Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana katılıyorum timesTakımı ikiye bölmeyin, onun sonu iyi olmuyorİkili takımlar olabilir belki gene amaaa ikiye bölünmeye katiyen karşıyım ben
![]()
Beyaz ekmek olmasa menün güzelmiş canım,tabi bir de en az 2 litre su şart.Eminim bugün daha güzel olacaktır, afiyet olsunSabah kahvaltim Eki Görüntüle 2777451
Ara öğün Eki Görüntüle 2777452
Akşam yemeğiEki Görüntüle 2777453
1 lt su ancak içmisimdir bugün dikkat ederim spor evde sürekli aktifim bugün yürüyüşe başlıyorum ins Allah![]()
Açlıkta tetikliyor ama en büyük sebebi inan stres. Uzun süredir yaşamıyordum ben. Bide glutene karşı hassasiyetim var dünde kayınvalidem de yemek zorundaydım oda içli köfte yapmış sağolsun oda mahvetti beniDün açlıktan benimde migrenim tuttu babam dedi kızım ne diyeti otur karnını doyur gittim erkenden yattım 10 da![]()
Bende travma oldu artık,yine gruplaşma olacak alttan alta laf gelecek dieSana katılıyorum times
Yengeçler bogalar bölündü sonu iyi getirmedi![]()
Eşleme iyi benceBende travma oldu artık,yine gruplaşma olacak alttan alta laf gelecek die![]()
Burda ekmek bulamadık babam kahvaltıdan sonra 4 tane getirdi dilimlenmiş olarak dolaba koydum ayrı ayrı paketledim canım burası merkeze biraz uzak TOKİ olduğu için mecburen kahvaltıda beyaz ekmek tükettim suya gelince 2.5 litre hazırladım içine çubuk tarçın limon attım ama gel gör ki içmek içimden gelmiyir suyu hiç sevmiyorumBeyaz ekmek olmasa menün güzelmiş canım,tabi bir de en az 2 litre su şart.Eminim bugün daha güzel olacaktır, afiyet olsun![]()
Tebrige gidecektim unuttum4.takimin kaptani güzel vermis bu hafta
Nasil yapti merak ettim
Sırrıni yazsada öğrensek :))
Gunaydin canım ❤Gunaydin guzel mutlu hafta sonu olur insAllah![]()
![]()
Yaa evet sizi eleştireyim diye dusundum ama aktif degil bakalim baska rakip bulurum olmazsaAylin bana yakin
Ama o da fazla aktif degil![]()
Gunaydin canım gecmis olsunGünaydın güzel ve başarılı hatunlardünden beri migren mahvetti beni biraz canım sıkıldı sanırım. Burası iyi geliyor ama sohbet ediyoruz falan kendime geliyorum biraz iyiki varsınız. Eşimde işe gidince ben tek başıma kalıyorum malum. Sizleri okuyunca gülümsüyorum
![]()
Afiyet olsun canımSabah kahvaltim Eki Görüntüle 2777451
Ara öğün Eki Görüntüle 2777452
Akşam yemeğiEki Görüntüle 2777453
1 lt su ancak içmisimdir bugün dikkat ederim spor evde sürekli aktifim bugün yürüyüşe başlıyorum ins Allah![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın![]()
OlsunnnSabah 8de kalktım kalkar kalkmaz vücudum uyuşuk içimdeydi spor yaptım 15 Dk
30 dk yapacaktım yoruldum![]()
Bende hepsi var Allah'a şükür sinir stres açlık yok yok yani ama en kötüsü açlikmişAçlıkta tetikliyor ama en büyük sebebi inan stres. Uzun süredir yaşamıyordum ben. Bide glutene karşı hassasiyetim var dünde kayınvalidem de yemek zorundaydım oda içli köfte yapmış sağolsun oda mahvetti beni![]()
Anladım canımm,aslında bulduğun zaman esmer ekmeği de benzer şekilde buzluğa atabilirsin.Bize market vs yakın ama pandemi sebebiyle markete girmek istemediğimden toplu oluyorum. Şu an 2 paket çavdar ekmeği var buzluğumdaBurda ekmek bulamadık babam kahvaltıdan sonra 4 tane getirdi dilimlenmiş olarak dolaba koydum ayrı ayrı paketledim canım burası merkeze biraz uzak TOKİ olduğu için mecburen kahvaltıda beyaz ekmek tükettim suya gelince 2.5 litre hazırladım içine çubuk tarçın limon attım ama gel gör ki içmek içimden gelmiyir suyu hiç sevmiyorum![]()
Sabahları 5:30 ta kalkmam lazım ama kalkamıyorum bugün de 6:30 olarak ayarladım 8 de kalktımOlsunnn
Hic yoktan iyidir cnm, meton harekete gecmis oldu
Devamini gün içinde yaparsin :)
Başlarda öyle oluyor canım. Ama inan zamanla geçmiş oluyor normalde abur cubur olmazsa yaşayamam diyen bir bendim. Şimdi aklıma bile gelmiyor çoğu zaman. Bi regl zamanları bide stres yapınca böyle yiyerek baskılamaya çalışıyorum onun dışında tatlarını bile unuttum desem yeridir. Kola mesela çok içerdim eşim koli ile alır eve. Uzun süre içmedim geçen eşim Bi bardak bişey olmaz dedi Bi yudum aldım içemedim tadı kötü geldi. Vücut unutuyor zamanla. Ama ben hazirandan beri diyetteyim. Dönem dönem Ara verdim tabi hatta diyetisyen verirdi vücut alıştı biraz keyfince beslen dedi. Başlarda ödül olarak hep pizza hamburger yemek isterken şimdi ödül olarak makarna sütlaç falan ister oldum uzun zaman yemediğim için Fast fooddan kurtuldum en azındanBende hepsi var Allah'a şükür sinir stres açlık yok yok yani ama en kötüsü açlikmiş![]()
Eşleme iyiydi birbirini rakibini yapıyordukBende travma oldu artık,yine gruplaşma olacak alttan alta laf gelecek die![]()
Kepek ekmegini o sekilde dolaba kaldırdım zatın zanim elimin altında hazırda bulunsun diye bittikçe çıkarır kullanırım suyun önemini biliyorum aslında alarm kurmak en güzeli hatırlatıcı indireyimAnladım canımm,aslında bulduğun zaman esmer ekmeği de benzer şekilde buzluğa atabilirsin.Bize market vs yakın ama pandemi sebebiyle markete girmek istemediğimden toplu oluyorum. Şu an 2 paket çavdar ekmeği var buzluğumdaSuyu istemesen de içicen canım, zorla kendini.Alarm kur örneğin,saat başı çalsın.Her saat başı 1 bardak suyu yudum yudum iç.Kilo vermeyi geçtim, sağlıklı bünye için su şart
![]()
Bende bu hafta inşallah yürüyüşe baslicam cnmSabahları 5:30 ta kalkmam lazım ama kalkamıyorum bugün de 6:30 olarak ayarladım 8 de kalktım
Erken kalkan yol alır ablacım
Alışmaya çalışıyorum bence erkenden işleri bitirip öğleden sonra çok iyi rahat oluyor
Günü verimli geçiyor sonrada
Bi alıştırabilsem kendımi
Her sabah 15-30 dk spor yapsam mükemmel bir gün geçiriyorum![]()
Bende bu hafta inşallah yürüyüşe baslicam cnm
Insan daha enerjik hissediyor hareketli olunca
Sabah erkenden işi gücü bitirmek iyi oluyor da
Çoğu zaman bende tembellik yapiyorum