• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sende inanılmaz degısmıssın canim. Masallah
Herkes boydan atmış dur bende şuan güncel foto atım bari 😁🤗 evet değişim güzeldir kilo iyi değildir :KK66: çamaşırlarıma bakmayın 🤭 temizlik yapicam bugün yavaş yavaş anca toparlandım ameliyattan

Eklentiler

• IMG_20210208_103325.webp
    IMG_20210208_103325.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 30
Herkes boydan atmış dur bende şuan güncel foto atım bari 😁🤗 evet değişim güzeldir kilo iyi değildir :KK66: çamaşırlarıma bakmayın 🤭 temizlik yapicam bugün yavaş yavaş anca toparlandım ameliyattan
Maşallah canım geçmiş olsun nasıl oldun 🌺

Abla benim evde antepliler olsa ben senin aldıgın kilonun 3 katını rahat alırdım hem hızlı gelen hızlı gider suyu sporu cogalttın mı cuma gunu eksi bile gelir

Gunaydın canım 🌸

Gunaydın canım artın bir wc lık😀

Ben biyoloji kısmını hıc sevmiyorum abla bana hep sayılar olucak islem yapıp durucam😀
Sana hıc kıyar mı kaptanınımız 😘bırbestenın de annesi var oda bosamaz halden anlar 😀

Tebrik ederim canım

Cok guzel canim eksi ile baslanan bir hafta guzel gececek demek niye hemen sozde deyip emegini cope atıyorsun

Gunaydın canım 🌸

Artı olmaktan iyidir canım eksiye gecmen daha kolay

Gunaydın canım tebrikler

Gunaydın can ortim ❤
Evet canım geçen hafta +1kiloydum 🤭

Abla benim evde antepliler olsa ben senin aldıgın kilonun 3 katını rahat alırdım hem hızlı gelen hızlı gider suyu sporu cogalttın mı cuma gunu eksi bile gelir

Gunaydın canım 🌸

Gunaydın canım artın bir wc lık😀

Ben biyoloji kısmını hıc sevmiyorum abla bana hep sayılar olucak islem yapıp durucam😀
Sana hıc kıyar mı kaptanınımız 😘bırbestenın de annesi var oda bosamaz halden anlar 😀

Tebrik ederim canım

Cok guzel canim eksi ile baslanan bir hafta guzel gececek demek niye hemen sozde deyip emegini cope atıyorsun

Gunaydın canım 🌸

Artı olmaktan iyidir canım eksiye gecmen daha kolay

Gunaydın canım tebrikler

Gunaydın can ortim

Back
X