• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 713. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6.TAKIM) ==> % 1.385
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (9.TAKIM) ==> % 0.759
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (5.TAKIM) ==> %0,586
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. D Dileksnr ==> % 4 ==>6.TAKIM :nazar:

2. birbeste birbeste ==> %2.712
==>6.TAKIM:nazar:

3. @aylin68olacak ==> %2.308 ==>6.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

Tesnim1903 Tesnim1903 ==> -1.268%==> 6. TAKIM
🎉🎉🎉🎉🎉 1. Olmuşuz yine 🎉🎉🎉🧿🧿🧿👏👏👏 herkesi tebrik ederim🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️
Derecelerde hep bizden ne güzel bir tablo👏👏👏👏
Tebrikler kızlar
D Dileksnr 👏🧿🧿🧿
birbeste birbeste 👏🧿🧿🧿
@aylin68olacak 👏🧿🧿🧿

Canlar yettimmmmm
Çok mutluyummmmm
Kaptanımmmm mezuniyetimi ver banaaaa :KK49: :KK49: :KK49: :KK49: :KK49:
Allahim bugünne yemesemmmm gelsin free listeeeeee :KK49::KK49::KK49::KK49:

Geçen hafta 59.0
Bu hafta 57.4
Fark eksi 1600

Eki Görüntüle 2781879
Tebrikler 👏👏👏🧿
Mezuniyetin hayırlı olsun, inşallah hep böyle gider hiç kilo almazsın cnm 🤲

Afiyet olsun canım su cok az olmus suyu artirsan guzel olur

Afiyet olsun canım aksam yogurt ya da salata yeseydin azaltma sende bir anda yediklerini
Canım aç degildim eşim geldi onunla işimiz vardı çarşıya gittik. Çarşıdan gelince de saat 21 oldu o saatte de yemek istemedim işin asli

Ayyy sağol canim allah razı olsun çok teşekkür ederim canımmm seninde mezuniyetini nasip etsin rabbim aminnnnnnnnn

Ama bugunki son olsun tamammi canim. Cunku bugunki sayesinde bile 2 gün geri atılacaksın :)

Yaa hayırrrr kızartmaymışşş
O zaman sana ceza şu egerki uyarsan.
Pazar günü aksam yemeginde sadece salata ve ayran olacak menünde tamammı meslektaşım

Yaaa ablammm su orucunun faydasi deyim vallahi artilarimda gitti eksilerede düşürdü beni şükürler olsun bende istiyordum o ışığı da görmüştüm gidişatta ama olmayadabilir diyordum o kadar mutluyum ki rabbim sanada nasip etsin güzel ablam zaman hızlı geçiyor göreceğiz o günüde insallah

Sağol canım benim :KK200:

Sagol canımmmmmm allah razı olsun çok mutluyum inanki tamam öyle yapalım takılalım bol bollll senin hedef 55 demi. Bende 55e çektim hedefimi ama 54.8 de kalmak istiyorum orda kafam rahat olsun diye 🤣🤣🤣ne dersin. Yani az alinca hemen 55 imizden uzaklaşmayalım degilmi ama :)))) sen bir önceki mesajda yazmışsınya yemeye kıyamıyorum 55 i gördüğüm için die inan o kadar anlıyorum ki suan seni :KK200::KK200::KK200:

Yaaaa tuğbammmmm benden hızlı çıktın canımmm bende seni etiketleyecektim teli elime alırken düşündüm tammmm :KK200::KK200::KK36: hoşgeldin spor kralicem. Mezun olacağım inşallah canım ama tabiii kendi hedefime kadar devam insallah.

Sağol canım benim yaaa vallahi bende çok mutluyum amacımız bu olunca tek mutluluğumuz bu gibi olduk ben öyleyim yani vallahi :KK54: teşekkür ederim tekrardan:KK36:

Teşekkür ederim güzelim vazgeçmeyen mezun oluyor tek tek masallahımız var demi :KK49: allah razı olsun sanada nasip etsin insallah:KK36:

Canımmmm koruma döneminde senin menülerine ihtiyacım çok olacak bilesinnnnnnnnn teşekkür ederimmmmmm siz olmasanız asla başaramazdım:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
Olsun canım yeni hedefimiz 54.8 olsun...
Yemeye kıyamıyorum dedim ama menümü erken paylaştım orda yazmamıştım şimdi yazacaktım burada yazmış olayım...
Limonlu cheescake e bayiliriiiiimmmmm...
En son hamileyken yani bir sene önce falan yemiştim eşime surat asa asa aldirttim yapan pastanede bizden uzak baya...
Onu yedim 1 dilim 🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Valla sefam olsun yedim işte bana 55 ödülü olsun yarın 55 i tekrar göremeyecek olacağımı bilsem de yedim ..
Sonraki günler ben yine inşallah eksiye düşerim...

