• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım sulisme yukarıda yazdıklarım aynen senin için de geçerli. Ki senin beden kitle endeksin ona göre daha yüksek..Başlangıçta çok güzel dengeli besleniyor ve sporunu yapınca kilo da veriyordun.Bence eski beslenme şekline geri dönmelisin.Moralini bozma,bir de böyle denemiş oldum die düşün.Ama şunu unutma yolumuz uzun,sabırla ve sağlıkla zayıflamalıyız.Aceleye ve vucudu sarsmaya gerek yok.Diyet demek aç kalmak değil,kaçamaklardan uzak durarak dengeli ve sağlıklı beslenmek demek.
dogru ✅💚

Zipzip- Zipzip-
Kaptanim mezuniyete yetiyorsa bu kilo ben mezun olmak istiyorum emeklerin öz verin icinde sana sonsuz tesekur ederim 💖💖💖

Eklentiler

• P_20210204_084912.webp
    P_20210204_084912.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 32
Zipzip- Zipzip-
Kaptanim mezuniyete yetiyorsa bu kilo ben mezun olmak istiyorum emeklerin öz verin icinde sana sonsuz tesekur ederim 💖💖💖
Eksin cook guzel alciya ragmen tebrik ederim canim 🤩🤩
Mezuniyetin de hayirli olsun ❤❤
Kızlar çekmeye çalıştım ama pek çıkmadı çok sisli manisa tarafı acayip derecede sis var önümüzü göremiyoruz
Hayirli yolculuklar canim dikkatli gidin 🤗🤗

Eksin cook guzel alciya ragmen tebrik ederim canim 🤩🤩
Mezuniyetin de hayirli olsun ❤❤

Hayirli yolculuklar canim dikkatli gidin 🤗🤗
Sağol kaptanım 😘😘yavaş sürüyor zaten kp arabayı manisa hep böyle turgutluya geçince geçicek ama sis
Kizzzz senin güncel 82 mi oldun :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:aramizda 1 kilo kalmış allakimmmmmm allakimmmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
He 82 oldum :KK53:

Daha tartılmadım bu arada insallah seni geçerim🤭🤭 😂😂😂

Back
X