- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Vurma vurma.Ne yedin onu de.Bi de lesli yapabilir misin onu söyleeşim evde giremiyorum buraya ve kotu kacamak oldukafamı hangi duvara vurayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vurma vurma.Ne yedin onu de.Bi de lesli yapabilir misin onu söyleeşim evde giremiyorum buraya ve kotu kacamak oldukafamı hangi duvara vurayım
elime telefon aliyom geliyoo ya çildiricamVurma vurma.Ne yedin onu de.Bi de lesli yapabilir misin onu söyleBir tur spor yapsan yediklerini yakacaksındır..Tabi bu seni eksiye düşürmez ama artıda da kalmazsın böylece
![]()
Yarindan itibaren guzel bir baslangic yap canımeşim evde giremiyorum buraya ve kotu kacamak oldukafamı hangi duvara vurayım
Bence aksama bi salata yesillik vs. Ekle cnmSabah 2 dilim tb ekmeği 3 parça domates 2 dilim peynir bir bardak çay bir haşlanmış yumurta 2 yk tahin.
Ögle bir sütlü kahve 2 ceviz.
Akşam 1 tabak kuru fasulye 2 biber turşu 1 dilim ekmek.
1litre su 2 litre de ödem suyu içicem![]()
Yulafla Dukan tost yapiliyor cnm :)Ben de o kısmı iki kere okudum ama anlayamadım o kısmı yulafla tost olur mu diedediğin gibiyse iyiymiş
![]()
Eşimden dolayı spor yapamam diyosun yani.O zamannn yarın gıcır gıcır başlangıç yapacaksın canımmm.Moral bozmak yok,yeter ki daha fazla kaçamak yapma.Saat erken,yediklerini yakarsınelime telefon aliyom geliyoo ya çildiricam
O zaman kesin dukan tostudur o,birbeste öyle seyleri bilio.Menüsü de iyiymiş karbonhidrat olarak demek,ama yine de tavuk 4 kaşık yesinBence aksama bi salata yesillik vs. Ekle cnmgün icindede yememişin
Yulafla Dukan tost yapiliyor cnm :)
Sonuncu degilsin ki arti ile gelmedin canim sonuncu 10.takimdan cikmis bu haftaTakım yarışması sonucu belli oldu mu? Ben sonuncuyum o belli. Diğerlerini merak ettim.![]()
Ortağım yaaTaytın belini kıvır telefonu o araya sokyöntemim nasıl bende cepsizken öyle yapıyorum gerekirse donuna sıkıştır say o adımı hahahaha
O takım değil. Bizdeki 2 li takımlar.Sonuncu degilsin ki arti ile gelmedin canim sonuncu 10.takimdan cikmis bu hafta
O aciklandi cuma aksami canimO takım değil. Bizdeki 2 li takımlar.
Sonuclar aciklandi ama etap raporu yayinlanmadi canimBu sonuçlar acıklanmadımı kaptanım
Hosgeldin kaptanim ❤Selam sampiyonlar sampiyonu 6. Takim
Kacdir gelip tebrik edeyim dedi kaldi.
Adim yarisi teklifi bile etmiyorum bayadir![]()
Hosgeldin kaptanım nasilsinSelam sampiyonlar sampiyonu 6. Takim
Kacdir gelip tebrik edeyim dedi kaldi.
Adim yarisi teklifi bile etmiyorum bayadir![]()
Iki seksen yatiyorum regl agrisindanHosgeldin kaptanım nasilsin![]()
Hosbuldum kaptanimHosgeldin kaptanim ❤
Eskisi kadar cok adim atmiyoruz sanki![]()
Gecmis olsun ozaman canim bende iyiyim halaaa buralardayiz isteIki seksen yatiyorum regl agrisindan
Sen nasilsin canim![]()
Mezun olmadin mi sen daha. Saol canimGecmis olsun ozaman canim bende iyiyim halaaa buralardayiz iste![]()