Herkese merhabaa :KK60: yarından itibaren bu hafta adım yarışı + bölgesel hareket yapıyoruz:KK73:günlük hedefimiz 10.000 adım:KK25:yarından itibaren adımları atalım hatta paylaşırken resimli atabilirsek daha güzel olur leslie yapanlar içinde 1 Mile 1550 adımdan hesaplayıp çevireceğiz :KK9:Her gün günün bölgesel hareketini ekleyeceğim puanlaması daha yüksek olacaktır çokta zorlayacak hareketler olmayacak:KK39: yarın ki hareketlerimiz
Eki Görüntüle 2782092
Bacakları yana açma
Eki Görüntüle 2782098
Aynı pozisyonda öne tekme
Bu hafta sporda canlanalım:KK71:

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
asysss asysss

selensu82 selensu82

S sulisim

PAPATYAM PAPATYAM

birbeste birbeste

M MissHayaLet

Mucizemsn Mucizemsn

Tesnim1903 Tesnim1903

Elhan Elhan

askrhpozitif askrhpozitif

madamhd madamhd

Kmsl Hnd Kmsl Hnd

@birazhuzurdu2008

Tutku44 Tutku44

D Dileksnr

@cordelia

@Migi_magid11

T timesinfinity

@Cedarice

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen

Mefkurem Mefkurem

@aylin68olacak

A Ahalp

ysfeeymnn ysfeeymnn

@Nilay5454

@Gulumse25

Diyette Diyette

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 713. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6.TAKIM) ==> % 1.385

2. (9.TAKIM) ==> % 0.759

3. (5.TAKIM) ==> %0,586

BİREYSEL DERECELER

1. D Dileksnr ==> % 4 ==>6.TAKIM :nazar:

2. birbeste birbeste ==> %2.712
==>6.TAKIM:nazar:

3. @aylin68olacak ==> %2.308 ==>6.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

Tesnim1903 Tesnim1903 ==> -1.268%==> 6. TAKIM
Tüm 6. Takım üyelerini tebrik ederim :KK19:
Kızlar harikasınız her yer 6 olmuş
:KK28::KK28::KK28::KK71::KK71:

:KK5::KK5::KK5:

:KK9::KK9::KK9::KK9:
Tesnim1903 Tesnim1903 canım hiç üzülme vardır bunda da bir hayır öyle düşün
:KK5::KK5::KK5::KK5:

Herkese merhabaa :KK60: yarından itibaren bu hafta adım yarışı + bölgesel hareket yapıyoruz:KK73:günlük hedefimiz 10.000 adım:KK25:yarından itibaren adımları atalım hatta paylaşırken resimli atabilirsek daha güzel olur leslie yapanlar içinde 1 Mile 1550 adımdan hesaplayıp çevireceğiz :KK9:Her gün günün bölgesel hareketini ekleyeceğim puanlaması daha yüksek olacaktır çokta zorlayacak hareketler olmayacak:KK39: yarın ki hareketlerimiz
Eki Görüntüle 2782092
Bacakları yana açma
Eki Görüntüle 2782098
Aynı pozisyonda öne tekme
Bu hafta sporda canlanalım:KK71:

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
asysss asysss

selensu82 selensu82

S sulisim

PAPATYAM PAPATYAM

birbeste birbeste

M MissHayaLet

Mucizemsn Mucizemsn

Tesnim1903 Tesnim1903

Elhan Elhan

askrhpozitif askrhpozitif

madamhd madamhd

Kmsl Hnd Kmsl Hnd

@birazhuzurdu2008

Tutku44 Tutku44

D Dileksnr

@cordelia

@Migi_magid11

T timesinfinity

@Cedarice

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen

Mefkurem Mefkurem

@aylin68olacak

A Ahalp

ysfeeymnn ysfeeymnn

@Nilay5454

@Gulumse25

Diyette Diyette
Canım resimler açılmıyor 🙄🙄🙄

Kh.yüklenmmissin azıcık. hadi bide kadınbudu kizartmaydi de şuraciga bayılıyımmmmmm kizartma değilse afiyet olsun kizartmaysa sana spor cezası verelimmmmm

Onuda mı çıkarmışlar markası ne canım. Begenmedinmi sen şekersiz derken tatsız mı yoksa balla vs.mi tatlandırmışlar
market urunu degil arkadas yapiyor cok basarili ..ben tatli hastasiyim tuzlulari hic sevmem böyle olunca kilo vermek zorlasiyor sekersiz tatlandirici olmadan kendi öguttugu yulaflardan ..

Back
X