Arıyor hakketten canım çekicem bundan sonra zaten büssürüCek canım insan arıyor sonra vallahi bı ara Hard diske bakıcam bende varsa orda vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arıyor hakketten canım çekicem bundan sonra zaten büssürüCek canım insan arıyor sonra vallahi bı ara Hard diske bakıcam bende varsa orda vardır
Foto yuklenmemis galiba canımZipzip- kaptanım @Elhan ablacım
gelinin yanında olan resimde 117 idim
Abimle ve yengemle çekindiğim resimde 115 kg yim orda yan oturduğum için belli olmuyor fazla ama tabi zaten sıkı bi Vucudum vardi benim sezeryan doğumdan dolayi alt karin cok yumuşaktı onu toparladım az bisey kaldı sporla halledicem onuda![]()
Ne guzel olmus canımKızlar normalde kısıtlamalara çok dikkat ediyoruz.Alışverişimi de hafta içi yaptığımdan haftasonu hiç dışarı çıkmıyoruz.Yalnız İzmirde öyle güzel bir hava var ki..Kuruyemişçiye gitme bahanesiyle çıkıp 1 saat yürüdük annemle.(bahane dediğim cidden kuruyemişçiye de gittik,markete de ama yolları uzattık biraz) Annem sanırım 3 ay snra ilk defa dışarı çıktı,çok iyi geldi kadına.Teşekkür edip duruo
Ara öğünümü de yaptım şimdi,biraz sindirirsem spora koşucam kısmetse![]()
Tekrar yükledim kaptanım bakarmısınNe guzel olmus canım
Burda da hava cok guzel ama evden cikmadim
Markette yakin gitsemde bu kadar surmez![]()
Kuruyemişçi 10 dk mesafede ama eve dönerken büyük bir kareee çizdik,rota baya uzadı :)))) market eve yakın,ona ise son durak olarak uğrayıp alışverişi faslını kapadıkNe guzel olmus canım
Burda da hava cok guzel ama evden cikmadim
Markette yakin gitsemde bu kadar surmez![]()
Kilonu gostermıyorsun canım yada oturdugun ıcın anlasılmiyor Masallah barekallah cok tatlısınZipzip- kaptanım @Elhan ablacım
gelinin yanında olan resimde 117 idim
Abimle ve yengemle çekindiğim resimde 115 kg yim orda yan oturduğum için belli olmuyor fazla ama tabi zaten sıkı bi Vucudum vardi benim sezeryan doğumdan dolayi alt karin cok yumuşaktı onu toparladım az bisey kaldı sporla halledicem onuda![]()
İyi yapmıssınız canım uzun sure evde kalınca psikoloji bozuluyor hafta ıcı bende 1 saat yurume ye gayret ediyorum otobanın kenarından insan ıcıne cok girmedenKızlar normalde kısıtlamalara çok dikkat ediyoruz.Alışverişimi de hafta içi yaptığımdan haftasonu hiç dışarı çıkmıyoruz.Yalnız İzmirde öyle güzel bir hava var ki..Kuruyemişçiye gitme bahanesiyle çıkıp 1 saat yürüdük annemle.(bahane dediğim cidden kuruyemişçiye de gittik,markete de ama yolları uzattık biraz) Annem sanırım 3 ay snra ilk defa dışarı çıktı,çok iyi geldi kadına.Teşekkür edip duruo
Ara öğünümü de yaptım şimdi,biraz sindirirsem spora koşucam kısmetse![]()
Teşekkür ederim canım evet baska yok bunlar vardı sadece göbeğim kocaman ama dikkatli bakKilonu gostermıyorsun canım yada oturdugun ıcın anlasılmiyor Masallah barekallah cok tatlısın
Hava iyiyken ve bu kısıtlamalar yokken haftasonu yürüyorduk biz de,çok iyi geliyordu.Hafta içi iş olunca çıkamıyorum,annem de yalnız çıkmaz zaten,bi de kış vs malum.Şimdi sanki kış değil de bildiğin bahar havası varrrİyi yapmıssınız canım uzun sure evde kalınca psikoloji bozuluyor hafta ıcı bende 1 saat yurume ye gayret ediyorum otobanın kenarından insan ıcıne cok girmeden![]()
Baktim canimTekrar yükledim kaptanım bakarmısın
Hadi inşallah. Ben de 13.3 da başlayacağım.Eva değil ama kısmetse leslie patlatmaya niyetim var yarim saate![]()
Haklısın canım . Bazı siteler ve bazı diyetisyenler içilebilir demiş diğerleri de içilemezİçinde yeşilçay,limon,maden suyu var.Emziren anneler yeşil çay içebiliyor mu,ona bağlı bence![]()
Evet bide etek giyiyorum ya ondan da belli olmuyor fazla kaptanim ama baska yok 70 olunca tekrar atarım oncesi ve sonrasiBaktim canim
Oturdugun icin cok belli olmuyor ama yinede bacakların guzel incelmis son attigin fotografda
Pek önermiyorlar diye biliyorum. Ama cem çelik kadın doğum doktoru eğer günlük rutininizde varsa günde 1 fincan içilebilir demişti. Ama normalde içmeyen biriyseniz içmenizi önermiyorum çünkü vücudun vereceği tepkiyi bilemiyoruz demişti.Haklısın canım . Bazı siteler ve bazı diyetisyenler içilebilir demiş diğerleri de içilemez
Günaydın canımÇok geçmiş olsun tatlım
Günaydın kızlar
Günaydın canım dün yediklerin +çıkmana sebeb maalesef.
Günaydın canım
Günaydın canım
Senin rüyan yine masumbenim rüyamda kocam aldatıyordu boşanıyordum
![]()
Popomda açıktı battaniye düşmüş![]()
Canım nereye atıyorsun resmi bende goreydımEvet bide etek giyiyorum ya ondan da belli olmuyor fazla kaptanim ama baska yok 70 olunca tekrar atarım oncesi ve sonrasi![]()
| Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| M MissHayaLet | |||||||
|
| |||||||
| @birazhuzurdu2008 | |||||||
| S sulisim | |||||||
| D Dileksnr | |||||||
| T timesinfinity | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||