Teşekkür ederim kaptanımEksin cook guzel tebrik ederim canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kaptanımEksin cook guzel tebrik ederim canım![]()
Olsun abla sonucta eksısın haftaya kesin 2 lı rakamlar gelıyorBen de bu hafta artilarla boguştumdün bile artidaydim
Az da olsa bugün eksiye düşmüşüm
Kilo bildirimi
Geçen hafta 101.1
Bugün 100.7
Fark 0.4
Yuzde 0.396
Eki Görüntüle 2776792
Ne yemedinki diyecektin yanlış cümle bı daha olmasınSen neler yedin acaba o kiloya cikana kadar![]()
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canim![]()
İnşallah canımOdem canım besbellı
Tabiyaaa su iç sadece baska birsey yemeBenim verdiklerimi o almış şükürsu içsem yarıyor onun için bu hafta su orucu
![]()
Aynen canım ❤Evet canim 76larda hatta belki 75 bile olabilir doktor odemlerimin 6 ayda anca atabileceğimi söyledi 6 ayda 6li rakamlara rahatlıkla gelirim ödemlerde bana ekstra bir kayıp olur :)
Acaba nedir nedirNe yemedinki diyecektin yanlış cümle bı daha olmasın![]()
Masallah canım 7 ler haftaya gelecek korkarım benden once mezun olacaksınKızlar yeni geldik eve hemen tartılıp resim çektim
Gitmişken biraz oturalım dedik çay içtim şekersiz 1 avuç çerez yedim kahvaltı yapmamıştım zaten bu hafta bunada şükür diyorum kabak en azından işe yaramış
Geçen cuma 82.200
Bu cuma 80.400
Eksi 1.800
Yüzde 2,189
He onu biliyom deneme sürem var ama yuruyusede başlıyorum çok şey kaçırdın pişman olacaksın bu karar defteri yüzünden![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Masallah canım 7 ler haftaya gelecek korkarım benden once mezun olacaksın![]()
Masallahın var yıne canım nazar değmesin ..Teşekkürler canım
![]()
Sağol canım benimMasallahın var yıne canım nazar değmesin ..
haftaya 7 lere ayak basacaksin canim .Kızlar yeni geldik eve hemen tartılıp resim çektim
Gitmişken biraz oturalım dedik çay içtim şekersiz 1 avuç çerez yedim kahvaltı yapmamıştım zaten bu hafta bunada şükür diyorum kabak en azından işe yaramış
Geçen cuma 82.200
Bu cuma 80.400
Eksi 1.800
Yüzde 2,189
haftaya 7 lere ayak basacaksin canim .
tebrik ederim![]()
![]()