Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dogruCanım sulisme yukarıda yazdıklarım aynen senin için de geçerli. Ki senin beden kitle endeksin ona göre daha yüksek..Başlangıçta çok güzel dengeli besleniyor ve sporunu yapınca kilo da veriyordun.Bence eski beslenme şekline geri dönmelisin.Moralini bozma,bir de böyle denemiş oldum die düşün.Ama şunu unutma yolumuz uzun,sabırla ve sağlıkla zayıflamalıyız.Aceleye ve vucudu sarsmaya gerek yok.Diyet demek aç kalmak değil,kaçamaklardan uzak durarak dengeli ve sağlıklı beslenmek demek.
Öpenlerin çok olsun ölmüşleren rehmetopuyorum seni
![]()
Smoothie yap mesela,yogurt meyve ye,anacim sabahları yumurtadan baska ne yiyeyim saşıyirum
Eksin cook guzel alciya ragmen tebrik ederim canimZipzip-
Kaptanim mezuniyete yetiyorsa bu kilo ben mezun olmak istiyorum emeklerin öz verin icinde sana sonsuz tesekur ederim![]()
Hayirli yolculuklar canim dikkatli gidinKızlar çekmeye çalıştım ama pek çıkmadı çok sisli manisa tarafı acayip derecede sis var önümüzü göremiyoruz
Kizzzz senin güncel 82 mi oldunKızlar çekmeye çalıştım ama pek çıkmadı çok sisli manisa tarafı acayip derecede sis var önümüzü göremiyoruz
Sen ne zaman basliyorsun canim dogum gununu yaptiniz miKizzzz senin güncel 82 mi oldunaramizda 1 kilo kalmış allakimmmmmm allakimmmmmm
![]()
YaptıkSen ne zaman basliyorsun canim dogum gununu yaptiniz mi
Sağol kaptanımEksin cook guzel alciya ragmen tebrik ederim canim
Mezuniyetin de hayirli olsun ❤❤
Hayirli yolculuklar canim dikkatli gidin![]()
He 82 oldumKizzzz senin güncel 82 mi oldunaramizda 1 kilo kalmış allakimmmmmm allakimmmmmm
![]()
Sağol kaptanımEksin cook guzel alciya ragmen tebrik ederim canim
Mezuniyetin de hayirli olsun ❤❤
Hayirli yolculuklar canim dikkatli gidin![]()
Var aslında if yapıyorum sabah kahvaltısı 11 de akşam 5 de ama sabah akşam yarım ekmek yiyorum yani günde 1 ekmekBaslamaya niyetin yok sanki![]()
Ekmekleri azaltsan 2 ser dilim yesenVar aslında if yapıyorum sabah kahvaltısı 11 de akşam 5 de ama sabah akşam yarım ekmek yiyorum yani günde 1 ekmek![]()
Bundan sonra daha dikkat ederim bugün markete gidicem kendime çavdar ekmeği alayim normal ekmek yedikçe yediriyor doymuyorum sankiEkmekleri azaltsan 2 ser dilim yesen
Su icmeye dikkat etsen verirsin![]()