- 3 Haziran 2015
- 36.954
- 119.440
- 798
- 36
şu an 36 valla bütün takımlar21 ziyaretçi
Meraklılar ne çok muş ya![]()

don sallıyorlar don

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu an 36 valla bütün takımlar21 ziyaretçi
Meraklılar ne çok muş ya![]()
Listeye girmeye karar verdigine göre tejrar hosgeldin o zaman cnmİvittttt![]()
![]()
![]()
![]()
Masallah tebrikler cnmKızlar yeni geldik eve hemen tartılıp resim çektim
Gitmişken biraz oturalım dedik çay içtim şekersiz 1 avuç çerez yedim kahvaltı yapmamıştım zaten bu hafta bunada şükür diyorum kabak en azından işe yaramış
Geçen cuma 82.200
Bu cuma 80.400
Eksi 1.800
Yüzde 2,189
Bence yanlış rakip sectinAna beni geçmişseni kendime rakip istiyorum Allah'ın emriyle
![]()
Insallah cnmOlsun abla sonucta eksısın haftaya kesin 2 lı rakamlar gelıyor
Ne kadar ayıp don sallamakta neymişşu an 36 valla bütün takımlar
don sallıyorlar don![]()
Migi keyfin olmadı mi yamacıma gel keyfini yerine getiririmsabahtan beri hiç keyfim yoktu ama sağolsun yazışmalara gülünce kendime geldim![]()
Asıl ben ne yedim acaba bu kiloya çıkana kadarSen neler yedin acaba o kiloya cikana kadar![]()
+900 o yüzden hiç keyfim yoktu.. bu hafta hiç iyi geçmedi. nedenseMigi keyfin olmadı mi yamacıma gel keyfini yerine getiririm![]()
Eksi 1.700 ama olsunEksi 1.800 ün şerefine gidim de bi tane çikilata yiyeyimbabam sağolsun bi büyük çanta abur cubur almış çocuklara
![]()
Çok acı ama gercek canımız sıkılıyor yiyoruz seviniyoruz yiyoruz su icsek yariyo mutfaktan geçsek yariyo eeeeee neoldu hopppp kiloAsıl ben ne yedim acaba bu kiloya çıkana kadar
Canım sıkılsında kaçamak yaparken hatırlayayım diye elbiselerimi giydim . Hiç biri olmadı tabiki .. çok canım sıkıldı tabi
Ama yaza kadar gidecek Allah’ın izniyle ...
100 gr da benim için katın nolucak sankiEksi 1.700 ama olsun
Kabak detoksu yaptin canım bu hafta dikkat et hafta sonu cok fazla kacamak yapma![]()
Peki neyaptin sen menunden haric menunu paylastiklarindan haric kacamak varmi+900 o yüzden hiç keyfim yoktu.. bu hafta hiç iyi geçmedi. nedense
ama eksileri görünce ayri seviniyorum arkadaşlar içinde
çünkü siz bizdensin biz sizdenim sonuçta
Ben onu şapka sallıyor sanıyordumNe kadar ayıp don sallamakta neymiş![]()
Hehe bende oyle saniyodumBen onu şapka sallıyor sanıyordum![]()
Kilonu bir gunceller misin canim bakalim yesil bolgeye gelecek misin
Bende mendil sanıyordum ilkBen onu şapka sallıyor sanıyordum![]()
Güncelledim Daha çok var galiba kaptanim yeşil olmamaKilonu bir gunceller misin canim bakalim yesil bolgeye gelecek misin![]()