- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
3 sanki canım ama yine de efsaneyiz tabi maşallahhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 sanki canım ama yine de efsaneyiz tabi maşallahhhhh
Yaaaa kuzumm benim yaaaTebrik ederim bitanem bır senın bırdeMefkurem ablanın mezunıyetını dört gözle bekliyordum
ay kendim olmuş kadar sevındım hem derecene hem mezuniyetıne ama hak ettın kuzum
kendı hedefıne kadar durmak yok yola devam
![]()
Ha evet canım gordum migiseni soyelmisti olsun canım Baska sefereCanımm migi ortak olarak beni rezerve etti önceden galibaAma benim için hepsi uygun,kaptanımız ne derse o diyim
![]()
Yaparsin burda kaldigin sürece canim ilk once kendine güvenİnşallah canım.
Bazen iş güç çoluk çocuk derken kendi hayatım gidiyor.
Kendime vakit ayırmıyorum.
Ama artık biraz da bana sıra gelsin. Çok sıkıldım artık kilolardan.
Üstüme olan bir montun ve bir koyun kaldı.
İnatla da almıyorum bir şey.
İnşallah güzel eksiler görürüm de geri kıyafetlerine sığarım.
Bazen kendime çok kızıyorum pandemide 15 kg aldım.
Tam tersi dikkat etseydim hedefime ulaşacaktır.
Ha evet canım gordum migiseni soyelmisti olsun canım Baska sefere.Canımm migi ortak olarak beni rezerve etti önceden galibaAma benim için hepsi uygun,kaptanımız ne derse o diyim
![]()
Aylincim bu hafta rakip olalimmiİnşallah canım.
Bazen iş güç çoluk çocuk derken kendi hayatım gidiyor.
Kendime vakit ayırmıyorum.
Ama artık biraz da bana sıra gelsin. Çok sıkıldım artık kilolardan.
Üstüme olan bir montun ve bir koyun kaldı.
İnatla da almıyorum bir şey.
İnşallah güzel eksiler görürüm de geri kıyafetlerine sığarım.
Bazen kendime çok kızıyorum pandemide 15 kg aldım.
Tam tersi dikkat etseydim hedefime ulaşacaktır.
Ceviririz yine canim adimlari.1 mil 1550 adimdan hesaplamistikBen leslie+böLgesel düşünüyorum. Geçenlerde leslieyi adıma çevirmiştiniZ,öyle olur mu gene![]()
Bende kaptana birakıyorum işi o nasıl uygun görürse bakalımCanımm migi ortak olarak beni rezerve etti önceden galibaAma benim için hepsi uygun,kaptanımız ne derse o diyim
![]()
Hani benle ortak olmak istiyordun kızzz.Ne çabuk vazgeçtin bendenBende kaptana birakıyorum işi o nasıl uygun görürse bakalım![]()
Yarin hazirlarim canim bugun kafam kaldirmazZipzip- kaptanım sen karne hazırlıyordun hafta hafta kilo. Çok zor olur mu durumu merak ediyorum. Zor olacaksa uğraşma. Yoruldun zaten.
![]()
Canim kusuruma bakma seninde hakkına girmiş oldumEşleşmede sonuncu olduk herhalde![]()
Süper canım.Canlar yettimmmmm
Çok mutluyummmmm
Kaptanımmmm mezuniyetimi ver banaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Allahim bugünne yemesemmmm gelsin free listeeeeee
Geçen hafta 59.0
Bu hafta 57.4
Fark eksi 1600
Eki Görüntüle 2781879
Bu hafta ortilik olmicak cnmHani benle ortak olmak istiyordun kızzz.Ne çabuk vazgeçtin benden![]()
Yoooo vazgeçmedim haftaya 80 e inesim var metom çok yavaşHani benle ortak olmak istiyordun kızzz.Ne çabuk vazgeçtin benden![]()
Takımda olmasamda buralardayim ablam takip ediyorum sevdıgım bir kaç kisiyiYaaaa kuzumm benim yaaa
Sen nasil bi guzelliksin
Cok duygulandim
Daha benim mezuniyetime baya var
Insallah yaza olurum
Sen burda olursan, seninle paylasmayi cok isterim![]()
Neden kiBu hafta ortilik olmicak cnm![]()