• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam güzeller gününüz bol eksili gecsin benim öyle olmadi bu hafta nerden geldihini anlamadigom artilarimi zor verdim inanın nunada şükür ne artılar gördük sonucta

Zipzip- Zipzip-

Eki Görüntüle 2776620

Geçen hafta 59.2
Bu hafta 59.0
Fark eksi 200

Fazla ugrayamiyorum telasem cok hepiniziöpüyorum kg. Verenleri tebrik ediyorum hedeflerimize ulaşacağız insallah. Ama geç ama erken :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:
Günaydın canım...
E buna da şükür olsun artı gelmedin ya ...
Haftaya daha fazla eksin olur inşallah...❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

Kızlar bu hafta bende durumlar hıc iç açıcı degıl çok özür diliyorum hepınızden. Ekmeği tamamen bıraktım. Hergün yürüyüşümude yaptım ama kılo almışım bayağı bır arınmak bana ıyı gelmedi sanırım. Canım çok sıkıldı... 😢😢😣😣😑 sözde bu haftaya ıyı başladım ama olmadı tartı resmımı atmaya utanıyorum şuanda.. Kabak detoksuda yaptım aksine aldırmış hıc bısey anlamadım..

Sagol ablacım ankaradan geldiler. Valilik izniyle geldikleri icin 1 ay kalacaklar.
Kardesim ev alacak onun icin geldiler çoğunluk onda kalirlar ama en az 10 gün bende kalirlar. Suan bendeler haftaya gidecekler kardesime galiba

Vah vaahhh gelmiste serenatlara baslamişşş bu seferde ben yokum ne bahtsız ne talihsiziz biz kuşum :mad: :mad: :mad: hoşgeldin baby kalbimiz birrrrr :KK36::KK36::KK36::KK36:

Rabbim kalbindeki tüm sıkıntıları alsın insallah canim benim. Dermansiz dert vermez dağına göre kar verir elbet...

Çarşamba galiba 2 saat bantta yürümüştüm ama sorun yok hic bakma bile onemli olan yürümem
Bugünde 1 saat bantta yürüdüm misafirlerden önce kalkip ne edem yoksa yürüyemezdim :KK43:
Gözün aydın olsun şimdiden canım...ben sıramı savdim...sağlıkla güzel günler geçirin inşallah. Denk gelemiyoruz bir türlü.

Kızlar bu hafta bende durumlar hıc iç açıcı degıl çok özür diliyorum hepınızden. Ekmeği tamamen bıraktım. Hergün yürüyüşümude yaptım ama kılo almışım bayağı bır arınmak bana ıyı gelmedi sanırım. Canım çok sıkıldı... 😢😢😣😣😑 sözde bu haftaya ıyı başladım ama olmadı tartı resmımı atmaya utanıyorum şuanda.. Kabak detoksuda yaptım aksine aldırmış hıc bısey anlamadım..
Moralini bozma canım bu hafta olmazsa haftaya guzel olur
Cok fazla detoks yapma
Ekmegide bırakma
Senin daha cok verilecek kilon var

Kızlar malesef çok fazla bir artı ile geldim. Kaçamakların etkisini bu kadar beklemiyordum açıkcası. Tabi spor ve regl de olunca mahvetti beni bugünde doktora gidecem 60kg altına in gel demişti malesef onu da beceremedim :(
Geçen cuma 62.15
Bugün 63.25
+1.1 kg

Eklentiler

• IMG_20210205_093312.webp
    IMG_20210205_093312.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar malesef çok fazla bir artı ile geldim. Kaçamakların etkisini bu kadar beklemiyordum açıkcası. Tabi spor ve regl de olunca mahvetti beni bugünde doktora gidecem 60kg altına in gel demişti malesef onu da beceremedim :KK43:
Geçen cuma 62.15
Bugün 63.25
+1.1 kg
Moralini bozma canim haftaya daha guzel olur 😘

Moralini bozma canım bu hafta olmazsa haftaya guzel olur
Cok fazla detoks yapma
Ekmegide bırakma
Senin daha cok verilecek kilon var
Evet canım hıc bu kadar almamıştım şaşkınım.. Benım dıyetısyen menündeki herşeyi yıyeceksın ekmeksızde olmaz demişti ben hep aksini yaptım. Yaptıklarım çok sağlıksız oldu demekki aldım fazlasıyla. Daha yolum çok uzun.

