• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Arkadaşlar tebrikler hepinize yine 1.olmuşsunuz valla bravo 👏👏 ben buralarda olacam ama sağlıkla ilgili bir sıkıntım var bu sebeple menü paylaşmasam daha iyi gibi çünkü diyete uyamayabilirim. Ufak bir ameliyat geçirecem. Toparlanınca inşallah tekrar menü ve spor paylaşımına başlarım. Tabi sorun olmayacaksa 🤗
Gecmıs olsun canım Rabbım sıfa versın

Bugun kş menumu yazayım

Sabah yemedim malum tartılamayınca yemek istemedim🙈

19:00
1 kase mercimek çorbası
2 kabaktan yaptıgım kabak sote
1 kucuk kase sarımsaklı yogurt

Su ve bitki cayı :1 lt anca oldu yatana kadar ıcmeye devam ederim
Spor yok bugun baya ayakta dolandım kalkabılırsem yapıcam ınsallah

Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım 🤗

Iyiyim canim sen nasilsin🤩
Teşekkür ederiz iyi gidiyoruz degilmi🤔
Cok sukur canim iyi diyelim iyi olalim is guc fena yogun aksam da kurs vardi yemek derdi vs 🤷🏻halimize bin şükür elhamdülillah 🤲🏻🥰
Tabi ki canim cok güzel sonuclar gerci cok kisi bazinda bakamadim ortaklari ayarladim falan ama uber super sonuclar 😂💞

Cok sukur canim iyi diyelim iyi olalim is guc fena yogun aksam da kurs vardi yemek derdi vs 🤷🏻halimize bin şükür elhamdülillah 🤲🏻🥰
Tabi ki canim cok güzel sonuclar gerci cok kisi bazinda bakamadim ortaklari ayarladim falan ama uber super sonuclar 😂💞
Şükür canim şu virusu atlatsak iyi olcazda olmuyo iste 😒

6.birinciligimizi kutladik bugun🤭

Hava mi atiyosun ayy hal hatir sormaya gelmisim 😂😂 saka yapiom tebrikler balim 🥰 herkes ideal kilosuna saglicakla insin insallah 💞
Olurmu oyle sey canim şaka yapiyorum iyki geldin :KK74:
Kimse sizden gelmeyince bende gelmek istemiyorum😒

Arkadaşlar tebrikler hepinize yine 1.olmuşsunuz valla bravo 👏👏 ben buralarda olacam ama sağlıkla ilgili bir sıkıntım var bu sebeple menü paylaşmasam daha iyi gibi çünkü diyete uyamayabilirim. Ufak bir ameliyat geçirecem. Toparlanınca inşallah tekrar menü ve spor paylaşımına başlarım. Tabi sorun olmayacaksa 🤗
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum💐💐 diyeti düşünme zaten,bağışıklığını kuvvetlendirecek şeyler ye hep🤗

Olurmu oyle sey canim şaka yapiyorum iyki geldin :KK74:
Kimse sizden gelmeyince bende gelmek istemiyorum😒
Once sasirdim sonra üzüldüm farkettiysen 😂 geliyorum canim ben firsat buldukca 🥰💞 gerci bu ara yogunluktan takimima bile birde falan anca yazdim aksamlari ama olsun elimizden geldiği kadar her yere yetisiyoruz canim 🤗

Geçmiş olsun canım
İyi ol gel. Bekleriz. ♥️

Once sasirdim sonra üzüldüm farkettiysen 😂 geliyorum canim ben firsat buldukca 🥰💞 gerci bu ara yogunluktan takimima bile birde falan anca yazdim aksamlari ama olsun elimizden geldiği kadar her yere yetisiyoruz canim 🤗
Takimini seviyorum Cherry Mom Cherry Mom Öyle guzel karsiliyosunuz beni🤗

Back
X