Görmeden bilemem kaç model olduğunuİyyim Cnm yaralarım iyileşti.cillop gibi 2021 model oldum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmeden bilemem kaç model olduğunuİyyim Cnm yaralarım iyileşti.cillop gibi 2021 model oldum![]()
Hoşbulduk canımAramıza hoşgeldin![]()
İnşallah veririm hep birlikte aminRamazan da burda guzel kilolar veriliyor canım dikkat edersen kilo verebilirsin
Guzel menu ve spor afiyet olsun canim![]()
Afıyet olsun canımGünün özeti;
Ara öğün(10.00):Türk kahvesi
Sabah(11.30): 1 yumurtalı keten tohumlu omlet 10 ciğbadem 2 wasa 1yk labne böğürtlen çayı yeşillik
Ara öğün(14.00): beyaz çay bir parça zencefil
Ara öğün(16.00) : 200ml proteinli süt 2 dilim ananas 4 ciğbadem
Akşam(19.00) : 1 tabak fırınlanmış sebze 3 yk sarımsaklı yoğurt 2 tüm ceviziçi
Ara öğün(21.00):yeşil çay 10 kiraz sapı 1/4 tarçın kabuğu 2 dilim limon
2.5lt su
20 dk eva=120 puan
11000 adım=330 puan
Toplam=450 puan
Zipzip- N Nidsalii
Denp E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımMenümü de yazayım hazır kendimi wcye kitlemişken
Sabah; 1 haşlanmış yum, 1çatal peynir, 5zeytin, 2dilim tb ekmek
Öğlen; 2dilim tb ekmeği arasına 1dilim peynir (listemdr var) 1-2 çatal havuc sote ve brokoli
Ara; 1sb süt+kahve, 15kuru dut, 6 çiğ badem 4çiğ fındık
Akşam; salata üzeri 10 hindi, 1 kaşık yoğurt, 1yk mercimek,1borkoli ve 1tane kuru kayısı(wc için)
Gece de; süt içerim 1 bardak
Su yine çok az 1.5 lt ancadır, hala kötü boğazım ve burnum, cnm istemiyor su.
Zipzip- E Elif_Eylul
Denp N Nidsalii
Aaaaa kendine de zarar veriyor eşin.Hem insülin direnci var hem ailesi şeker hastası,ne öyLe dalga geçer gibi toplamış pastaneyi gelmişBenim baklavacı bugün değişiklik yapmış. Canınızı istetmek gibi olmasın ama 3öğünümü tatlıyla sonsuza denk geçirebilecek bir insanım ve mücadelem çok zor. Yarın tartı günü olmasa iradem bu kadar yüksek olmayabilirdi![]()
Neyin ödülü? Ekside bile değilimAaaaa kendine de zarar veriyor eşin.Hem insülin direnci var hem ailesi şeker hastası,ne öyLe dalga geçer gibi toplamış pastaneyi gelmiş
Valla gazan mübarek olsun canım,evde varken sabretmek zor..Yarın artık 2 tanecik yersin ödül misali.Ben de balkabağı tatlısı yapıcam![]()
Haklısın canım,zorla bir şey yaptırılmıyor.Sen kendi sağlığın için elinden geleni yap.Neyin ödülü? Ekside bile değilim
Tipik bize bir şey olmazcı. Ne diyim ailesi şeker, kendisi olma yolunda, hala yeme derdinde, babası koah gördüğü halde hala sigara da içiyor. Akıl mantık yoksa daha yapacak bir şeyim yok, kendimi kurtaracağım ben, o yesin.
Gerçekten vucudu arinma yapma gibi oluyor tavsiye ederim hemde kışın kolay oruç tutmakNe güzel Allah kabul etsin...
Bende böyle yapmak istiyorum da hayata geçiremedim.
pazartesi perşembe sahursuz oruç tutacağım vücut dinlendirmek açısından bence de güzel olur
Kalbimdeki niyet 57Bizim Türk milletinin önce gözü doyacak sonra karnı..
