• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam 8 Şubat 2021
Menüm

Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek

Ara. 15.00
1 elma 1 avuç tuzsuz fıstık

Akşam 18.30
10 adet hamsi
1 kase mercimek çorbası
Bol yeşil salata

Ara. 21.00
2 mandalina

2 litre su

Bugün toplam 120 dk Eva fitness (cardio) yaptım.
N Nidsalii E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip- AseliccA AseliccA

Bende çok istiyorum karnımda ve bacaklarımda sarkma var doktorla görüştüm de çocuk düşünüyorsan önermem dedi :KK51: Bi kızım var bi çocuk daha yapayım da sonra olurum diye erteledim mecbur
Hamilelik istenmiyo çünkü birdaha o kaşlar acilicak ve karın büyüyünce sarkicak 2 kızım var daha istemediğim için oldum ameliyatimi canim

POWERHACK POWERHACK canım maşallah sana gelmiş geçmiş olsun hadi... harika görünüyorsun...👏👏👏👏👏🧿🧿🧿🧿
Biliyorsun en çok senin için ben endişelenmiştim sezeryan ameliyatınmdan dolayı ama şükür çok iyisin... yavaş yavaş toparlanıyor olmana da çok sevindim...
Dümdüz bir karin nasıl acaba????😁😁😁😁
Evet canim biliyorum evet zorladı ama en fazla 1 hafta diyebilirim çok güzel doğumlardan sonra bu benmiyim diyorum her zaman aynada kendime :) birde vajen üstü lipo yapmıştı ve orada gerilmiş otomatikmen afedersin şeyimi tanıyamadım 😁🤭

Geldim kaptan geldim, biraz yoğunluğum vardı bide gözlerimde ufaktan bir sorun oldu telefona bakamıyorum pek,
Menümü yazsam I yazmasam I bilemedim şimdi pek, accık free takıldım da zaten bu sabah evden 7 de çıktım dışardaydım gelincede yatmışım, sabah tartım🙈 60,4 tü nasıl oldu anlamadım az bekleyebilseydim de 60 çıkardı en fazla sanırım, ama bugün dikkat ettim 👍
Geçmiş olsun papatyacım. Neyi var gözlerinin ? Ilık çayla kompres yap.

Menüm
Sabah 2 bardak su
Kahvaltı 1 haşlama yumurta 2 kaşık çökelek 2 dilim peynir 2 çatal salça sos roka yarim domates 4 zeytin 1 dilim tb ekmeği

Ara yok

Öğle oglumdan kalan az çorba turp kavurması üzerine yoğurt ve bol acı döktüm 1 dilim tb ekmeği

Ara yok

Akşam 1 kase et sulu şehriye çorbası
Bir-kac çatal kabak havuç mezesi yarim dilim ekmek 1 ısırık pizza 1 bardak ayran

Akşam çayının yanında karışık çerez bir avuç 1 kuru incir

4 litre su
30 dk boosted
Zipzip- Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul
Afiyetolsun....Aksami cok az yemissin....bide turp kavurması ne

Biraz mı tamamen göndermiyorsunuz :KK51: sporlar zor gelmiyor bana eğer olursa yardım rica ederim:KK60:
Seni zorlamasin diye soyledim canım ama zor gelmiyorsa bu gorevi cok guzel yapıyorsun ❤❤❤
Günaydın
10 dk sabah sporu yapıldı :KK73:
Günaydın canım ❤
A Ç I K
Günaydın herkese. ♥️♥️♥️
Gunaydin canım ❤
Günaydınlarrrrr :KK68:
Günaydın canım ❤
Gunaydin herkese...saglikli mutlu bir gun olsun inşallah
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar 😊
Günaydın canım ❤