• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Güzel kalplim benim cok teşekkür ederim ☺️☺️☺️cok tatlısın öpüyorum seni kocaman ❤ sende listeye girdin birlikte güzel kilolar vericez inşallah 😊😊
İnşallah canım🙏🙏 Aslında doktor kilo verme bi süre sabit kal demişti ama sabit kaldıkça zaman da geçio,yaş da 🙈🤪 Çok kasmıcam ama listede olunca insan kaçamak yapmıyor en azından. Bakalım inşallah sağlıkla verelim kilolarımızı ❤❤❤🤗

Girdim sanırsam listeye.Hayırlı uğurlu olsunn🧿🧿 Geldi gene o sorumluluk hissi oy oyyy 🥰🥰🥰

Bu arada herkes aklımda değildi,listede kiloları daha iyi gördüm Denp Denp ve D Dileksnr kızceler üst 2 hafta cok iyi verdiniz maşallah🧿🧿 Denp Denp kızmak yook caniko ama üst üste iki hafta %4 korkuttu beni.kan değerlerin güzel cıktı biliom ama lütfen bu hafta tüm öğünlerinizi tam yapın please,Dilekçiğim sen de öyle.Kızsanız ds söyledim artık 🙈🤣🤣Öptüm bye🙈😘
Aaaaaa çok kızdım vallahi 🤣😂😂😂 kuzum menülerim ortada gayet düzenli ve dengelide yiyorum benim kilo verme sebebim düzenli spor yapıyor olmam fark ettiyse hicbir gün eS geçmiyorum en az 45 dk yapiyorum ki oda ya cardiyo yada jilian oluyor ki bunlarda yağ yakan eğzersizler eee üstüne bide emziriyorum ha birde benim metabolik yaşım 20 canım hızlı caliisiyor meret🤣🤣 tesekur ederim düşünüp yazdigin için 🥰🥰🥰

İnşallah canım🙏🙏 Aslında doktor kilo verme bi süre sabit kal demişti ama sabit kaldıkça zaman da geçio,yaş da 🙈🤪 Çok kasmıcam ama listede olunca insan kaçamak yapmıyor en azından. Bakalım inşallah sağlıkla verelim kilolarımızı ❤❤❤🤗
Aynen canım en azından kacamak yapmazsın arti görmezsin motive olmuş olursun ne diyoruz herşeyden önce sağlık ☺️☺️☺️☺️

Back
X