- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Heyecanli olduguna göre güzel eksi gelecek heraldeİyi günler kızlar
Bugün biraz işim vardı . aralarda 3 kez denedim kk ya giremedim nedense .
Yarın için çok heyecanlıyım.
sizde de öyle oluyor mu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımNe güzel imkan olursa tanışmak isterim bende beklerim her zaman samimiyim bu konuda![]()
31,5 yaşındayimKızlar ben yaşlarınızı bilmiyorum hepinizin canım diye hitap ediyorum ama saygısızlık ediyormuşum gibi görünmeyeyim aklımda kalmıyor pek![]()
Bnm kv de kadirlide, oralılar. Ben anca bayramdan bayrama gidiyorumOsmaniyedeyim bende![]()
32 yaşımı hazirana saklıyorum32 sin işte migi![]()
Canım senin kılo az nasıl koca göbek oluyoKızlar ya 20 dk eva videosu yaptım da. Yapan arkadaşlara sormak istiyorum şu göbeği büküyorlar ya onu yapabiliyor muyum emin değilim. Gerçi onların göbek ince bükülüyor benim koca göbekten de anlaşılmıyor olabilir. Yalnız sırılsıklam oldum 20 dk ya yine![]()
genceciksin maşaAllahBen 95 liyim![]()
Bende 89 luyum martta 32 olucam32 yaşımı hazirana saklıyorum![]()
Niye üzülüyon canim bende temmuzda 32 olacagimBende 89 luyum martta 32 olucam![]()
az kalmiş.Bende 89 luyum martta 32 olucam![]()
Yakın bize de 45 dk falann kadirli bu bölgeden bir sürü kişi varmış ne güzelBnm kv de kadirlide, oralılar. Ben anca bayramdan bayrama gidiyorum
Benim hep göbek bölgesinde toplandığı için kocaman hissediyorum göbeğimiCanım senin kılo az nasıl koca göbek oluyoo zman ben öleyım
Ben aceleci davranmışımgenceciksin maşaAllahgörümcemle yaşıtsın o hala bekar
![]()