- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekürler elif
Heheeeee tabi yeeeeİyi fikir ben hemen çalışmalara başlayımkek mi yesem börek mi
yoksa poğaça mı
![]()
Başarını tebrik ederimKızlar ben bugun mezun oldum ve artik aranız da olmayacagim o yüzden sizlere bir kaç şey yazmak istedim
Öncelike kaptanlarin hasiZipzip- yufka yurekli bir o.kadarda güzel kadin hedefinden vazgeçme sıkı sıkı çalış derslerine seni tanıdığım için çok mutluyum
@Elhan , @birbeste kk' nın şen dünürleri nesenız ve azminiz eksik olmasın sayenızde çok güldüğüm anlar oldu hakkınızı helal edin
@SATURN71 , ilerdeki halim olarak görüyorum seni ablahaftaya listeye bomba gibi gir takipteyim seni
Geri kalan tüm takim arkadaslarim dilerim hepiniz hedeflerinize ulasirsiniz sohbet ettik gırgır yaptik herhangi birinize karşı kırıcı bir tavrım uslubum olmussa affola burda aile gibi olduk kimseye karşı asla bile isteye bir hatam olmadıAllaha emanetsiniz sevgiyle kalin
Ah unutmadan kuzum yaptıgın listeler puanlamalar için sonsuz tesekur ederim sen bu işi layıkıyla yapıyorsun
@Nidsalii ah etıket yapamadım![]()
Bundan sonra hamile kalmayacagim için olmaz insallah diye düşünüyorum canimBaşarını tebrik ederim
bir daha kilo problemi yaşamaman dileğiyle canım![]()
6 da 6 tebrik ediyorum kizlar hepinizi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6.takim tebrik ediyorum hepinizi 6.kez 1.ciligimizi kutluyorum![]()
He korktumKorktu korktu![]()
Tamamen senle alakalı evetAyağım uğurlu geldi tamamen benimle alakali 1. Lik![]()
Moralini bozma canim normal beslenmene devam et eksiler gelecekAyyy kızlarr yıne 1. Mi olduk çok sevindim hepınızii çok tebrik ederım. Bugünkü artı kılom için kusuruma bakmayın hala çok moralim bozuk.. Süpersiniz hepiniz..
Oyle yapıcam canımMoralini bozma canim normal beslenmene devam et eksiler gelecek![]()