- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
Hakkım her zaman helal olsun sende helal et lutfen tuğbammmmmKızlar ben bugun mezun oldum ve artik aranız da olmayacagim o yüzden sizlere bir kaç şey yazmak istedim
Öncelike kaptanlarin hasiZipzip- yufka yurekli bir o.kadarda güzel kadin hedefinden vazgeçme sıkı sıkı çalış derslerine seni tanıdığım için çok mutluyum
Elhan ,
birbeste kk' nın şen dünürleri nesenız ve azminiz eksik olmasın sayenızde çok güldüğüm anlar oldu hakkınızı helal edin
@SATURN71 , ilerdeki halim olarak görüyorum seni ablahaftaya listeye bomba gibi gir takipteyim seni
Geri kalan tüm takim arkadaslarim dilerim hepiniz hedeflerinize ulasirsiniz sohbet ettik gırgır yaptik herhangi birinize karşı kırıcı bir tavrım uslubum olmussa affola burda aile gibi olduk kimseye karşı asla bile isteye bir hatam olmadıAllaha emanetsiniz sevgiyle kalin
Ah unutmadan kuzum yaptıgın listeler puanlamalar için sonsuz tesekur ederim sen bu işi layıkıyla yapıyorsun
@Nidsalii ah etıket yapamadım![]()
sen her zaman ilham perim spor kraliçem olarak kalacaksin nolur ugra arada 2 cümle yaz çık

Vallahi beklemiyordum yaaaaa saçmalamayınnnnnnnn6 da 6 tebrik ediyorum kizlar hepinizi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Emek veren tüm arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim tebrik ediyorum kaptanim sende basta olmak üzere canim başsız olmaz başarılar