• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar ben bugün uzaktan çalışıyordum ama işteki arkadaşlarla da konuştum daa hiçbiri yollardan dolayı işe varamamış ki Valilik de bugünü idari izin saymış zaten..Bu gece de yağmur bekleniyormuş. Depremler,seller derken cidden Allaha emanetiz.
Televizyondaki görüntüler çok kötüydü.
Allah herkese yardımcı olsun.
Çok geçmiş olsun canım.
İyi ki çıkmamışsın herkes yollarda kalmış

Zipzip- Zipzip- bugün gun nasıl gecyi anlamadim. 10 da yataktan kalktik. Dün yeşilçayı cok ictim ondanmı bilmiyorum yaa 4:30 ta uyudum inanır mısın yatakta dön dön ayyyyy cok kötüydü.

Güne gec baslayinca ev isi yemek vs. Derken bide sporum var başa bela :)))
Bugünde boyle oldu canım. Bir yaramazlık yok şükür teşekkür ederim düşüncelim benim :KK200: :KK200: :KK200:
Bugün izinli misin :)

Bugün bende tahlil yaptırdım sadece demirim düşük çıktı demir ilacı verdi o kadar.
Diyetisyene de gittim 2 öğün istedim vermedi 🙄 nasıl yiyorsan öyle yap istersen ben iki öğün yazamam dedi :işsiz: 5 dilim de ekmek yazdı ekmek yememekle hata yapıyorsun dedi.
Canım benim gittiğim tüm diyetisyenler de aynıydı. Ekmeksiz öğün yazmıyordu.
Hatta son gittiğim diyetisyen 9 dilim yazı.
O kadar yememiştim. Ekmeği az mı yedin dedi.
Nasıl anladınız dedim.daha çok vermen gerekir di dedi. Tam buğday ekmeği bağırsakları çalıştırır diyor.

Back
X