- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmıs olsun canım Rabbım sıfa versınArkadaşlar tebrikler hepinize yine 1.olmuşsunuz valla bravoben buralarda olacam ama sağlıkla ilgili bir sıkıntım var bu sebeple menü paylaşmasam daha iyi gibi çünkü diyete uyamayabilirim. Ufak bir ameliyat geçirecem. Toparlanınca inşallah tekrar menü ve spor paylaşımına başlarım. Tabi sorun olmayacaksa
![]()
Ooooo canim hosgeldin
GününüNe görcem![]()
Afiyet olsun canımBugun kş menumu yazayım
Sabah yemedim malum tartılamayınca yemek istemedim
19:00
1 kase mercimek çorbası
2 kabaktan yaptıgım kabak sote
1 kucuk kase sarımsaklı yogurt
Su ve bitki cayı :1 lt anca oldu yatana kadar ıcmeye devam ederim
Spor yok bugun baya ayakta dolandım kalkabılırsem yapıcam ınsallah
Zipzip-
Hosbuldum balim iade i ziyarete geleyim dedimOoooo canim hosgeldin![]()
Iyiyim canim sen nasilsinHosbuldum balim iade i ziyarete geleyim dedimnasilsin?
Tebrik ediyorum birinciliginizi![]()
Sağol canım Allah razı olsunGecmıs olsun canım Rabbım sıfa versın
Cok sukur canim iyi diyelim iyi olalim is guc fena yogun aksam da kurs vardi yemek derdi vsIyiyim canim sen nasilsin
Teşekkür ederiz iyi gidiyoruz degilmi![]()
Şükür canim şu virusu atlatsak iyi olcazda olmuyo isteCok sukur canim iyi diyelim iyi olalim is guc fena yogun aksam da kurs vardi yemek derdi vshalimize bin şükür elhamdülillah
Tabi ki canim cok güzel sonuclar gerci cok kisi bazinda bakamadim ortaklari ayarladim falan ama uber super sonuclar![]()
Çok tatlısın. A S. Güzellik.
Hava mi atiyosun ayy hal hatir sormaya gelmisimŞükür canim şu virusu atlatsak iyi olcazda olmuyo iste
6.birinciligimizi kutladik bugun![]()
Sen de cok tatlisin profirll resmin yeni mi bayildimÇok tatlısın. A S. Güzellik.![]()
Olurmu oyle sey canim şaka yapiyorum iyki geldinHava mi atiyosun ayy hal hatir sormaya gelmisimsaka yapiom tebrikler balim
herkes ideal kilosuna saglicakla insin insallah
![]()
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorumArkadaşlar tebrikler hepinize yine 1.olmuşsunuz valla bravoben buralarda olacam ama sağlıkla ilgili bir sıkıntım var bu sebeple menü paylaşmasam daha iyi gibi çünkü diyete uyamayabilirim. Ufak bir ameliyat geçirecem. Toparlanınca inşallah tekrar menü ve spor paylaşımına başlarım. Tabi sorun olmayacaksa
![]()
Once sasirdim sonra üzüldüm farkettiysenOlurmu oyle sey canim şaka yapiyorum iyki geldin
Kimse sizden gelmeyince bende gelmek istemiyorum![]()
Sen de cok tatlisin profirll resmin yeni mi bayildim![]()
Geçmiş olsun canımArkadaşlar tebrikler hepinize yine 1.olmuşsunuz valla bravoben buralarda olacam ama sağlıkla ilgili bir sıkıntım var bu sebeple menü paylaşmasam daha iyi gibi çünkü diyete uyamayabilirim. Ufak bir ameliyat geçirecem. Toparlanınca inşallah tekrar menü ve spor paylaşımına başlarım. Tabi sorun olmayacaksa
![]()
Takimini seviyorumOnce sasirdim sonra üzüldüm farkettiysengeliyorum canim ben firsat buldukca
gerci bu ara yogunluktan takimima bile birde falan anca yazdim aksamlari ama olsun elimizden geldiği kadar her yere yetisiyoruz canim
![]()