• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oda doğru kaptanım yedek te anahtarlıktaydı ya eşimin işyerindeki dolabının
odasının yedek anahtarları hepsi bi aradaydı kv ye gitmiştim orada kayboldu bi kac gündür gidip bakıyorum oğlum şuraya attık falan diyo bugünde bazanin altına attik dedi gidip bakayim dedim laf falan söyledi tartıştık biraz bu yuzden
ya kaynivaliden anahtari bulunduğunda size vermeliydi evi temizlerken mutlaka çikar. nereye koyduğunu biliyor musun?

Kendini iyi hissettirecek bir şeyler yap. Papatya çayı stresi alıyor mesela. Bir de inanarak niyet çalışması yapabilirsin. Enerjisiz kalmışsın bu keyifsizlik oluyor zaman zaman hepimizde. Bizdiklar sağlıklı olmasa koşamazlar çok şükür değil mi:dua::dua::dua: sana Ayetel Kürsi okudum bu mesaja ufledim :olamaz: şifa olsun uzaklara...
Allah razı olsun ablacım 🥰🥰

Kızlar harika bir diyetisyen tarifini yaptım bugün. Sizlerde belki yapmak istersiniz diye paylaşayım istedim 🤗 ben yulaflı poğaçayı yaptım hem pratik çalışanlar içinde 🤗 diyetisyenle devam etmeyen arkadaşlar için güzel bir 3 günlük if diyeti önerisi de olabilir diye düşündüm hepsini paylaştım. Benim bu pazartesi bitiyor 3 gün bunu yapıp sonra yeniden başka bir diyetisyenle devam etmeyi düşünüyorum da 🤗

Eklentiler

• Screenshot_20210126_145012_com.instagram.android.webp
    Screenshot_20210126_145012_com.instagram.android.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20210126_145023_com.instagram.android.webp
    Screenshot_20210126_145023_com.instagram.android.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar harika bir diyetisyen tarifini yaptım bugün. Sizlerde belki yapmak istersiniz diye paylaşayım istedim 🤗 ben yulaflı poğaçayı yaptım hem pratik çalışanlar içinde 🤗 diyetisyenle devam etmeyen arkadaşlar için güzel bir 3 günlük if diyeti önerisi de olabilir diye düşündüm hepsini paylaştım. Benim bu pazartesi bitiyor 3 gün bunu yapıp sonra yeniden başka bir diyetisyenle devam etmeyi düşünüyorum da 🤗
Sen zaten diyetisyene gitmiyormuydun neden onun listesine uymuyorsun🤣🤣🤣

Sen zaten diyetisyene gitmiyormuydun neden onun listesine uymuyorsun🤣🤣🤣
Diyetisyen listesinde yulaflı omlet yazmış yanına peynir falan canım bende hergün omlet yapana kadar zaten omletin içindeki herşey bunda da var diye bunu yaptım 🤣yanına çay ve salatalık domatesle güzel gidiyor 🙈

Şiddetli baş agrisi var :110:
Geçmiş olsun normal canim baksana şu lodosa :(( tahlil sonuclarin ne zaman cikacak dahiliyeye mi gittin
Lodos var Bursa'da o tetiklemiş olabilir mi acaba? Çok geçmiş olsun kuzum. Bende de var hâlâ tam geçmedi ara ara sağdan soldan tıklıyor umursamıyorum.
Allah şifanı versin haalami agriyor kiyamam dünürüme o_O
Oda doğru kaptanım yedek te anahtarlıktaydı ya eşimin işyerindeki dolabının
odasının yedek anahtarları hepsi bi aradaydı kv ye gitmiştim orada kayboldu bi kac gündür gidip bakıyorum oğlum şuraya attık falan diyo bugünde bazanin altına attik dedi gidip bakayim dedim laf falan söyledi tartıştık biraz bu yuzden
Laf söylenecek ne var sen onun kizisin artik ama yaa bilmiom herkes bi değişik
Valla ben iyi değilim kacamak yapmıyorum
Yürüyüşleride çoğalttim ama tartıda arti gelip duruyorum moralim bozuk insallah spordan kaynaklı ödemdir
Yediklerinden sporundan eminsin canim. Insan buraya mahcup olmaktan korkuyo en cok seni en iyi anlayacaklardan biriyim:)
Uzulmecumaya gider inşallah
Kızkar selammmm napıyorsunuz ben Diyetisyen den çıktım
2.4 kilo vermişim 2 kilosu yağdan doktor çok iyi dedi 👏👏👏👏
Tebrik ederim maşallah ekmek güzelimeee:KK9::KK9::KK9:
Ah allah korusun ya hiç unutmam mersindeydik inanılmaz bir fırtına vardı bende salona gidiyordum vergi dairesinin balkon tasi o fırtınayla uçtu yere 8. Kattan parçası bıçak gibi dizime saplanmıştı kız arkadasimin yüzünü yirti ..O günden berii rüzgarlı havada asla dışarı çıkamam cikincada kalbim ağzımda atıyor bildiğin elim.ayagim titriyor
Allah bir daha yasatmasin ne zor :(
Bursa'nin lodosu meşhurdur zaten..
Biz de ordayken eşmişti baya...
Burda İzmir'de de esiyor şimdi baya da şiddetli...
Allah dışarıda çalışanlara evsizlere yardim etsin
Aminnnnnn
Amin canım ben tam çatı katında oturuyorum onun için 2 cepheden vuruyor bize evimiz tam köşede
Ay allah korusun