Eki Görüntüle 2776584
Günaydın kızlarrr,hayırlı cumalar 🙆‍♀️🌹🌹🥰🦋
Geçen cuma 86.8 idim.
Fark -900 gram🧿
Yaniii memnunum aslında ama bu kadar spor ve iyi beslenmeye daha güzel sonuç bekliyordum açıkçası.Sanırım beden kitle endeksi düştükçe bu iş zorlaşacak😊
Umarım herkes tartıda istediğinden güzel sonuçlar görür, güzel bir gün olsun 💐💐
Eksin gayet güzel canım tebrikler :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Günaydın kızlar,
Sadece 100gr eksi.

Yüzdesi de ; 0,110
Artıları atıp eksiye geçebilmiş olman da güzel canım :KK9::KK9::KK9:
Gecen hafta 58.7
Bu hafta 59.2
+500
Daha napacam bilmiyorum...ayni gelse anlıcam....bide + koydum...
Biyerlerde yanlış var demek ki canım. Ekmek yiyormuydun hatırlamıyorum ama sıfır karbonsuz olmuyor mesela. Spora fazla yüklenditsen ödem de olmuş olabilirsin
Merak etmeyin buhafta 1.ci olmucaz size devrediyoruz:KK3:
Nerden biliyormuşsun acaba :63:

Canım müsadenle ben de fikrimi söyleyim. Uzun süreli gereksiz detoks tarzı beslediğiniz için böyle olduğunu düşünüyorum. @birbeste de sık sık su orucu tutunca öyle olmuştu örneğin. Vücut yetersiz beslenince ilk normal beslendiğinde "bu yine beni aç bırakacak" düşüncesiyle ne bulsa depoluyor.
Sabahları normal kahvaltı,öğlen protein+salata,akşam sebze+yoğurt (minimum karbonhidratla ama asla sıfır karbon değil) ve üzerine 3 -4 gün spor patlatsanız her türlü kilo verebileceğinizi düşünüyorum. Detoks belki sadece tartı öncesi perşembe mantıklı olabilir ama devamlı olması gereken detoks değil dengeli beslenmedir die düşünüyorum.
Canım sulisme yukarıda yazdıklarım aynen senin için de geçerli. Ki senin beden kitle endeksin ona göre daha yüksek..Başlangıçta çok güzel dengeli besleniyor ve sporunu yapınca kilo da veriyordun.Bence eski beslenme şekline geri dönmelisin.Moralini bozma,bir de böyle denemiş oldum die düşün.Ama şunu unutma yolumuz uzun,sabırla ve sağlıkla zayıflamalıyız.Aceleye ve vucudu sarsmaya gerek yok.Diyet demek aç kalmak değil,kaçamaklardan uzak durarak dengeli ve sağlıklı beslenmek demek.

Selam güzeller gününüz bol eksili gecsin benim öyle olmadi bu hafta nerden geldihini anlamadigom artilarimi zor verdim inanın nunada şükür ne artılar gördük sonucta

Zipzip- Zipzip-

Eki Görüntüle 2776620

Geçen hafta 59.2
Bu hafta 59.0
Fark eksi 200

Fazla ugrayamiyorum telasem cok hepiniziöpüyorum kg. Verenleri tebrik ediyorum hedeflerimize ulaşacağız insallah. Ama geç ama erken :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:
Artılarla baya boğuştun bu hafta eksiye geçmiş olmana sevindim :KK9: :KK9: :KK9:

Back
X