• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

10 Şubat Çarşamba

Kahvaltı 09.15
Öğle 13.00
Ara 15.30
1 küçük elma
1 avuç beyaz leblebi
Akşam 18.00
23.00 spordan sonra yarım kase pulbiberli yoğurt yedim

1 saat kardiyo koşu bandında
30 dk leslie boosted

Eklentiler

• 7D05BA6F-E939-4400-AB9F-CEBD503798F6.webp
    7D05BA6F-E939-4400-AB9F-CEBD503798F6.webp
    89,6 KB · Görüntüleme: 24
  • 3AC9A3E3-AF3E-4724-8BDB-24413C78BFFA.webp
    3AC9A3E3-AF3E-4724-8BDB-24413C78BFFA.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 23
  • 6F04E0D6-D28E-4EFF-BCA0-AB8A4855F352.webp
    6F04E0D6-D28E-4EFF-BCA0-AB8A4855F352.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 24
Cok iyi yapmissin diyetisyene gitmekle..insSu guzel.kilo verirsin
Daha önce diyet yaptığımda iyi veriyordum aşağı yukarı aynı yiyorum ama veremiyorum bide böyle deniyim inşallah gider yoksa tekrar insülün direnci için test yaptıracağım

Canlarım günaydın. Dün çok rahat geçti ameliyat çok şükür. Bugünde kendime geldim sayılır. Annem kayınvalidem sağolsun dün hep lahamcunlar börekler yemekler yapmışlar ağır ağır getirip evi doldurup gittiler bunları ye yorulma diye 😕 Cuma günü kilo vermiş olmam imkansız ama cuma günü yeniden başlıyorum diyete. Bir haftamı çöp ettim kusura bakmayın. Geldiğimden beri kilo vermek yerine aldım resmen 🤣 gaza geleceğime yiyorum ben deli gibi ya kusura bakmayın ne olur. Ama cuma günü diyetisyene gidip sıkı Bi şekilde başlayacam. Kararlıyım bu sefer fazlasıyla hemde.
Çok geçmiş olsun ablacım sen dikkat et çabucak toparla o kilolar elbet gider :KK60:

Canlarım günaydın. Dün çok rahat geçti ameliyat çok şükür. Bugünde kendime geldim sayılır. Annem kayınvalidem sağolsun dün hep lahamcunlar börekler yemekler yapmışlar ağır ağır getirip evi doldurup gittiler bunları ye yorulma diye 😕 Cuma günü kilo vermiş olmam imkansız ama cuma günü yeniden başlıyorum diyete. Bir haftamı çöp ettim kusura bakmayın. Geldiğimden beri kilo vermek yerine aldım resmen 🤣 gaza geleceğime yiyorum ben deli gibi ya kusura bakmayın ne olur. Ama cuma günü diyetisyene gidip sıkı Bi şekilde başlayacam. Kararlıyım bu sefer fazlasıyla hemde.
Geçmiş olsun canım bende laparoskopi olduktan 3 ay sonra normal yolla hamile kaldım kızıma 🤗

Tekrar cok gcmis olsun...iyi olmana cok teşekkür sevindim....haftaya daha iyi olursun hem.diyetisyenle daha kontrollu gidersin hersey güZel.olur ins.

10 Şubat Çarşamba

Kahvaltı 09.15
Öğle 13.00
Ara 15.30
1 küçük elma
1 avuç beyaz leblebi
Akşam 18.00
23.00 spordan sonra yarım kase pulbiberli yoğurt yedim

1 saat kardiyo koşu bandında
30 dk leslie boosted
Afiyet olsun canım 🤗

çok geçmiş olsun.
haftaya bomba gibi başlarsin mucizeni bekliyorum :)

Günaydın herkese ❤️

Gunaydın kızlar guzel bir persembe gecsın ınsallah bugun arkadaslarla bulusucaz mumkun mertebe hafif atlatmam lazım Bugunu

Buz gibi almanya sabahindan battaniyeli Gunaydinnnn 😁😁😁

Cok şükür haftaya biraz isinacakmiş :)
Günaydın kızlar 🌺🌺🌺

Eliptik Bisiklet aldım en sonunda kızcelerr

ya ben bantta daha çok ter atıyor efor sarfediyordum. 2 gündür kullanıyorum bisikleti ama bant kadar terletmediği için sanki kalori yakmıyorum gibime geliyor. aslında kalori göstergeside varda ne biliyim banta çok alışmışım sanırım.
bide 8 kademesi var 2 ve 3 zor diğerleri aynı eşitlikte kolay. aynı eşitlikte olması çok saçma değil mi bir sorunumu varki bisikletin ya da kurulumunun mu eksiği var acaba :KK43:

eliptik çok işime yarıyor diyeniniz var mı ?
Hayirli olsun cnm
Aslinda eliptik daha yorucu ama cok faydali. Tüm vücudu calistiriyor
Ben hic sevmemistim :))) dizlerimi cok zorlamisti
Kollarinida kullanarak, Ayakta yapiyorsun degilmi?

Eki Görüntüle 2780638
Kızlar diyetisyene gittim yediklerimi söyledim 5 haftadır 2 kg verdim sadece dedim çok az yiyorsun diyip bu menüyü yazdı bugün başladım inşallah fayda eder ben öğle yemeği yemiyorum da
Canim diyetisyen kendisi tRtmadimi seni. Belkide kas yapmışsındır sporla aran nasıl
Çok geçmiş olsun allah şifanı versin canim önceligimiz sağlığımız sen kh.a dikkat et haftaya toparlarsın kilo almamaya calis bu hafta vermesende olur. Yoksa sonra yolun uzar ve üzülürsün
Altı yıl evde çamaşırlık olarak kullanıldı en son letgoda sahibini buldu. Voit oturgacli bir şeydi sevemedik birbirimizi inşallah sen seversin canım...
Aksam tv karşısında yapmak banta göre en büyük lüksü bu aletin bana göre. Ama inşallah zayiflatir sikilastirir valla o zaman severim işte 😀
Gunaydın kızlar guzel bir persembe gecsın ınsallah bugun arkadaslarla bulusucaz mumkun mertebe hafif atlatmam lazım Bugunu
Selam canım hafif atlatman için yiyeceğini yanında görür unutma bugün geçecek yarin o tartiya çıkılacak 🤣

Hayirli olsun cnm
Aslinda eliptik daha yorucu ama cok faydali. Tüm vücudu calistiriyor
Ben hic sevmemistim :))) dizlerimi cok zorlamisti
Kollarinida kullanarak, Ayakta yapiyorsun degilmi?
Sagolasın ablacım :)
Ayy inşallah öyledir en az 1 ay düzenli kullaniyim bakalim bişiler değişecek mi vücudumda. Ayakta yapıyorum bi film açtım 1 saat yaptim banttan alışkanlığım varya rahat geçti inşallah işe yarasında

Sen neye karar verdin bu hafta listeye girecek misin

Sagolasın ablacım :)
Ayy inşallah öyledir en az 1 ay düzenli kullaniyim bakalim bişiler değişecek mi vücudumda. Ayakta yapıyorum bi film açtım 1 saat yaptim banttan alışkanlığım varya rahat geçti inşallah işe yarasında

Sen neye karar verdin bu hafta listeye girecek misin
1 saatle basliyabildeysen süper cnm 😍
Sana kolay geliyorsa, ayarını yukseltseydin

Bu hafta girebilegimi sanmiyorum 😐

Back
X