• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen dedigin gibi abla devir menfaat devri olmuş zaten gerçekten valla kendimi savunmayı bilmiyorum galiba ben hep o kırılmasın bu üzülmesin şu alınmasın ne bileyim böyleyim işte .
Teşekkür ederim güzel yorumun için😊
Üzülme 30' dan sonra öyle bir açiliyorsun ki meydan okuyorsun hayata. Bak bunu bir yere yaz...:KK22:Ben de senin gibiydim. Geçecek kuzum yaşadıkların hepsi tecrübe olarak işine yarayacak. :KK5:

Gülümse geldi uykumu kaçırdı...yarın okul günüm yatmam lazım...Ne okulu diyenlere :olamaz:Haftada bir gidip defterleri imzalayıp konuları yazıyoruz.
Sana da Allah rahatlık versin canım.:KK60:Guzel güzel rüyalar gör inşallah.
Yat ablacım musayit zamanda görüşürüz nasıl olsa tilkinin dönüp dolasacagi yer yine kürkçü dükkanı ben buralardayım uykusuz kalma Allah rahatlık versin ablalarin 🌹 gülü 🥰😘

Yat ablacım musayit zamanda görüşürüz nasıl olsa tilkinin dönüp dolasacagi yer yine kürkçü dükkanı ben buralardayım uykusuz kalma Allah rahatlık versin ablalarin 🌹 gülü 🥰😘
Sana da Allah rahatlık versin bitanem ❤️
Her şey gönlünce olsun. :KK200: Dilimde, gönlümde, dualarimdasin.

Üzülme 30' dan sonra öyle bir açiliyorsun ki meydan okuyorsun hayata. Bak bunu bir yere yaz...:KK22:Ben de senin gibiydim. Geçecek kuzum yaşadıkların hepsi tecrübe olarak işine yarayacak. :KK5:
Yazdım ablam yaşayıp görücez artık
daha bi 5 yılım var abooo :KK48:
Sen yaparsin ben inanıyorum canım helal olsun durmak yok yola devam ins Allah :KK5::KK36::KK36:
Teşekkür ederim canım benim durmak yok evet😊😊😊

Teşekkür ederim canım 🥰🥰 haklısın...
Önceden daha kötüydü. Sadece bir bardak suyla tüm günü geçirdim🙈ve hiç üşümemekle övünürdüm:deli: şimdi benimkinin anormal olduğunu bizzat deneyimleyerek anladım:KK70::KK70::KK70:
Gunde 1 bardak su ben kendimnicin düşündüm de ben kurur kalırdım herhalde...
3 litre ölüyor benim geçiyor bile..
Neyseki Biraz artırmışsın ...
Benim bir şişem var cam şişe 1 litrelik kafama diker dururum...
Sen de kendine öyle bir şişe edinebilirsin çok da kolay olur canım senin için...

5FEFCCB2-D374-4D4E-87B7-31EDBA0709EE.jpeg

cuma :86.8
Bugün : 85.4
Giden kilo :1.400
Zipzip- Zipzip-
İnşallah Cuma’ya bomba gibi geleceğim !
Şu tartıya nazar boncuğu koyayım Allahım nazarlardan kem gözlü bakanlardan koru amin
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿❤️41 kere MaşaAllah

Son düzenleme:
Back
X