Tabak da güzel olmalı alt üst olunca karışık olur...
Acıkmamak olmuyor işte akşam illaki acikiliyor..
Tamam kaptanım...
Azcik kilo almışsın
ama ödemdir o ödemdir 2 gün dikkat edersin gider
Bana da var mı kaptanım???
Ayy ben de izin vermiyorum parka...
Parklara gelen gidenin haddi hesabı yok...
sen çok iyi bir iş başarıyorsun...
Az kalmış canım çok az...
Hedefin kaçtı???
Oruclu oldugunda hareket etmeyide bırakmaman lazim ki guzel sonuclar alasin(malesef ben yapamıyorum ama spor yaptığım da daha guzel sonuc aliyorum)Ay keşke isteğe bağlı olsaydı =( iki oğlumdan iki kızımdan kalma hamilelik emzirme 4 ay var kışa doğru çalışmayı düşünüyorum o yüzden biraz azalsın diye tutmaya çalışıyorum iki haftadır tuttum ama eğer vermezsem bu haftada ara vereceğim şuan öncelik kilo verme de
O zaman sana kocaman bir masallah diyelim bugun guzel bir irade sınavı verdinBenim baklavacı bugün değişiklik yapmış. Canınızı istetmek gibi olmasın ama 3öğünümü tatlıyla sonsuza denk geçirebilecek bir insanım ve mücadelem çok zor. Yarın tartı günü olmasa iradem bu kadar yüksek olmayabilirdi![]()
Afiyet olsun canim menü güzelKahvaltı 11:00
2 haş yumurta
7 zeytin
1 ceviz
1 dilim kepek ekmek
Marul havuç
2 tane patates kızartması(ne alaka bende bilmiyorum birden yedim
AkşAm 18:00
2 sotelenmiş kabak
1 sb yoğurt
Dereotu
Tozbiber karabiber
1 ceviz
2 lt su
Afiyet olsun menude sporda güzel04/02/2021
Sabah (08.30)
-1 tane yulaflı krep
-2 dilim beyaz peynir
-yarım muz
-2 ceviz
Öğle (13.00)
-1 kase mercimek çorbası
-1 dilim ekmek
Akşam (18.00)
-1 tabak bulgurlu ıspanak yemeği
-1 tane wasa
-1 tatlı kaşığı labne peyniri
2 litre su
11.000 adım N NidsaliiZipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun menu guzel su miktarida gayet iyiSaat 8.30
2 bardak ılık su
Saat 9.40
Şekersiz turk kahvesi + 1 sade soda
Saat 11.45
1 tane mercimek krebi , 1 tk ev labnesi 8 tuzsuz zeytin minik kase doğranmış yeşillik + 1 bardak şekersiz çay
Saat 15.00
Tereyağlı şekersiz türk kahvesi +2 bardak ılık su
Saat 18.00
1 kase yayla çorbası
1 kase lımonlu salata
2 fırın but
3.7 lt su
30 dk sandalye egzersızı
N Nidsalii
Zipzip-
Sonlar çok zorluyor irade de zayıflıyor biraz inşallah kolay giderKalbimdeki niyet 57
3 kiloda alma payi bırakmak istiyorum
Ama gitgide zorlasti vermem bakalim en azından 59 olayım
Afiyet olsun canım Allah kabul etsinBugunku menum
Aksam(iftar)
Lor peynirli salata
Bir kase yayla çorbası
2lt su(tamamliycam)
Ara
Bir avuç leblebi
Sekersiz cay
Yesil cay
Zipzip-
Ben iki çocukla yapamıyorum canım ahh kızım okula gidemedi 1 marta kadar evde daha hafta sonları yürüyorum bahçedeOruclu oldugunda hareket etmeyide bırakmaman lazim ki guzel sonuclar alasin(malesef ben yapamıyorum ama spor yaptığım da daha guzel sonuc aliyorum)