• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Diyetisyenim 1 yufkanın 8 dilim ekmeğe eş değer olduğunu,ancak kahvaltıda yufkanın 4'de 1'inden yapacağım gözlemeye izin veriyordu da ondan şey ettim .İnce de olsa kalorili bişi (ama yufka ekmek baska bişidir belki,ben normal yufkayı diom 🤗)
Akşam bence dışarda da olsan salata iyi olurmuş ama pandemi zamanı güvensizliğinden diosan o konuda bişi diyemem canım( kişisel algılama ben takımın zorla yediricilerindenim de 🤣🤣Yiyerek,dengeli beslenerek zayıflamaya inanıyorum da 🙄😁)
Kaynanan İspanak böreği getirmiştir kaç gün önce bi kere ağzıma sürmedim :olamaz:

Kaynanan İspanak böreği getirmiştir kaç gün önce bi kere ağzıma sürmedim :olamaz:
İyi yapmışsın canımmm .En kötüsü 1 dilim yersin ama o gün içinde başka karbonhidrat tüketmezsin.Yine de beyaz undan elimizden geldiği kadar uzak durmakta fayda var🤗

Menüm
Sabah 10:30

2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
3 dilim sucuk
1 kk peynir
2 dilim ekmek

Öğle 15.00
7 kestane

Ara 17.00
3 kuru incir
1 kayısı
1 avuç kuruyemiş

Akşam 20.00
Ton balıklı salata
1 dilim ekmek
2 litre su

Zipzip- Zipzip- @Nidsalii @Denp @Elif Eylul
Güzel menü canım,afiyet olsun🥰
selam kizlar menum
Kahvalti 10.30 menemen
Sutlu zencefil zerdecal birbtutam..yarim simit
Oglen 14.00 sutlu yulaf yarim kase
Aksam 18.00 120 gr somon 3 kasik makarna bolca marul ve brokoli yarim patates ile gunu bitirdim 2 lt su ...
Spor 8 km yuruyus
30Dk bolgesel
Afiyet olsun canım,güzel menü ve aramıza hoşgeldin🥰
31 Ocak Pazar

Kahvaltı 11.00
5 yk yoğurt- 2 yk yulaf - 6-7 fındık
1 portakal

Akşam 16.00
2 sarıkanat
Az salata
1 dilim ekmek
Bikaç lokma reçel

40 dk kardiyo (koşu bandında)
2 set (60dk) leslie boosted
Güzel menü ve güzel spor canım,afiyet olsun 🥰
Bu hafta 83 u görsem iyi ama dikkat etmeye çalışacağım az yiyeceğim 🙄
Migiiiiii geçen hafta ufak tefek kaçamaklar yaptığından az kilo vermiştin.O yüzden bu hafta sıfır kaçamak ve üstüne spor yapmalısın.Yoksa yakalarım seni🤔🤣🤣

Migiiiiii geçen hafta ufak tefek kaçamaklar yaptığından az kilo vermiştin.O yüzden bu hafta sıfır kaçamak ve üstüne spor yapmalısın.Yoksa yakalarım seni🤔🤣🤣
Sağol canım.🥰

Sıfır kaçamak yapayım bi 😳😳😳 takılı kalma emi 😏😏😏

Bugün baya çok iş yaptım amma çok yoruldum mutfak temiz tutması içim uğraşıyorum hiç sevmem daginikligi
Kızı yıkadım banyo WC temizledim dağınık olan yerlere düzenlendim bi kaçı eledim
Canım sıkıldıkça iş yapıyorum ne yapayım 😬😬. Kk ye girmedım yeni girdim daha az önce x men izledim bitiremedim daha 7. serisi var daha işte böle geçti günüm.
Siz nabiyosun 😊

Kahvaltı 13:00
1 sahanda yumurta
7 zeytin
1 parça peynir
Çay
2 dilim kepek ekmeği

Ara 15:00 1 elma 15 kuruyemiş 1 hurma topu

akşam 18:00
1 kepçe tavuklu çorba
1 tabak yeşil fasulye
1 su bardağı ayran