- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 44
Neeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neeee
75 oldum canım güncellemeyi unutmuşumHosbulduk canım 80 olmuşsun maşallah sana haftaya beni sollamış olursun![]()
Hedefini de güncelle Dilooom75 oldum canım güncellemeyi unutmuşum![]()
40 kilomu versin toplamda bravo...bu kadar meto hizli sen bu kadar kiloyu nasil aldin????75 oldum canım güncellemeyi unutmuşum![]()
Ben ailemle yaşıyorum pek fırsatım olmuyor canım annemin dizlerinin sıvı ve kikirdaklari tamamen bittiği için bütün evin işleri bana kalıyor haliyle o yüzden gelemedim
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim kaptanım
Sanada kocaman alkış cancağzım
Teşekkür ederim canım
Hoşgeldin canım
Sağol ablacım bende tebrik ediyorum seni mezun olmuşsun darısı başıma
Teşekkürler madam
Teşekkür ederim canım
SagolNe kusuru canım hem sen nerdeydin bugün
Teşekkürler canım![]()
Walla haftalardır aradığım soru bu40 kilomu versin toplamda bravo...bu kadar meto hizli sen bu kadar kiloyu nasil aldin????
Akıllarda tek bir soru varmış demekki
Güncelledim canımmHedefini de güncelle Dilooom
Teşekkür ederim40 kilomu versin toplamda bravo...bu kadar meto hizli sen bu kadar kiloyu nasil aldin????
Anladım canım çok çok geçmiş olsun ellerinden öperim annenin ❤❤Ben ailemle yaşıyorum pek fırsatım olmuyor canım annemin dizlerinin sıvı ve kikirdaklari tamamen bittiği için bütün evin işleri bana kalıyor haliyle o yüzden gelemedim
Yapabildiğim kadar canımNeeee75 dk mi bu hafta fena geliyorum diyorsun bravo
![]()
Mantıklı. Bu gece yemeler çok kötü.Güncelledim canımm
Teşekkür ederim
Tamamen dengesiz beslenme ekmek cok yerdim gec saatte yemek yerdim ve su az içerdim salata pek yemezdim düzene sokunca kendine geldi
Canım bir dahakine foto güncellersen daha dar kıyafetler ile foto çekin geçen attıgın fotoda ben birşey fark etmedim yanlış anlama eşofman gibi tayt tercih etmezsen dar tişort gibi mesela.Güncelledim canımm
Teşekkür ederim
Tamamen dengesiz beslenme ekmek cok yerdim gec saatte yemek yerdim ve su az içerdim salata pek yemezdim düzene sokunca kendine geldi
CevapladımAkıllarda tek bir soru varmış demekki![]()
Sarkma olmadı bende cok korkuyordum hatta diyete başlarken bir çok arkadaşa sordum bunu sırıtan bi kilom olmadi hiç spor da yapinca tabi şükür olmadı hafif 3 sezeryan dan dolayı alt karın yumuşak onuda halledicem inşallah
Hay maşallah eşine bende çok yerdim valla diyetten once gec saatlerde bide gece 12 1 de falan
Aynen öyle gerçekten ama isteyince vazgeçiyor insan benim gibi bir insan vazgectiyse gece yemeğinden herkes vazgeçer gecenin köründe uyanıp çok yerdim emzirme döneminde vsMantıklı. Bu gece yemeler çok kötü.![]()
Tatlış takımım kızlar herbiriniz süpersiniz maşallah listenin enleri 6. Gruptan sorulur oldu derecedeki fıstıklarımızı ayrıca tebrikCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 713. ETAP
TAKIM DERECELERİ
![]()
1. (6.TAKIM) ==> % 1.385![]()
![]()
2. (9.TAKIM) ==> % 0.759![]()
![]()
3. (5.TAKIM) ==> %0,586![]()
![]()
BİREYSEL DERECELER
1. D Dileksnr ==> % 4 ==>6.TAKIM
2. @birbeste ==> %2.712==>6.TAKIM
3. @aylin68olacak ==> %2.308 ==>6.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Tesnim1989 ==> -1.268%==> 6. TAKIM
Tebrikler D Dileksnr canım maşallah resmen 40 kilo verdin bu grupla seninle çoooookkk gurur duyuyoruz75 oldum canım güncellemeyi unutmuşum![]()
Ben atamam ki buraya dar kiyafetle ve esofmanla ki dışarı da zaten pantolon giymiyorum çünkü resim silinmiyor burda artıkCanım bir dahakine foto güncellersen daha dar kıyafetler ile foto çekin geçen attıgın fotoda ben birşey fark etmedim yanlış anlama eşofman gibi tayt tercih etmezsen dar tişort gibi mesela.