• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar 77.0 ile girdim ameliyata 79.0 dim eve korseli halimle geçtiğimde korsemi cikartmiyorum hiç şimdi akşam tartıldım 77.70 regl ilk günumdeyim ağrım fazla var regl ağrısı ilk regl zorlu geçiyor çok şükür toparlandım baya liposuction ağrısı çok çektirdi bana hala daha çekiyorum 17.gun bugün dikiş kaşıntısı da yaşıyorum başka derdim yok ayaklandim temizlik yemek yapabiliyorum kararlıyım 60 Lara inicem insallah diyetime başlıyorum yaza kadar dümdüz karnımla güzel bir fizik istiyorum regl den dolayı 700 gram fazladır dimi ha birde korse ve kazak tayt vardı uzerimde
Kaç gündür aklımdasın seni etiket yapacam diyorum bi fırsat buluamıyorum sen yazmışsın 🤗 İyi olmana sevindim canım 😊 ödemlerin için henüz erken tartıda eksi görmek için biraz daha beklemen lazım. Bence de diyeti bırakma canım :KK19:

Selam kızlar 77.0 ile girdim ameliyata 79.0 dim eve korseli halimle geçtiğimde korsemi cikartmiyorum hiç şimdi akşam tartıldım 77.70 regl ilk günumdeyim ağrım fazla var regl ağrısı ilk regl zorlu geçiyor çok şükür toparlandım baya liposuction ağrısı çok çektirdi bana hala daha çekiyorum 17.gun bugün dikiş kaşıntısı da yaşıyorum başka derdim yok ayaklandim temizlik yemek yapabiliyorum kararlıyım 60 Lara inicem insallah diyetime başlıyorum yaza kadar dümdüz karnımla güzel bir fizik istiyorum regl den dolayı 700 gram fazladır dimi ha birde korse ve kazak tayt vardı uzerimde
Tekrar gelmiş geçmiş olsun cnm
Aksam tartisi zaten fazla cikar sen bide kiyafetli tartilmişin :))
Yaptırdım hepsi iyi durumda bence hareketsizlik sürekli bir evde olma spor şart ama şuan mümkün değil
Hosgeldin aramiza cnm

Tekrar gelmiş geçmiş olsun cnm
Aksam tartisi zaten fazla cikar sen bide kiyafetli tartilmişin :))

Hosgeldin aramiza cnm
Allah razı olsun şekerim evet hala ameliyat odemlerim var karnım taş gibi yumuşama hala yok kazak tayt korse var üzerimde giyinik ve akşam tartisiydi ve üstüne üstlük regl :) 76lardayimdir dusuncesindeyim

Kaç gündür aklımdasın seni etiket yapacam diyorum bi fırsat buluamıyorum sen yazmışsın 🤗 İyi olmana sevindim canım 😊 ödemlerin için henüz erken tartıda eksi görmek için biraz daha beklemen lazım. Bence de diyeti bırakma canım :KK19:
Birakmicam şekerim asla ödemli reglli kabizli giyinik ve akşam tartısina rağmen bu kiloda çıkmak motive etti beni Allah'ıma şükür çok iyiyim karın germe değilde liposuction çok zorladı beni düşündüğün için sağol beni Allah razı olsun tatlım 💋

4 Şubat Perşembe

Kahvaltı 09.00
1 haş yumurta
1 parça tel peyniri
5 zeytin
1 d tahıllı ekmek

Öğle 13.00
1 kase yulaflı yoğurt
1 küçük elma
5 ceviz

Akşam 18.30
Ton balıklı salata