Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Subat ayina guzel basladim da devami gelmedi
Gunaydin canım ❤Günaydın herkese...![]()
Günlük vardı bide dimi unutmuşum ugruyayim orayaSubat ayina guzel basladim da devami gelmedi
Günlüğümde tablo bile yaptim
Evet canim biliyorum evet zorladı ama en fazla 1 hafta diyebilirim çok güzel doğumlardan sonra bu benmiyim diyorum her zaman aynada kendime :) birde vajen üstü lipo yapmıştı ve orada gerilmiş otomatikmen afedersin şeyimi tanıyamadım![]()
Sağol canım...Afiyetolsun....Aksami cok az yemissin....bide turp kavurması ne
Teşekkürler canım...Afiyet olsun kizlar![]()
Bugun yapabilir miyim bilmiyorum canım ama yaklaşmaya calisirim.eve döneceğiz ogleden sonraGünlük vardı bide dimi unutmuşum ugruyayim oraya
Ben şimdi 1000 adımdayım hadi gel 10.000 e tamamlayalım bugün bırlıkte![]()
Günaydın şekerim...Kızlar adım atalım bugun hep bırlıkte 10.000 e tamamlayalım evin icinde de olur ben evin içinde yürücem![]()
Tamam kaptanımBugun yapabilir miyim bilmiyorum canım ama yaklaşmaya calisirim.eve döneceğiz ogleden sonra
Günaydın şekerim...
Bugün spor yapamam diyordum..
Regl Oldum kemeraltini kan götürüyor![]()
![]()
![]()
Söz vermiyeyim ama zorlayayım biraz![]()
Tamam ben varımKızlar adım atalım bugun hep bırlıkte 10.000 e tamamlayalım evin icinde de olur ben evin içinde yürücem![]()
Afiyet olsun canim bugunden itibaren menulerinde kacamak olmasinGünaydın canlarım dün misafirlerim vardı bu sebeple pek aktif olamadım. Dünkü menüyü de paylaşsam mı bilemedim çok iyi bir gün olmadı açıkcası benim için. Misafirlere yaptırdığımı bende yedim mecburen
Günün özeti(08.02.2021):
Sabah(12.00):1 yumurtalı menemen 1 dilim ekmek 3 zeytin 1tk tahin pekmez
Ara öğün(13.00): Türk kahvesi 1 fit top maden suyu
Ara öğün(16.30) : 3 yk granola 1yk bitter damla 1yk hc cipsi 200 ml süt
Akşam(19.30) :4 ince dilim kuşbaşılı Kaşarlı pide ayran salata
Ara öğün(21.00): yeşil çay
2.5lt su
Spor yok
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul
One kız kşBenim bugun kş plan ıptal oldu![]()
Dısarı cıkacaktımm kız arkadaslarla bulusacaktık o iptal olduOne kız kş![]()
Kş= kiOne kız kş![]()
Allah iyiliğini versinDısarı cıkacaktımm kız arkadaslarla bulusacaktık o iptal oldu![]()
Amin cumlemızin tatlımAllah iyiliğini versin![]()