- 6 Şubat 2021
- 234
- 1.418
- 63
- 33
Hosbulduk canım inşallah canımBen de etiketleyemedim tek tek ama yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişlerrrEn kısa zamanda sağlıkla hedeflerinize ulaşırsınız umarım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbulduk canım inşallah canımBen de etiketleyemedim tek tek ama yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişlerrrEn kısa zamanda sağlıkla hedeflerinize ulaşırsınız umarım
![]()
Hoşbulduk inşallah yaHoşgeldiniz arkadaşlarumarım bol eksili günleriniz olur
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinbir ameliyat geçirmiştim son zamanlarda neden oldu bilmiyorum kanamalarım arttı hareket etmem yasak Bir haftadır yatıyorum sadece o etkiledi enerjimi aldı Ama pazartesi sonuçtan sonra daha iyi gelirim![]()
İçinde yeşilçay,limon,maden suyu var.Emziren anneler yeşil çay içebiliyor mu,ona bağlı benceKızlar bu dukan birasını emziren anneler yapabiliyor mu?
Güzel musakka yaparım malum oldu heralde
Özellikle karın bölgende çok farketmiş canım. Devam durmak yokGünaydın kızlar ❤
ayni kıyafetle çekecektim de yelegim annemle gitti etek kirliydi üstte çamaşır suyu olmuştuben hep boyleyim bi icmedigim kaldı çamaşır suyunu
![]()
2 evladım var. Rabbim evlatlarıma ömür versin.Çok Geçmiş olsun bende ilk bebeğimi 32 haftada preeklampsi nedeniyle kaybettim
İkincisine hamile kalmadan önce hemen genetik kan pırtlaşması testi yaptırdım bende pırtlaşma çıktı iyiki yaptırmışım sonra ikinciye hamile kaldıktan sonra iğneye başladım hergün iğne oldum doğuma kadar
Çok şükür sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım şimdi çok şükür 4 yaşında
Bence hamile kalmadan önce tüm genetik testi yaptır derim uyuşmazlığı çıktıysa ona göre iğne verirler
3. bebek bu yüzden korktuğumdan düşünemiyorumçok istıyorum fakat bilmiyorum
Demir eksikliği kansızlık doğumdan sonra başladı benım öncesinde hiç yoktu kan pırtlaşmam oradan geliyor![]()
Gunaydin canım ❤Günaydınnn![]()
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Yeni gelen kızlar hoşgeldiniz .
kısa zamanda kilolarınızdan kurtulursunuz inşallah
Günaydın canım ❤Günaydın herkese.
Mutlu pazarlar.
Günaydın canım ❤Günaydın ben biraz geç uyandım malum gece yatmayan iki yaramazım var onlar hala da uykuda ben sporumu ancak evde yaparım. Dışarı çıkamam 3 aylık bebem var![]()
Yok benKafasina gore takılan benmiyim☹
Hoşgeldin canım.Zipzip- Yaş 22
Boy 166
Kilo 70
Hedef kilo 64
Evliyim
2 çocuğum var
10 takıma dün dahil oldum sizin grup daha aktif geldi bana motiveye ihtiyaçım var.
Doğum kilolarımı vermek istiyorum.
Amin inşallah canım.Amin canım amin. Neyseki ıkı yavrun var Allah onların acısını göstermesin çok geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın.
Maşallah canım. Kaç kilo fark var iki resim arasında?Günaydın kızlar ❤
ayni kıyafetle çekecektim de yelegim annemle gitti etek kirliydi üstte çamaşır suyu olmuştuben hep boyleyim bi icmedigim kaldı çamaşır suyunu
![]()
İnternette yapamaz yazıyor, yeşil çay içiyoruz normalde günde 1bardak içilebilir ama dukan neden yasak bilmiyorum, sanırım bizim vucütlqrın süt üretmesi için çokca suya ihtiyacı var, vucüttan su atılsın istenmiyor, böyle yorumladım.Kızlar bu dukan birasını emziren anneler yapabiliyor mu?
Afiyet olsun.Cumartesi menü
Sabah : 10.00
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 kase domates suyu
2 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 14.00
1 ince dilim pırasa böreği
1 bardak ayran
Akşam 18.00
4 tane köz biber
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
2 litre su
Spor yok ama tüm evi temizledim.
Akşam 22.00 da ancak bitti.
Canım çıktı.
Duştan sonra da uyuyup kalmışım
Çok geçmiş olsun canım.Oy
Öyleymiş....onun ara ara oluyo...uzun zamandir yoktu rahatti..2-3 gundur cok artti...ins yakinda düşer...gercekten cekmek daha zordur...adam 2 buklum geziyo
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcısı olsun.Oy
Öyleymiş....onun ara ara oluyo...uzun zamandir yoktu rahatti..2-3 gundur cok artti...ins yakinda düşer...gercekten cekmek daha zordur...adam 2 buklum geziyo