Ay keske abla 😍karsılassak ne guzel olur

Canım degıstırmek en mantıklısı marka aynı olsa bile kilit farklıdır ıllakı

Gecmıs olsun canım biberiye var sa evde cayını demle ıyı geliyor

Tesekkurler canım ❤

Alla alla niye laf soylerkı insan anahtarın kaybolmus tabikı bakacaksın cok degısık geldi kv canım
Biraz değişikler canım onlar🤭
Kızkar selammmm napıyorsunuz ben Diyetisyen den çıktım
2.4 kilo vermişim 2 kilosu yağdan doktor çok iyi dedi 👏👏👏👏
Çok sevindim canım 👏😊
Herkese saglikli mutlu gunler 💕💕💕
Mutlu günler canım 😊
ya kaynivaliden anahtari bulunduğunda size vermeliydi evi temizlerken mutlaka çikar. nereye koyduğunu
biliyor musun?
Canım ben oraya oturmaya gitmiştim orada çocuklar aldı daldım bende.
oyun oynuyorlardi büyük bi ihtimal cocuklar sakladı yada attılar bi yere şaka gibi bulamıyoruz evin dışına çıkmadılar orda olduğuna eminim
Onlar yorulmasınlar dedim gideyim kendim bakayım tartıştılar bakamadim bende eve geldim yeni alıcaz artık

Biraz değişikler canım onlar🤭

Çok sevindim canım 👏😊

Mutlu günler canım 😊

Canım ben oraya oturmaya gitmiştim orada çocuklar aldı daldım bende.
oyun oynuyorlardi büyük bi ihtimal cocuklar sakladı yada attılar bi yere şaka gibi bulamıyoruz evin dışına çıkmadılar orda olduğuna eminim
Onlar yorulmasınlar dedim gideyim kendim bakayım tartıştılar bakamadim bende eve geldim yeni alıcaz artık
kayınvalidende oyuncaklar varsa içlerindedir oraya baktiniz mı?
inşallah en kısa zamaninda bulursunuz?
ben evlendiğim ilk ayda anahtarimi kaybetmişim.eşim gidip yeni anahtar yaptırmıştır aylar sonra mutfak alt dolabin içinde buldum. onu yedek olarak kullaniyoruz :olamaz: :olamaz: :olamaz:

kayınvalidende oyuncaklar varsa içlerindedir oraya baktiniz mı?
inşallah en kısa zamaninda bulursunuz?
ben evlendiğim ilk ayda anahtarimi kaybetmişim.eşim gidip yeni anahtar yaptırmıştır aylar sonra mutfak alt dolabin içinde buldum. onu yedek olarak kullaniyoruz :olamaz: :olamaz: :olamaz:
oyuncak yok orda canım ama bırakmıyorlar ki adam akıllı bakayım bulucam biliyorum 🤭
Kesin yaptırırız öyle çıkar ortaya bizimkide genellikle öyle oluyor 😅

oyuncak yok orda canım ama bırakmıyorlar ki adam akıllı bakayım bulucam biliyorum 🤭
Kesin yaptırırız öyle çıkar ortaya bizimkide genellikle öyle oluyor 😅
hep böle yaşıyorum :KK70::KK70:
kimliğimi kaybettim. gidip yenisini çikarttim onu pamuklara sardim. eskisi inşallah ortaya çıkmaz. :KK70:: ama bulamadim.

Back
X