Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes boydan atmış dur bende şuan güncel foto atım bariSende inanılmaz degısmıssın canim. Masallah
Maşallah canım geçmiş olsun nasıl oldunHerkes boydan atmış dur bende şuan güncel foto atım barievet değişim güzeldir kilo iyi değildir
çamaşırlarıma bakmayın
temizlik yapicam bugün yavaş yavaş anca toparlandım ameliyattan
Evet canım geçen hafta +1kiloydumAbla benim evde antepliler olsa ben senin aldıgın kilonun 3 katını rahat alırdım hem hızlı gelen hızlı gider suyu sporu cogalttın mı cuma gunu eksi bile gelir
Gunaydın canım
Gunaydın canım artın bir wc lık
Ben biyoloji kısmını hıc sevmiyorum abla bana hep sayılar olucak islem yapıp durucam
Sana hıc kıyar mı kaptanınımızbırbestenın de annesi var oda bosamaz halden anlar
Tebrik ederim canım
Cok guzel canim eksi ile baslanan bir hafta guzel gececek demek niye hemen sozde deyip emegini cope atıyorsun
Gunaydın canım
Artı olmaktan iyidir canım eksiye gecmen daha kolay
Gunaydın canım tebrikler
Gunaydın can ortim ❤
Sağol canımSüper canım. Kilo birden düşmez. Aynen devam.
Nasil yani
HarikasınnnHerkese mutlu sabahlar kızlar maşallah ne güzel kilolar vermiş yeni fiziginizle harika olmuşsunuz buda ben 103 ten 76 ya
Maşallah canim supersinHerkese mutlu sabahlar kızlar maşallah ne güzel kilolar vermiş yeni fiziginizle harika olmuşsunuz buda ben 103 ten 76 ya
Zaten yazdıklarım harici birşey yemedim bak dedim kas yaptım ben
Wc sırası bekliyorum babam gazete okuyor içerde galiba
Eksi gelecek ama ne kadar sürpriz olacak cumaya kadar tartılmayım bari bana da sürpriz olsun
Kaçamak yapmıcam bidaha dünkü sonduNasil yani![]()

Abla benim evde antepliler olsa ben senin aldıgın kilonun 3 katını rahat alırdım hem hızlı gelen hızlı gider suyu sporu cogalttın mı cuma gunu eksi bile gelir
Gunaydın canım
Gunaydın canım artın bir wc lık
Ben biyoloji kısmını hıc sevmiyorum abla bana hep sayılar olucak islem yapıp durucam
Sana hıc kıyar mı kaptanınımızbırbestenın de annesi var oda bosamaz halden anlar
Tebrik ederim canım
Cok guzel canim eksi ile baslanan bir hafta guzel gececek demek niye hemen sozde deyip emegini cope atıyorsun
Gunaydın canım
Artı olmaktan iyidir canım eksiye gecmen daha kolay
Gunaydın canım tebrikler
Gunaydın can ortim
Tamam haber edersinWc sırası bekliyorum babam gazete okuyor içerde galiba![]()
![]()
![]()
Carsamba persembe spor yapma ozamanZaten yazdıklarım harici birşey yemedim bak dedim kas yaptım ben![]()
![]()
![]()