2 lt tarcinli karanfilli
🤸🏻‍♀️spor. 4584 adım

persembe menusu🍴

➡️9.30 tereagda yumurta 1 dlim cavdar ekmek 4 zeytin 4 dlm peynir 2 yk tulum 4 ceri domates
➡️11.30 1 mandalin
➡️15.00 1 tabak pırasa yemegi 5 yk havuc tarator

➡️18.00 4 yk pırasa yemegi

💧su 2 lt tarcinli karanfilli
🤸🏻‍♀️spor. 2540 adım

dip not bugunun oersembe yarinin tarti oldugu tamamen aklimdan cikti ve marketten kabak almama ragmen ...

Zipzip- Zipzip-
N Nidsalii

Screenshot_2021-01-06-23-47-40-119_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp Screenshot_2021-01-07-22-39-21-374_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp

Zipzip- Zipzip- ben nerelere gidem kafamı hangi duvarlara vurammm :kızgın:

Yarin kardeşim geliyo kahvaltiya bu kahvaltının poğaçalı sıcak ekmekli menüsü 1. Imtihanım

2 yaşindaki Kizinin geçmiş doğum gününü kutlayacam 2 tane kocaman pasta yaptım dolaptalar şuan bu 2. İmtihanımmm

Akşama mecbur yine misafir menüsü hazirlarim bu 3. Imtihanım

Napacam yaa pastalarda öyle güzel olduki biri balkabaği pastası biri kakoolu kekli :(

Sabahta kendime yüklenmemem gerektiği icin su orucumu bozdum mecburen. aksama kadar canim çeke çeke içmedığim pancar çorbasından gece gece 11.30 da 1 kepçe ictim buda dip not :( bu degilde yarin fena valla

Zipzip- Zipzip- ben nerelere gidem kafamı hangi duvarlara vurammm :kızgın:

Yarin kardeşim geliyo kahvaltiya bu kahvaltının poğaçalı sıcak ekmekli menüsü 1. Imtihanım

2 yaşindaki Kizinin geçmiş doğum gününü kutlayacam 2 tane kocaman pasta yaptım dolaptalar şuan bu 2. İmtihanımmm

Akşama mecbur yine misafir menüsü hazirlarim bu 3. Imtihanım

Napacam yaa pastalarda öyle güzel olduki biri balkabaği pastası biri kakoolu kekli :KK43:

Sabahta kendime yüklenmemem gerektiği icin su orucumu bozdum mecburen. aksama kadar canim çeke çeke içmedığim pancar çorbasından gece gece 11.30 da 1 kepçe ictim buda dip not :KK43: bu degilde yarin fena valla
Acicik ucundan tatlarina baksan bişiy olmaz sankim 🙈

Herkese günaydın. ♥️♥️♥️♥️
Güzel hediyeni kazanamayacagim bu hafta. 🤗
Zipzip- Zipzip- kaptanım, ben bu kilo ile takıma giriyorum sanırım. Hiç beklemeyeyim diyorum. istersen sonra tekrar bildirim yaparım. Belki sonra daha az çıkar.
Geçen cuma 86 kg.
Bu cuma 85,7 kg.
Eksilen 300 gram
Oran : 0.35
🤦

Eklentiler

• 20210108_080219.webp
    20210108_080219.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 27
Back
X